15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

3 ædle gaveideer til jul til forældre, kærester, veninder og kendere

Gaveideer til jul-forældre-ven-kæreste-krydderier-adventskalender

At finde smukke og mindeværdige julegaver, der vil bringe en glød til venner og familie, er aldrig let. Kreativitet og omsorg er påkrævet for at træffe det rigtige valg af gaver. Heldigvis er der altid nye flotte kreationer, som du virkelig kan overraske og inspirere din elskede. Efter at have ledt efter originale gaveideer til jul, opdagede vi nogle gode produkter, der ville gøre julesæsonen simpelthen uforglemmelig.

Gaveideer til jul til kendere

Gaveideer til juleforældre-ven-kæreste-krydderier-advent-kalender-glas

Du behøver ikke købe julegaver i sidste øjeblik. Hvis du vil forhindre stress før jul, kan du få opmærksomhed et par uger før jul. Denne originale krydder adventskalender vil for eksempel efterlade et varigt indtryk. 24 forskellige krydderier og 24 ekstraordinære opskrifter garanterer en god stemning frem til jul. Bag kassen gemmer sig et lille glas med fine krydderier, information om dens oprindelse og et originalt opskriftsforslag. I boks nr. 24 er der også et vedlagt ark klistermærker med krydderiernes navne. Efter adventstiden kan krydderiglassene genfyldes, limes på og også opbevares uden for æsken.

Julegaveideer til mænd og kvinder

gaveideer-jul-forældre-ven-kæreste-krydderikalender

De bedste gaveideer til jul er ikke kendetegnet ved dyre priser og store former. Det, der virkelig tæller, er de følelser, som din nutid ville vække hos modtageren. Denne eksklusive adventskalender kan vække alle sanser og åbne dørene for utallige varianter og aromaer. Ædel og praktisk, det imponerer ikke kun med sit indhold, men også med sit stilfulde udseende og praktiske format. Kalenderen er lavet af italiensk fint papir i sort og guld, færdig med sort varm folie stemplet på låget og fuldstændig samlet i Tyskland. Og det er slet ikke overraskende, at det har modtaget forskellige internationale designpriser. Vi kender bestemt et par design-kyndige mænd, der ville nyde sådan en gave.

Er din ven en kulinarisk elsker, der sætter pris på velsmagende, krydret mad? Samler dine forældre smukke kogebøger som en hobby? Kan din ven lide at prøve nye delikatesser? Så har du fundet den perfekte julegave til dine nærmeste! Spice adventskalenderen er kl www.meingenuss.de At anskaffe.

Julegaveideer til teelskere

gaveideer-jul-forældre-kæreste-kæreste-te

Men det bliver endnu bedre! Adventskalenderen fås ikke kun med krydderier, men også med 24 udvalgte te til eksklusive te -stunder i de kolde vintermåneder. Et must-have for alle teelskere! Organic Japan Genmai Chai, Apple Strudel, Caramel, Organic Assam Belseri, Nepal Himalaya Pine er blot nogle få af de fine te at vælge imellem. I hver lille æske finder du en instruktionsfolder med information om indholdet og tilberedningen af ​​den respektive te. Dem, der kan lide te, vil simpelthen elske denne gave!

Egnet gaveide også til forretningspartnere

Julegaveideer forældre-venner-kæreste-te-adventskalender

Kartonlåget kan også være individuelt designet z. B med en hilsen eller med et virksomheds logo. Dette ville være en god gaveide til forretningspartnere til jul! I stedet for at give væk en flaske vin eller en gavekurv (som hvert år), kan du overraske dine kunder med en krydderi- eller te -adventskalender. Det ville helt sikkert efterlade et positivt indtryk.

Gaveideer til juleforældre-venner-kæreste-te-kalender-kendere

gaveideer-jul-forældre-ven-kæreste-eksklusivt-design

Julegaveideer til venner og bekendte – 5 krydderisæt

gaveideer-jul-forældre-ven-kæreste-italia-krydderier-sæt

Julen er ikke længere bare en familiefest. Du vil også overraske andre kære mennesker og gode venner med små gaver. Disse originale 5 krydderisæt er også perfekte til dette. Du kan vælge mellem 8 versioner – grill, Italia, karry, skaldyr, seleciton, salater, salte og slik. Med denne store variation ville du helt sikkert møde modtagerens smag. Et opskriftsforslag er også inkluderet i hver krydderiblanding. Besøg www.paper-pleasure.de for at få mere at vide om te-adventskalenderen og sætene med 5.

gaveideer-jul-forældre-ven-kæreste-køkken-krydderier-sæt-karry

Gaveideer til forslag til juleforældre-ven-kæreste-krydderier-karry-sæt-opskrift

gaveideer-jul-forældre-ven-kæreste-salte-sæt-krydderier-opskrifter

Efter vores mening skaber sådanne særlige gaver til jul virkelig magiske øjeblikke! Sådan lykkes julen uden stress og gaver i sidste øjeblik!

gaveide-jul-køkken-gourmet-krydderier-træ-ske

Previous Post
Børneværelse og væg i gul og hvid for farve accenter
Next Post
Genbrug af håndværk med gamle bøger – 17 gode ideer til upcycling