15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Smarte elektriske vugger og senge med mere eller mindre funktioner i sammenligning

Liste over modeller til en elektrisk vugge eller barneseng med smarte funktioner

Det er ikke kun kendt for nye forældre: barnet ønsker ikke at falde i søvn, selvom det er fodret og friskpoleret og faktisk træt. Fordi mange babyer bare ikke har lært at sove alene endnu. Dette er helt normalt. Og ofte fortsætter det i flere måneder, hvilket gør nogle forældre desperate. Men da vi lever i en teknologisk tidsalder, kan du stole på smarte hjælpere, også når det kommer til at falde i søvn. Mange forældre sværger til den elektriske vugge til baby, som forsigtigt vugger dit barn i søvn uden anstrengelser fra din side. Men hvad med en elektrisk vugge eller en smart barneseng, der tilbyder endnu mere praktiske funktioner? Lyder virkelig godt, ikke sandt? I det følgende har vi listet nogle producenter og mærker, der tilbyder sådanne vugger og senge og også gerne vil forklare deres funktioner for dig. Du kan derefter selv bestemme, om denne innovative løsning er noget for dig.

Tips til den elektriske vugge og en sammenligning af mærker og modeller

Smarte elektriske vugger fås i forskellige versioner og med forskellige funktioner. I princippet er jo flere funktioner og jo “smartere” en elektrisk vugge er, jo dyrere er det selvfølgelig. Af denne grund er det tilrådeligt at tænke over, hvad du præcist har brug for. Der er trods alt ingen mening i at købe en super-dyr vugge og seng, hvis du i sidste ende undlader at bruge halvdelen af ​​funktionerne. For nogle er det helt tilstrækkeligt, hvis den elektriske vugge vugger automatisk og repræsenterer mor eller far. Andre kan være mere bekymrede og ønsker at holde din baby under overvågning 24/7. Selvfølgelig, hvis dette lader dig slappe bedre af, mens din lille sover, er der intet imod at investere i en dyrere model.

En god udhvilet baby takket være elektriske vugger og senge

Du kan vælge mellem enklere modeller, der automatisk rocker og afspiller nyttige lyde, til modeller, der sporer babyens bevægelser, vejrtrækning og endda temperaturen og sender oplysninger til din smartphone via en app. Hvad der er for meget af det gode for nogle, kan være meget praktisk for andre. Tag et kig på de udvalgte modeller til en elektrisk vugge eller barneseng. Dette vil give dig en idé om, hvad der tilbydes. Dette vil helt sikkert hjælpe dig med at træffe en beslutning.

Smart elektrisk babyholder SNOO

Smart elektrisk baby vugge Snoo med et design af Dr. Karpe

Fik du fra den berømte Dr. Hvis du har hørt Karp og er begejstret for hans metoder, vil du helt sikkert være interesseret i denne elektriske vugge, for den er udviklet af netop denne læge. Den har en indbygget motor, hvormed babyen holder babyen elektrisk i dvale. Producenten lover en til to timers mere søvn til babyen, og selvfølgelig kan I som forældre også få mere søvn. En klud er også integreret, hvormed barnet kan swaddles, hvilket ikke kun beroliger ham, men også forhindrer ham i at rulle rundt og vågne for tidligt.

Den elektriske babyholder fra Happiest Baby SNOO rocker og vibrerer

Mobilappen giver igen mulighed for at spore babyens søvn. Du kan regulere svingningens hastighed og styrke og modtage praktiske tips fra Dr. Karp, der kan hjælpe dig med at trøste din baby. Denne fornøjelse har dog også sin pris: den smarte elektriske vugge til børn koster 1.295 dollar. Den nødvendige madras og tilbehør er også inkluderet der. SNOO -sengen har også været tilgængelig for et stykke tid, hvilket er en god idé, hvis du vil teste den, før du køber den.

Smart Babyseng fra Ford

Fords elektriske babyvugge simulerer en bilrejse med bevægelser og støj

Denne innovative og moderne baby seng simulerer kørsel i en bil. Hvad skal du ellers forvente af en bilproducent? Meget ofte, efter at baby har gynget for evigt, er der kun én løsning tilbage, og det er en tur i bilen. Lyder det bekendt for dig? Så snart bilen er sat i gang, eller senest efter et par kilometer, er der pludselig stilhed og øjnene lukkede af udmattelse. Endelig færdig! Men hvad nu hvis barnet vågner, mens det bliver båret ind i huset?

Ford barneseng har integrerede LED -lamper som natlys

Nå, du har ikke dette problem med den smarte babyseng fra Ford! Men hvad gør denne særlige seng? For det første spiller den en stille motorstøj, der ligner den beroligende støj, babyer elsker så meget. Bløde vibrationer udsendes også, mens den liggende overflade kan vugge frem og tilbage som ønsket. Denne funktion gør vuggen til en elektrisk vugge, som du vil blive forelsket i! Og hvis du tror, ​​det er alt, tager du fejl. Derudover er isolerede LED -lys også integreret i barnesengen, som simulerer passerende lys, og hvis du slutter den elektriske vugge til din smartphone, kan du endda bruge appen til at optage lydene under en rejse og afspille dem senere. Denne smarte elektriske vugge er endnu ikke på markedet, og prisen er derfor ukendt.

HALO ekstra seng

Smart baby vugge Halo med et praktisk design gør den perfekt som en ekstra seng

Den elektriske babyseng HALO, som har forskellige nyttige funktioner, er også en god hjælper når du opdrager din baby. På den ene side er den højdejusterbar, så du kan justere den til højden på dobbeltsengen og bruge den perfekt som en ekstra seng. Derudover er der funktioner som lyde til at falde i søvn og vibrationer, samt en timer, der fortæller dig, hvornår det er tid til at amme eller fodre. Det integrerede natlys og netvæggene, takket være hvilke luften kan cirkulere vidunderligt, er også praktiske. Selve sovekurven kan drejes rundt om sin egen akse, så du ikke altid skal flytte hele ekstrasengen, når du står op. Modellen fås til lige under $ 300.

Højteknologisk barneseng Smart-Cot

Smart-Cot-babysengen med kamera og sensorer i madrassen overvåger din baby non-stop

Hvis den gode gamle barneseng til babyer ikke er nok for dig, og du vil kombinere den med innovative og smarte funktioner, kan du også vælge Smart-Cot. Ved første øjekast bemærker du kameraet, som købes separat og genkender de nye milepæle, din baby har nået, og giver dig også besked om usædvanlige bevægelser fra dit barns side. Sensorer kan også findes i madrassen, så enhver bevægelse af den smarte seng bemærkes. Selvom du holder op med at trække vejret, reagerer sensorerne og giver dig besked. Det overvåger også ilt i babyens blod. Alt dette skal beskytte barnet mod pludseligt spædbarnsdødssyndrom.

Hvid støj og gynge hjælper babyer med at falde i søvn

Og hvis det ikke er nok: Barnesengen kan veje din baby og på denne måde spore hans vægtforøgelse. Det integrerede termometer bruges til gengæld til at informere sengen om, hvorvidt barnet er i sengen eller ej, og til at overvåge kropstemperaturen, mens den sover. Du kan bruge alle disse funktioner ved hjælp af en app til mobiltelefonen. Den elektriske vugge fås til en værdi af omkring 1.600 euro og kameraet til yderligere 460.

Fisher Price elektrisk babyholder

Fisher Price -barnesengen tilbyder forskellige funktioner og tilbehør

For en billigere pris på $ 106 får du den elektriske babyvugge fra Fisher Price, som har følgende egenskaber og kan bidrage til en behagelig og afslappende søvn for babyen: Vuggen vugger barnet blidt og vibrerer. Der er også et beroligende natlys, mens lys også kan projiceres på loftet for at vække babyens interesse og dermed gøre dem trætte. Den indbyggede mobil, der vibrerer og spiller lyde, opfylder det samme formål.

Fisher Price vugge og seng med forskellige funktioner til din kæreste

Du kan også udstyre de enklere modeller med andet tilbehør såsom natlys eller projektorer, mobiler og lignende for at supplere funktionerne individuelt. Undrer du dig stadig over, hvad et bedre valg for din kæreste, hvorfor så ikke spørge dig selv om den bedste måde at sove din baby på? Foretrækker den rockende bevægelser? Så få en elektrisk babyholder. På den anden side, hvis du har fundet ud af, at din baby elsker bilens eller klapvognens vibrationer, kan en vibrerende barneseng være perfekt. Tag dig god tid og tænk dig om to gange. Vi taler jo om en stor investering her.

Previous Post
Lav selv drikkechokolade: desserter som en gaveidé
Next Post
Kalorieindtag yoga: Hvor mange kalorier forbrænder du med de forskellige former for yoga!