15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker efterårskrans med børn: farverige ideer til at lave selv

Fra et meteorologisk synspunkt har efteråret allerede været her i flere dage, og den kolde årstid dukker langsomt op med vådt og koldt vejr. Sæsonen bringer ikke kun skyer og regn, men også en glimrende gyldenbrun farvepalet. Føl dig godt hjemme med en pæn dekoration i varme jordfarver. Vi viser dig, hvordan du laver en efterårskrans. Med denne farverige dekoration får du garanteret hele familien i humør til den gyldne årstid. Det kan især børnene glæde sig til, for DIY -instruktionerne er super nemme at implementere.

Tinker efterårskrans med børn: design kreativt efterårsblade af træ

Lav efterårsguirland af træ og mal det med børnene

Den første idé er perfekt som en overgang mellem sommer- og efterårspynt. Efterårsblade skinner i muntre sommerfarver og sikrer et godt humør selv i dårligt vejr. Denne smukke selvfremstillede efterårskrans er ikke kun velegnet som fritidsaktivitet for familier med børn, men også som en mulighed for at komme i humør til sæsonen med en kreativ efterårsdekoration. Guirlanden kan males og mærkes efter ønske og danner sammen med ton-i-ton malede græskar et effektivt ensemble.

Lav selv efterårsguirland af efterårsblade af træ

Træfigurerne har længe været en del af leveringsprogrammet for enhver håndværksbutik – med god grund. Fordi de kan designes på forskellige måder med akrylmaling, servieteknik eller filtuld. Der er ingen grænser for din egen kreativitet. For at du kan lave en moderne efterårskrans med børnene, anbefaler vi, at du maler træets efterårsblade i muntre sommerfarver. Blå, lyserød og lilla bringer et strejf af sommer ind i dine egne fire vægge, og gul og orange tilføjer et efterårligt præg. Lige, flade pensler lavet af nylonhår og vandfortyndbare, vejrbestandige akrylmaling er bedst til maling. Børnene kan selvfølgelig også blande farverne med hinanden og gøre de enkelte efterårsblade særligt farverige.

Børn laver efterårskrans, mal ideer

Efter at akrylmaling er helt tørret, kan du skrive en kærlig besked med en pen, eller du kan tegne årerne på efterårsblade. Til dette formål kan du enten bruge en flermaler (en markør, der er velegnet til alle materialer såsom stof, pap eller træ) eller en vandtæt malermarkør med en linjebredde på 2 mm.

Håndværk ideer til børn til efteråret

Når akrylerne er tørre, er det tid til at sætte kransen sammen. Til dette formål skal du blot binde efterårsblade af træ til en snor eller lime dem med en håndværkslim. Du kan også bruge en varm limpistol, så længe ledningen eller snoren kan modstå den høje temperatur.

Lav og mal efterårskransen af ​​filt

Lav selv efterårskrans af filthåndværk med børn

Tekstilfiltet er lidt tykkere end det almindelige filt og er derfor ideelt til guirlander. Det scorer med let behandling, kan skæres til den ønskede form, limes, syes og du kan også stikke huller. I butikker kan du finde filtark i mange farver, men du kan også male dem med almindelige stoffarver. Til denne håndværksidé har du brug for filtark i farverne lavendel, pink, rød og gul. De danner et dejligt efterårsensemble og kan krydre det puristiske interiør på den bedst mulige måde. Du har også brug for en skabelon, som du selv kan lave. Du kan valgfrit downloade og udskrive skabelonerne i slutningen af ​​vores artikel.

Lav efterårsguirland selv ideer med filt til børn

Du kan bede børnene om at bruge skabelonen til at skære efterårsblade ud af filtarkene. Skæring er den perfekte fritidsaktivitet for børn i børnehave alder, fordi det fremmer fingerfærdighed og finmotorik. Når børnene har klippet alle de ønskede motiver ud, skal du stikke huller i filtdetaljerne og tråde en snor eller snor igennem dem. Nu er der kun tilbage at finde et passende sted til efterårspynten.

Lav efterårskrans af træ

Lav dine egne træ efterårsguirland Instruktioner og DIY ideer

Den næste efterårskrans er meget praktisk, fordi den udelukkende er lavet af træ. De malede træfigurer af græskar og efterårsblade krydres derefter med træperler. Børnenes kreativitet er påkrævet her: Organiser en udflugt til naturen og saml også andre naturlige materialer. Du kan også dekorere den puristiske krans med fjer, kviste eller friske blomster. På ingen tid har du lavet en krans, som du kan genbruge i mange år.

Efterårskrans lavet af trækugler, der tinker

Sådan kan du farve træperlerne: Træ træperlerne på et træspyd og male dem med en flad, lige pensel. Du kan bruge malingsfarver efter eget valg. Akvareller og akrylmaling er gode til børn. De to tørrer hurtigt, men akrylmalingen scorer med deres gode uigennemsigtighed. Du kan hælde farven i et kaffefilter.

Lav din egen efterårskrans trin for trin instruktioner

Brug den samme pensel og farve, og brug den til at male træets efterårsblade. Lad børnene vælge en accentfarve til græskarene. Du kan naturligvis også købe træfigurer for at krydre guirlanden. Egern, pindsvin, blomster og ræve gør dekorationen til et rigtigt blikfang.

Lav en træ efterårskrans DIY guide

Vent til malingen tørrer helt. Bor derefter huller i træfigurerne, dette vil tråde snoren. Erfaring og forsigtighed er påkrævet ved brug af boremaskinen. På grund af den høje risiko for skader bør forældrene mestre denne opgave. Lad aldrig børnene lege med boremaskinen!

Lav og mal efterårskransen lavet af træ sammen med børnene

Når alle detaljer er malet, kan du klippe et stykke snor og trænge træfigurerne og træperlerne skiftevis. Hæng derefter kransen på kaminhylden, på en væghylde eller et andet passende sted.

Tinker efterårskrans med børn i en moderne landstedstil

Lav efterårskrans af pom-poms

Lav efterårskrans af trækugler og pom poms

Kunne du tænke dig at lave en efterårskrans med børnene, men ikke har nogen træfigurer derhjemme? Intet problem, du kan simpelthen erstatte dem med pomponer i efterårsfarver. Processen ligner hinanden, her kan børnene bestemme farverne og den ønskede rækkefølge af pomponer og træperler.

Lav efterårskrans af stof

Efterårskrans lavet af stof med børn, der laver instruktioner

Har du stumper af stof i efterårsfarver og vil gøre noget kreativt med det? Download skabeloner til efterårsblade i flere størrelser, og lad børnene klippe store, mellemstore og små efterårsblade ud af stofresterne. Vælg agern under en tur i skoven. Læg de tre efterårsblade oven på hinanden og lim eller hæft dem sammen. Sæt derefter en agern på den.

Tinker efterårskrans lavet af stof med agern med børn

Nu er det kun tilbage at hænge alle efterårsblade op på et snor, og du har allerede lavet kreative og billige efterårsdekorationer med børnene.

Tinker efterårskrans og kreativt male eller stemple

Lav efterårskrans af papir, mal græskar ideer til børn

Trylle en farverig efterårsdekoration sammen med børnene! Græskarene på billedet ovenfor består af tre ovale former af samme størrelse, som du kan male som du ønsker. Striber, prikker eller komplicerede naturmotiver – der er ingen grænser for fantasien.

Lav efterårsdekorationer af pap med børnene

Zigzag og kontrollerede mønstre ser mere komplicerede ud, men børn i alderen 8 år og derover kan sagtens klare opgaven. Håndværkshyggen er garanteret for unge og gamle!

Lav din egen efterårskrans af naturlige materialer

Lav din egen efterårskrans lavet af naturlige materialer

Du kan også lave en efterårskrans af naturlige materialer. Saml efterårsblade og læg dem på avisen. Lad efterårsblade tørre ud sammen med citronskiver i flere dage og hæng dem derefter på kransen. Hvis du ønsker det, kan du dekorere kransen med kanelstænger, fjer, kastanjer og agern. Prøv forskellige variationer sammen med børnene.

Kunne du tænke dig at lave en efterårskrans med børnene? Lad dig derefter inspirere af DIY -instruktionerne i fotogalleriet herunder.

De nødvendige naturlige materialer til fremstilling af efterårskransen på billedet ovenfor 

Instruktioner til fremstilling af efterårskrans af naturlige materialer med børnene

Du skal bruge træperler, garn, kanelstænger, tørrede citron- eller appelsinskiver og efterårsblade

Tinker efterårskrans fra naturmaterialer med børn citron

Du kan hænge kransen på en gren

Lav efterårskransen af ​​naturmaterialer med børnene

En anden idé til purister: Saml gran og fyrretræer med børnene og lim dem til et stykke snor.

Lav efterårskransideer med børn ved hjælp af naturlige materialer

Her er en oversigt over de nødvendige materialer: snor, kegler, træperler ton-til-tone med koglerne og tilbehør såsom saks og varm lim

Lav efterårskrans med børnene, lim fyrretræer sammen

Du kan reparere fyrretræerne med den varme lim, træperlerne – knude 

Lav efterårskrans af Holy- og Natut -materialer som fyrretræer med børnene

Tinker efterårskrans med børn: skær efterårsblade af karton i orange, sennepsgul og vinrød

Lav farverig efterårskrans af pap med børnene

Til denne håndværksidé skal du bruge pap, en skabelon, dobbeltsidet tape og snor

Lav din egen efterårskrans af kartoninstruktioner

Lad børnene klippe efterårsmotiverne ud (skabelonen findes herunder)

Tinker efterårskrans lavet af pap DIY ideer

Til denne efterårskrans skal du først lave efterårsblade af saltdej 

Lav efterårskrans med børn af efterårsblade fra saltdej

Til saltdejen blandes først 1/2 kop hvedemel med 1/2 kop salt og 1/2 kop kartoffelstivelse i en skål. Tilsæt derefter 1/2 kop vand og ælt ingredienserne til en homogen masse. Tilsæt derefter 1 tsk vegetabilsk olie og rul den færdige dej ud. Skær derefter forskellige efterårsformer ud med kuttere. Beklæd en bageplade med bagepapir og læg saltdejsformerne heri. Bag dem ved 60 grader i en time, og åbn ovndøren bredt hvert 15. minut. Øg derefter temperaturen til 150 grader Celsius og bag dejenformerne i 60 minutter.

Håndværk med børn til efteråret Lav krans selv af efterårsblade fra saltdej

Skær et stykke gaffatape og klæb det diagonalt på et efterårsblad lavet af saltdej. Dette vil gøre det meget lettere for børnene, når de maler de dekorative figurer.

Håndværk med modellerler af saltdej til efterår med børn

Lad malingen tørre helt, fjern derefter forsigtigt tapen.

Lav en krans af efterårsblade og tænd den

Lav en efterårskrans af efterårsblade og LED -lys

Du kan belyse en krans af efterårsblade med en stribe lys. Lim LED -lamperne fra eventyrlygterne på efterårets blade, og kransen er klar. Efterlad dem aldrig uden opsyn, da der er risiko for brand.

Skabeloner til en efterårskrans

Sådan laver du selv efterårskrans fra efterårsblade

Efterårskrans lavet af efterårsblade til at printe ud og klippe ud

Tinker efterårskrans DIY idé til familier med børn

Lav efterårskrans med børn skabelon til agern til at printe ud og klippe ud

Lav efterårskrans med børn Skabelon til pindsvin

Lav efterårskrans med børn til at udskrive skabeloner

Græskarskabelon til udskrivning og udskæring af ideer til efterårspynt

Previous Post
Kombiner bælter – sådan vil vi bære modetilbehøret næste år!
Next Post
Lav dine egne hamburgerboller: 2 opskrifter på luftige burgerboller