15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bilindpakningsfilm – omlakering hører fortiden til

gul farvefolie i stedet for lakideer

Hvad angår farven på deres bil, foretrækker de fleste i Tyskland i øjeblikket den konservative variant. Dette er baseret på statistik fra Federal Motor Transport Authority i Flensborg. Derfor dominerede farverne hvid, grå og sort nye biler i 2013 – for ejere af begge køn. Dog markant flere kvinder end mænd valgte farven rød, som traditionelt også er meget almindelig i biler.

Selv dem, der har været ganske tilfredse med farven på deres bil, kan komme i den situation, at en ændring er nødvendig eller ønsket. I dette tilfælde er omlakering ikke længere den eneste mulighed i dag. I stedet kan en bilindpakningsfilm også bruges. Foliering har nogle fordele i forhold til påføring af en maling og nyder derfor stigende popularitet. Det følgende er derfor beregnet til at vise, hvorfor en farveændring overhovedet er nødvendig, og hvilke forskelle der er mellem maleri og foliering.

Bilindpakningsfilm – hvorfor din egen bil skal ændre farve

Bilindpakningsfolie blå farve

Der er et par mulige grunde til, at en bil skal have en anden farve:

  • På et tidspunkt kan føreren kede sig. Der er jo altid mennesker, der foretrækker usædvanlige farver og synes hvidt eller sort er kedeligt.
  • Enhver, der køber en brugt bil billigt, overser normalt den, hvis den ikke er i den ønskede farve. I det lange løb vil han dog måske ikke skulle holde ud med det. For nogle købere kan muligheden for at ændre bilens farve endda være en afgørende faktor for deres køb.
  • Hvis dele skal udskiftes på en bil, er det ikke altid garanteret, at en billig udskiftningsdel vil være tilgængelig i den rigtige farve. Dette gælder især, når det kommer til et ældre køretøj, og der er få penge til rådighed.

Tidligere var løsningen i et sådant tilfælde at male den pågældende bil en anden farve. Der er nu et alternativ. Bilindpakningsfilmen har nogle særlige funktioner, der gør den til en reel mulighed. I vores sammenligning sammenlignes de to alternativer nu med hinanden.

 Maling vs. bilindpakningsfilm – en sammenligning

Farve maling med folie erstatte ideer

Hvis du vil give din bil en ny farve i dag, er der dybest set to metoder at vælge imellem: maling og indpakning med en særlig bilindpakningsfilm. Begge overlades ofte til specialisten, men du kan også gøre dette selv. I mellemtiden vælger mange indehavere foliering, da denne metode har en række fordele ved direkte sammenligning:

  • Det er tydeligt som et kig på priserne på Udbydere kan lide YOW viser sig, billigere end maleri, kan man i mange tilfælde spare 50% af omkostningerne. Omkostningerne varierer imidlertid meget afhængigt af udbyderen. Foliering er billigste, hvis det er udført af ejeren selv. I dette tilfælde skal der kun tages hensyn til materialeomkostningerne.
  • Malingen nedenunder er særligt godt beskyttet af filmen. Dette gælder også beskyttelse mod påvirkninger som stærkt sollys. Foliering kan derfor bidrage til at bevare værdien af ​​et køretøj så længe som muligt.
  • Hvis der er skader på lakken på kroppen, er det normalt meget lettere at røre ved. Dette sparer tid og selvfølgelig penge.
  • Hvis du vil sælge bilen, kan du blot få filmen fjernet igen. Således er farven på køretøjet dybest set ikke specificeret.
  • Visuelt er resultatet normalt på ingen måde ringere end en malet bil.

Maling har derimod den største fordel ved større holdbarhed. Selv gode folier skal fjernes eller udskiftes på et tidspunkt. Derudover er foliens farver specificeret, mens en lak kan blandes efter personlige ønsker. Udvalget af folier er nu ret stort. Der er også mulighed for ikke at vedhæfte dette til hele køretøjet, men kun delvist indpakke det. På den måde kan bilen også opbevares i en farvekombination, uden at dette er forbundet med særlig stor indsats.

 Indpakning af bilen selv – hvad skal du passe på?

Farve sølv metallisk indpakningsfolie

Hvis du selv pakker din bil ind, sparer du mange penge. Men arbejdet skal ikke undervurderes. For at opnå et rigtig godt resultat er det vigtigt at huske på et par ting:

  • Arbejdet bør ikke udføres helt alene. I det mindste anbefales hjælp fra en anden person.
  • Indpakning af en bil tager en vis tid. Især hvis du udfører dette arbejde for første gang, bør du tage dig tid og planlægge 6 – 8 timer for en lille bil (endnu mere for større biler!).

Previous Post
Håndværksideer til børn – smukke julekort til familien
Next Post
Frisurer til hatte – 25 ideer til smukke frisurer