15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Julehilsner smukt pakket: festlige lykønskningskort

Julehilsner-lykønskningskort-fotos-par-scrapbooking-papir

Julen nærmer sig med hastige skridt. Udover gaver, god mad og afslapning indeholder det også fine ord og bedste ønsker til dine nærmeste til jul. Hvem i den digitale tidsalder stadig til de næsten 64% af tyskerne der traditionelt sender julehilsner til familie og venner med brev eller postkort, opstår ofte spørgsmålet: Hvilket af de tusinder af forskellige julekort skal jeg tage??

Send julehilsener traditionelt med brev eller postkort

Julehilsner-kort-lykønskningskort-postkort-postkasse

Valget i butikkerne er overvældende, men hvad med noget lidt mere personligt i år? Vi har samlet et par ideer til dig om, hvordan du designer dine julehilsenkort på en sådan måde, at de helt sikkert vil sætte en glød i modtagerens øjne.

Julehilsner skræddersyet

Julehilsner-kort-lykønskningskort-fotos-familie-par

Sender du julekort på vegne af hele familien? Derefter kan du personliggøre det med f.eks. De smukkeste familiebilleder. Når du har valgt et billede- og kortdesign, skal du bare lade resultatet være enkelt med en udbyder som CEWE udskrive professionelt. Dette er en perfekt mulighed for dem, der mangler tid, men ønsker at deres julekort ikke skal fare vild i mængden.

Hjemmelavet Julekort

julehilsen-kort-lykønskningskort-lav-selv-grøn-knapper-børn-tinker-foto

Hvis du har tid og tålmodighed nok, kan du også selv lave kortene: Med lidt dygtighed, skarp saks og et stort stykke robust Bristol -pap kan du skabe rigtige smykker. Få dig selv en limpind, farverige papirstykker og en lille kugle uld eller lidt filt, og lad vores håndværksideer inspirere dig.

Limning og farvning er på ingen måde forbeholdt de små – voksne kan også have det sjovt med dem. Når man laver lykønskningskort sammen, bliver hele familien i julestemning og kan sende de kreative resultater dagen efter.

Duftende julehilsner til festivalen

julehilsner-kort-lykønskningskort-duftende-dekorationer-kuvert

Den traditionelle postrute giver en stor fordel i forhold til elektronisk post: Du kan sende mere end bare tekst og billeder. Hvad med en lille juleduft? Ud over kortet skal du blot indsætte et par stifter fra dit juletræ i brevet. Eller send et par fed eller tørret appelsinskal til at ledsage menuen undervejs. Papiret tager lugten og den helt særlige julefølelse sætter ind, når du åbner konvolutten.

Skinnende pailletter i konvolutten

julehilsner-kort-lykønskningskort-kuverter-pailletter-fyldt

Lav julekort eller bare bestil dem 

julehilsner-kort-tryk-julekort

Billedrettigheder: Flickr Kort Mosman Bibliotek CC BY 2.0 Visse rettigheder forbeholdes

Previous Post
Skærebræt i marmor, plast eller træ til et sundt liv
Next Post
Arbejde med børn: 14 træbearbejdningsideer og enkle instruktioner