15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Innovative solfangere test af Google – er solsystemet værd?

Solpaneler tester vurdering-effektivitet-nyt-projekt-google

Vil du udstyre dit hus med solpaneler, og leder du efter nyttige oplysninger? En indledende vurdering af en specialist ville være vanskelig at udføre og måske koste for meget. Inspireret af målet om at gøre detaljerede oplysninger tilgængelige for internetbrugere har Google -teamet lanceret et projekt for en innovativ Solpaneler test oprettet.

Solfangers test af Google bestemmer solsystemets effektivitet på taget

Solfangere tester google-sollys-område-besparelsesanalyse

The Sunroof Project fra det amerikanske firma Google er et online værktøj, der hjælper brugerne med at beslutte, om de vil investere i solfangere til deres hjem eller ej. Programmet bruger data og oplysninger fra Google Earth til at analysere egenskaberne ved den respektive placering. Det giver nyttige oplysninger om, hvor effektive solfangerne vil være til dit eget tag.

Legend for solfangers test af Google

Solfangere tester google-tag-skygge-sol-beregner

Værktøjet tager hensyn til funktioner som skygge, tagjustering, historiske lokale vejrforhold og alle mulige positioner af solen i året for at præsentere den mest nøjagtige analyse. Brugerne kigger på kortet, hvor spredningen af ​​solskin på taget er vist i forskellige farver.

Analyse af sollys, tilgængelig plads og fremtidige besparelser

solfangere-test-idé-google-besparelser-estimat-producent-søgning

Når det er analyseret, skaber solpaneltesten et estimat for taget, der inkluderer de årlige timer med gældende sollys og det nøjagtige område for solpaneler. Endvidere beregnes en vurdering af besparelsesresultatet, og med et klik kan du kontakte producenter af solsystemer anbefalet af Google.

Solfangere på solrige tag er praktiske, økonomiske og lette at installere

solfanger-test-google-vurdering-innovativ-projekt

Project Sunroof -programmet er nu kun tilgængeligt i USA, men Google håber på global vedtagelse i de kommende år. Men hvis du beslutter dig for at bruge solfangerne, anbefaler vi på det kraftigste at ansætte en specialist til en ekstra kontrol.

* Du kan finde flere oplysninger om Project Sunroof her.

Previous Post
Lav selv drikkechokolade: desserter som en gaveidé
Next Post
Kalorieindtag yoga: Hvor mange kalorier forbrænder du med de forskellige former for yoga!