15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

BMW Concept 4 – den nye coupé med et imponerende sporty design

mørkt glas på døren og store alufælge fra den nye sportsvognmodel

Den bayerske bilproducent har præsenteret den nye BMW Concept 4. Det er en fremadskuende fortolkning af en moderne coupé. Modellen kombinerer også et dynamisk stærkt og følelsesmæssigt tiltalende design med eksklusivitet og enestående køreegenskaber. Den stilfulde, sporty bil legemliggør mærkeets æstetiske essens og kombinerer perfekte proportioner med et klart og præcist design. Det er af denne grund, at vi inviterer dig til at opdage den ubestridelige charme ved det helt nye køretøj i vores post.

Fremtiden tilhører BMW Concept 4

moderne gitter af den nye model fra den bayerske bilproducent

I midten af ​​forenden er det lodret justerede kølergrill, hvis form og design refererer til legendariske klassikere som BMW 328 eller BMW 3.0 CSi. Kølergrillet har også vandrette beklædningselementer med facetsnit, som udgør en flot kontrast til det sportslige design af frontdelen og giver kølergitteret dybde og eksklusivitet. Kølergitteret har altid været et varemærke for BMW -biler. BMW Concept 4 implementerer dog dette ikon med endnu mere selvtillid og raffinement. Samtidig giver den nye bilmodel udsigt til 4-seriens udtryksfulde ansigt.

LED -lys og lette fælge med et moderne design af et nyt køretøj i rødt

De smalle og fokuserede dobbelte forlygter er let vinklede og fungerer sammen med nyregitteret for at give frontdelen et moderne look med en stærk identitet. De karakteristiske LED -belysningselementer har ikke et glasdæksel. I stedet arbejdes de ind i kroppen som tredimensionelle skulpturer. Dette gør dem i stand til at bringe en endnu større fornemmelse af modernitet og teknisk raffinement ind i frontenden. Den skarpt formede motorhjelm forlænger frontendens linjer med kraftige volumener og præcise kanter. Den fede overflade indrammer nyreristen som en ædelsten.

Innovative former til aerodynamisk ydeevne

set fra siden af ​​den nye coupe bmw concept 4 i rødt

Som nævnt ovenfor viser BMW Concept 4 mærkeets umiskendelige proportioner i sin mest moderne form til dato. Den langstrakte motorhjelm, den lange akselafstand, den flydende taglinje og de korte udhæng skaber en moderne, elegant og dynamisk coupé -silhuet. Inde i kabinen danner de ultrarene overflader på den nye BMW Concept 4 således en kraftig karosseri. Samspillet mellem stramt skårne mængder og et lille antal ekstremt præcise konturer skaber en sjælden følelse af følelser og dynamik.

bmw oncept 4 l-formede baglygter, der lyser i rød kontrast

Den atletiske krop indeholder et slankt glashus med en smal vinduesåbning, der yderligere understreger dynamikken på stedet. Den lange, buede taglinje flyder blidt ind i bagklappen og giver bagdelen en sporty æstetik af høj kvalitet. De hvælvede baghjulsbuer tilføjer visuelt udtryk til kraften, der flyder gennem baghjulene og fremhæver de muskuløse skuldre opad. Det slanke område over forhjulene sikrer en god dynamisk balance. De tempererede volumener forbedrer visuel mobilitet og lethed.

Design og funktion i den nye BMW Concept 4

bagsiden af ​​den nye bilmodel bmw concept 4 med to udstødninger

Den udvendige farve Forbidden Red giver kontakten og volumenets samspil en dramatisk følelse af udstråling og dybde: hver overflade af lyset udsender en rig, skinnende rød, mens skyggen skaber en næsten sort effekt og en slående kontrast. Ligesom en sporty bil ligger bagenden af ​​BMW Concept 4 lavt over vejen. Optagelsen, hvor forenden sluttede, generøse og klare overflader med kun få linjer giver et udsagn om den sportslige hensigt, der vækker følelserne.

den røde bils emblem med inskriptionen af ​​modellen bmw concept 4

LED-baglygterne, der er lavet af glasfiber, giver den kendte BMW et meget moderne udtryk og klarer sig uden glasdæksler. Bilens konturer understreger også den sportslige, vandrette justering af bagenden og understreger den robuste vejholdning. Den karakteristiske diffusor, der er integreret i det muskuløse bagklæde, kendetegner køretøjets bageste design. Dens lodrette finner nedbryder således de rene overflader bag på bilen. Dette kan sende en erklæring om en god atletisk stamtavle.

mørkt rum til præsentation af den nye bil

udstilling af den helt nye modelvogn i Frankfurt

Previous Post
Et fotoshoot med Rihanna, Naomi Campbell og Iman
Next Post
Ferie på Mosel: Seværdigheder og tips til din perfekte sommerferie!