15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Adventskalender med en forskel – 3 originale ideer med instruktioner

Adventskalender med en forskel -stige-juletræ-dekoration-træ-naturlige materialer

Julen handler om at give gaver. Børn venter utålmodigt på overraskelserne under juletræet, og så deres nysgerrighed holdes inden for grænser, fremstår adventskalenderen som en god løsning. Alle børn ved selvfølgelig, hvad der gemmer sig bag det lille vindue i den færdige adventskalender fra supermarkedet – chokoladepraliner. Derfor er disse totalt uinteressante. Hvis der ikke er nogen overraskelse, opfattes hver gave som kedelig, selv af voksne. Lave en Adventskalender med en forskel og bringe glæde til din elskede, store som små.

Adventskalender med en forskel – små overraskelser i original emballage

Adventskalender med en forskel-drivved-brun-papirposer

For selv at designe en adventskalender på en anden måde behøver du virkelig ikke meget. har du allerede en idé i tankerne, der fangede dit øje? Hvis ikke, så har vi opsummeret tre store og kreative kunsthåndværk, der hurtigt kan implementeres uden anstrengelse. Det er almindeligt for alle, at der kræves papirposer af brunt papir. De fås i alle supermarkeder og betragtes som naturvenlige, fordi de er lavet af genbrugspapir, kraftpapir. Du skal bruge 25 af dem. Derudover skulle du have udvalgt og forberedt 25 små gaver.

For barnets skyld, design en adventskalender anderledes – instruktioner

Adventskalender med en forskel -instruktioner-drivved-pa% cc% 88ckchen-barn

Hvis du vil lave en adventskalender for børn, er slik som slik, slikkepinde, slikstokke og andre småting særligt velegnede til små gaver. Forbered noget større til adventssøndagene, f.eks. Et stykke legetøj eller en lille kjole. For voksne er valget lidt vanskeligere. En sjov note er altid velkommen, samt værdikuponer, der går til dig, f.eks. En filmaften og middag, som du køber den anden person.

En anden slags adventskalender – hæng små pakker op

Adventskalender med en forskel -instruktioner-pakke-nummereret-læg på

Pak alle overraskelser og små gaver pænt og mærk hver pakke med numrene fra 1 til 25. Selvklæbende etiketter kan bruges til dette, eller du kan printe dem ud selv og vedhæfte dem til emballagen på en original måde. Den nemmeste måde, men ikke særlig fantasifuld, er at tage en pen og skrive det passende nummer på den.

En anden slags adventskalender – farverige pakker og poser hænger på en drivvedgren

Adventskalender med en forskel -instruktioner-drivved-brunt-papir-pakke

Når alle pakkerne er klar – fulde og nummererede, afhænger det af det kreative, unikke design. Vores første forslag går lidt længere med hensyn til miljøvenlig dekoration. Til dette har du brug for en drivvedgren eller for at gøre det virkelig julet, kan du få en lavet af ægte grantræ. Brug dekorative bånd og snore til at hænge alle pakkerne efter hinanden i rækkefølge. brug forskellige bånd til at skabe en frodig adventskalender.

En anden slags adventskalender – lavet af en gammel træstige

Adventskalender med en forskel -instruktioner-stige-pckhen-u% cc% 88surprise

En anden særlig original idé ville være hurtigt at gøre den gamle træstige til en fantastisk juledekoration. Du må gerne slibe træet, så det fremstår endnu ældre og mere brugt. Denne naturlige, grå overflade af det ubehandlede træ giver nemlig den eftertragtede vintage flair, som er meget aktuel i øjeblikket.

En anden slags adventskalender – hæng papirposer med små gaver på stigen

advent-kalender-forskellige-instruktioner-stige-træ-trin

Tag pakkerne og brug et hul til at lave et hul i hver pakke. Hullet skal være stort nok til at du kan trække snore eller bånd igennem det. Brug denne til at vedhæfte alle pakkerne til trinene på stigen. Du kan begynde at hænge pakkerne ovenfra eller omvendt. Hvis du ønsker det, kan du udvide julepynten og tilføje et par flere dekorative elementer.

Lav din egen adventskalender med en forskel – vintage julepynt

advent-kalender-anderledes-instruktioner-stige-træ-vintage-original

Adventskalender med en forskel – original idé med modelbygningsfigurer

advent-kalender-tider-forskellige-instruktioner-gran-plast-model-making

Når du får en gave, er det mest spændende, når den er pænt pakket og især når den er i en gaveæske. Så stiger nysgerrigheden og utålmodigheden enormt. Til vores næste idé til en original adventskalender har vi brug for små æsker lavet af det samme materiale i stedet for poser af brunt papir. Disse ser helt søde ud, når de er så mange. Du har brug for 25 af disse som før.

En anden slags adventskalender – hvad skal der til?

advent-kalender-tider-forskellige-instruktioner-materialer-etiketter-plast-gran-model-making

Udover de små gaveæsker lavet af brunt papir, kan du også få lige så mange gulvtræer til modelbygning. 25 etiketter for hver dag er også nødvendige. Du kan designe og udskrive disse selv, eller du kan finde dem i håndværksbutikken. Så har du brug for en lim – varm lim eller trælim virker også.

Design din adventskalender anderledes og kreativt

advent-kalender-tider-forskellige-instruktioner-plast-gran-bil-model-jernbane

Lav din egen adventskalender med en forskel – kreativ etikette 

advent-kalender-forskellige-instruktioner-plast-gran-træ-etiketter-jul

Skær alle etiketterne ud, og sæt et juletræ på hver. Sørg for, at der ikke falder overskydende lim ned på trætoppen og beskadiger den. For at få etiketten til at ligne et flag, skal du vikle den om håndtaget på en pen, før du sætter den fast på træet. Læg et af de små grantræer på låget på hver gaveæske og fastgør det sikkert med klæbemidlet.

Fastgør grantræerne på små gaveæsker til modelbygning

advent-kalender-tider-forskellige-instruktioner-plast-gran-model-gør-lim

De færdige gaveæsker med tema til jul kan nu fyldes op. Bemærk venligst, at der kun er små ting der passer ind i dem. Hvis du vil have en større gave, men der ikke er plads til den i den lille æske, kan du blot sætte en seddel i den. Du bør kun skrive på det, hvad du giver til den elskede.

25 små gaveæsker med små overraskelser 

advent-kalender-forskellige-instruktioner-juletræ-plast-model-gør-overraskelser

Adventskalender med en forskel og kreativitet 

advent-kalender-tider-forskellige-instruktioner-grantræ-plast-model-fremstilling

Design julepynt og adventskalendere anderledes 

advent-kalender-forskellige-instruktioner-pakke-deco-jul

Brunt papir ser utvivlsomt enkelt og enkelt ud. Af denne grund bruges den i stigende grad til almindelig emballage. Accenter, der arbejdes ind i det, er derfor mere effektive. Bind med en rød og hvid snor, tilføj grangrene og røde julekugler for mere humør.

Previous Post
Læring mens du sover – Hvordan hjernen gemmer vigtig information
Next Post
En vidunderlig DIY borddekoration lavet af vintræ