15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Efterårspynt udefra – 30 ideer til en smuk indgang til dit hjem

Lav efterårsdekorationer og forskøn husets indgang med guirlander lavet af efterårsblade og smukke arrangementer med halm, græskar og efterårsblomster. Vi viser dig 30 inspirerende ideer til, hvordan du kan designe et stilfuldt udendørs område – disse er meget enkle og kan let kopieres selv af begyndere.

efterårspynt frodig buket blomsterbænk velkomstgrene

Så lad din kreativitet løbe vild og tjek de inspirerende forslag.

Efterårsdekoration med krans af egetræsblade

efterårspynt garland blade blade eg græskar grene ravne rustikke

Lav en sjov og imødekommende Efterårspynt lavet af naturlige materialer – græskar, for eksempel, holder længe, ​​hvis de opbevares i et tørt rum mindst 5 uger før. Først derefter kan de udhules, hvis det ønskes eller blot arrangeres på terrassen. Efterårsblade ser flotte ud og kan hurtigt bindes sammen i en krans – men den gyldne regel gælder også her – lad dem tørre først og brug dem derefter til at dekorere hoveddøren. Efterårsblomster som georginer og krysantemum er ikke kun lette at passe på, de vokser hurtigt i krukker og blomstrer især fra slutningen af ​​august til september. De smukke blomster tilføjer et stænk farve til efterårets dekoration. Små halmballer, der er spredt på terrassen, ser også naturligt smukke ud – og dem, der føler sig særligt kreative, kan lave en halmdukke – herunder finder du en video med instruktioner til fugleskræmsel.

Efterårsdekoration – fordel græskar på trinene

efterårspynt græskar trappe træ veranda gelænder hvid spand

Og hvis du stadig har et par lanterner liggende i kælderen, kan du fylde dem med nødder, hyben, efterårsblade og dekorative græskar og hænge dem op over husets indgang. De kan i øvrigt farves med glitterspray i guld eller sølv – sådan ser efterårsdekorationen elegant og stilfuld ud og vil med garanti tiltrække alles opmærksomhed.

Lav selv efterårsdekorationer – 60 smukke og lette DIY -ideer

Dekorere i efteråret – 45 efterårsideer til udendørs

Dekorer i efteråret -16 enkle og dejlige ideer til at lave selv

Kombiner solsikker og blade til udendørs dekoration

efterårspynt garland solsikke idé lanterner dørkrans

Inden du blot fejer de farverige blade op og bortskaffer dem, kan du lave en fantastisk dørkrans af de orangegule blade. Du kan sætte kastanjer, agern, hyben eller måske forskellige blomster mellem de enkelte blade. Efterårets krans af blade på billedet ovenfor ser munter og indbydende ud og giver den mørke facade en solrig note og en særlig charme. Solsikkerne blev også inkorporeret i efterårskransen, hvilket gør dekorationen ved indgangsområdet ensartet. Du kan bruge alle slags naturlige materialer til kransene. Nødder, små æbler, kviste samt træskiver og mos er velegnede. Du kan enten sætte materialerne på et halmemne eller frigolit eller blot binde din krans selv med håndværkstråd.

Efterårsarrangement fra græskar og blade

efterårspyntkurv blade krans græskar orange grøn

Hvis du ikke aner, hvor den smukke efterårsdekoration skal finde sin plads udenfor, kan du bruge fælles genstande til at skabe en lille scene specielt til dine selvfremstillede kunstværker. Tag et kig rundt i kælderen eller loftet, måske er der ting der, der er ideelle til dine formål. En gammel træstige, gamle frugtkasser eller en havestol præsenterer dine efterårskreationer på en smuk måde. Du kan endda bare stable gamle trækasser oven på hinanden eller vende en zinkspand og lægge de farverige, efterårspynt på den.

Dekorationsidé med halmballer

Efterårsdekoration naturlige materialer efterårsblade guldfarve lanterne nødder

Halmballer kan bruges til efterårspynt. De giver en perfekt base for resten af ​​de dekorative elementer og ser også naturlige ud. Dette skaber en enkelt dekoration udelukkende lavet af naturlige materialer, som skaber et helt efterårslandskab foran din lejlighedsdør. Drys bare nogle efterårsblade foran døren og lav et smukt efterårstæppe udendørs.

Efterårsdekoration til ydersiden – Forskøn udendørsområdet med kreativitet

Efterårsdekoration på husets indgang seje ideer fylder lanterne

En anden idé til efterårsdekorationen i din have, på balkonen eller foran hoveddøren er den stemningsfulde belysning. Når dagene bliver kortere, skaber et dygtigt iscenesat lys en fantastisk og varm atmosfære. Du skal blot placere vejrbestandige lanterner på trappen og vælge store lys, der vil afgive deres behagelige glød i flere timer. Du er også velkommen til at bruge elektriske lyskilder, der belyser det ydre område. Hvis du vil, kan du også arrangere eventyrlygterne i en lanterne og give flotte lys accenter. Du kan oprette specialeffekter med lanterner og stearinlys i forskellige størrelser.

Efterårsdekoration til udendørs med kål

Husets indgang pynter efterårlige naturmaterialer håndværksideer udenfor

Græskarene er ikke kun en populær efterårsdekoration til Halloween. De fås i hele efterårssæsonen og fortryller med deres forskellige former og farver. De store og små græskar tilføjer store stænk af farve til din have. Hvis du vil tilføje yderligere farve accenter til dekorationen, kan du farve græskar i guld eller sølv. Kombinationer af store græskar og små dekorative græskar ser pæne ud. Græskarlygter er også en vidunderlig efterårsdekorationside og er meget lette at skære. Lanterne behøver ikke altid at være skræmmende.

Seje dekorationsideer til husets indgang

Efterårsdekorationsideer binder halmballehusindgang

Et sjovt, smilende ansigt får dig kun i godt humør, når du går forbi. For at gøre dette skal du fjerne låget og hule græskarret ud. Du kan derefter skære øjne, næse og mund ud med en lige kniv. Trekanter, spiraler og ethvert andet mønster kan også dekorere græskar. Så snart du tænder et telys, lyser den søde lanterne efterårsmørket op og fremkalder en efterårlig stemning omkring dig.

Efterårsdekoration til husets indgang – med blomster og græskar

Husets indgang dekorere dekorative græskar efterår blomster blomsterpotte lanterne

Du kan også skabe en vidunderlig feel-good-atmosfære med pænt møblerede vaser. I stedet for at fylde vaserne med friske blomster, kan du også bruge naturlige efterårsmaterialer til en magisk efterårsdekoration. Især om efteråret er kunsthåndværksmaterialerne undertiden bogstaveligt talt lige uden for døren. Fyrretræer, kastanjer, blade, agern, små kviste og bøgenødder er ideelle til din efterårsdekoration. Arranger de enkelte materialer i vasen efter dine egne ideer og dekorer dem måske med et efterårsbånd. Uanset om det er på havebordet, på trappen eller på bænke, vil du helt sikkert finde et passende sted udenfor, hvor du kan placere din egen originale skabelse.

Naturmaterialer til husets indgang

Husindgang dekorere græskar maling ideer halmballer

Bind efterårsblade og lav en smuk dørkrans

Efterårsblade dørkrans gør det selv husindgang

Efterår dekoration ideer til det ydre område

Dekorationsideer hus indgang tinker med naturlige materialer

Efterårskrans dekoreret med frugter og trægrene

uden for huset indgangsdør krans frugter fugl hus

Halmdukke fugleskræmsel gør dig selv en fed idé

Indgang efterårskrans dekoration ideer smukt originalt

Lanterne pynter efterårsblade stearinlys vedbend

Ideer efterårsblomster efterårsblade arrangement hoveddør

Ornamental græskar dekorere maleri ideer blomster

Previous Post
Boksning – Til god kondition og hurtige reflekser
Next Post
Lav dit eget myglys til udendørs – aromakombinationer og instruktioner