15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Udfyldning af adventskalenderen for mænd – gode og originale ideer og forslag

adventskalender for mænd par tandbørster kandiserede frugter fylder notesblok

Ikke kun de små børn vil blive glade for en original adventskalender. Kvinder og mænd synes også, at det er fantastisk at åbne en dør eller en mindre eller større pakke hver dag i 24 dage. Hvis du gerne vil overraske en mand i nærheden af ​​dig med en kreativ og selvfremstillet mænds adventskalender, så er du kommet til det rigtige sted. I dagens indlæg finder du gode ideer til at udfylde adventskalenderen for mænd. Uanset om det er usædvanligt, spøg eller praktisk, med følgende gode gaveideer til adventskalenderfyldning vil du uden tvivl bringe den kære modtager glæde.

balloner grantræ advent kalender indhold fyldning

Uanset om den er købt færdiglavet, selvfremstillet, i form af en traditionel adventskalender med dør eller i form af et usædvanligt juletræ lavet af balloner, skal Advants-kalenderen til mænd være original og frem for alt personlig. Uanset om du leder efter adventskalenderideer til din mand, kæreste, far, bedstefar, bror eller søn, vil en velvalgt og kærligt designet julekalender forskønne op til jul.

Hvad kan du fylde adventskalendere til mænd med??

skudt glas juletræsdekoration kuglepen adventskalender mænd

Så at modtageren åbner den lille dør dag efter dag fuld af glæde og forventning, skal de små ting i adventskalenderen svare til modtagerens ønsker, præferencer og behov. Hvis du tænker på, hvad der hører til i en adventskalender for mænd, skal du altid huske på, hvad din mand eller kæreste kan bruge, og hvad der vil bringe ham glæde.

Design elegante adventskalendere til mænd

adventskalender fyld ideer til mænd briller flyve

Hvis modtageren værdsætter de søde delikatesser ikke kun i juletiden, så kan du gøre adventstiden velsmagende for dem med en klassisk chokolade eller slik adventskalender. Hvis du gerne vil overraske din bror eller far på en anden måde denne gang med en adventskalender, kan du også vælge andre varer såsom godbidder som indhold. Hvis den begavede mand er en forretningsmand, kan adventskalenderen indeholde ting som en elegant slips, en elegant notesblok eller en ædel kuglepen.

Fantastisk adventskalenderidé til selvsikre mænd med skæg

adventskalender til mænd med skægplejeprodukter

Hvis du laver en adventskalender for mænd, kan du også fylde den med nyttige objekter. Hvis den begavede mand er et lidenskabeligt skæg, der hver dag plejer og frisurer sit storslåede ansigtshår, så vil han være glad for sådan en adventskalenderfyldning og også fylde det med anerkendelse. Gode ​​produkter til skægpleje og barbering, skægtrimmere og lille tilbehør kan også findes i små formater og til dem med et stramt budget.

Personlige mænds adventskalender med biler

gaveideer usædvanlige adventskalender drenge mænd biler

For mange kan en sådan overraskelse med små biler som den på billedet ovenfor være den perfekte adventskalender. De små køretøjer er et af de mest ideelle og kærlige gaveforslag til mænd, hvis hjerter banker hurtigere ved synet af forskellige bilmærker og ethvert emne relateret til køretøjer. Du er også velkommen til at vælge modelbiler fra dit yndlingsmærke.

Adventskalenderfyldning til ægte motorcykelfans

motorcykel adventskalender til mænd nøgleringskappe

Hvis du sætter pris på og anerkender modtagerens hobbyer og lidenskaber, og alligevel vil antyde dem på en lidt sjov måde, er du sikker på at få et smil på læben. Hvis manden, du vil forære med et fantastisk og overraskende indhold, måske er på motorcykler eller cykler og kan lide at bruge sin fritid på lange ture, så er du absolut hjemme med forskellige ting såsom hatte, handsker og lille tilbehør, som f.eks. en sjov nøglering korrekt.

Fyld adventskalenderen for håndværkere

mænd adventskalender værktøjer godbidder

Hvis en mand kan lide at bygge, pille rundt, hamre og sømme, så kan dette store mesterværk på billedet ovenfor være en stor inspiration for dig, hvis du laver en ekstraordinær adventskalender for mænd. Du kan finde passende artikler uden anstrengelse. En skruetrækker, permanent markør, målestok, søm eller dyvel, disse små og nyttige ting vil tjene DIY -entusiasten før eller siden.

emballage tinker adventskalender til mænd

Og hvis arbejdet pludselig bliver svært, tjener små snacks til at opmuntre dig og give et godt boost af energi. Du har i øvrigt talrige designmuligheder at vælge imellem, når du piller med den kreative mænds adventskalender. Hvis du gerne vil opbygge endnu mere spænding, kan du pakke det lille værktøj eller enhver anden gave ind, så indholdet er svært at gætte.

adventskalender til mænd kuverter gaver

Afhængigt af hvordan den håndlavede adventskalender til mænd ser ud, kan overraskelsesfyldet også være i små pakker uden for kalenderen. Hvis du har udskiftet de konventionelle små døre med konvolutter, kan du i hver enkelt sag efterlade sedler, hvilken gave der kan pakkes ud på den respektive dato. Det er helt op til dig, om du tilføjer numre til de kærligt dekorerede gaver eller blot beskriver deres udseende i en seddel.

Skønhed adventskalender for voksne mænd

parfume plejeprodukter skære ideer til mænd

Mænd lægger også stor vægt på deres udseende. En skønhed adventskalender er en god idé, som selvsikre mænd vil sætte pris på. Forskellige produkter til hud- og hårpleje er ikke kun nyttige for kvinder. En håndcreme er for eksempel et fornuftigt køb i de kolde vintermåneder, som modtageren med glæde vil bruge. Det vigtigste herretilbehør er også dufte. Vælg en parfume til mænd, der understreger modtagerens karakter.

Adventskalenderideer til mænd, der elsker at lave mad

sirup cocktails lave mad bage adventskalender

Som du sikkert allerede ved, udgør mænd en stor del af de bedste kokke i verden. Mange unge og voksne mænd betragtes som sande og kræsne gourmeter. Der er ikke noget i vejen med at fylde årets herre adventskalender med omhyggeligt udvalgte krydderier og krydderiblandinger eller pakke søde småkageskærere i kærligt dekorerede poser. Særlige køkkenredskaber eller sjove, trykte forklæder er også et godt fyld til adventskalenderen.

Tinker adventskalendere til mænd med værdikuponer

romantisk adventskalender tinker til mænd ornament

Måske leder du efter originale ideer til en romantisk kalender til din elskede, du kan sy små stofposer eller købe dem færdige og skrive små kærlighedsbeskeder ned for hver dag med dine egne hænder. De små sedler kan kombineres perfekt med værdikuponer. Forkæl din partner med en professionel massage eller et besøg på en elegant restaurant.

Adventskalender for mænd med alkohol

vin alkohol flasker adventskalender ideer mænd

Hvis den herre, du vil bringe glæde til dagene op til jul, er en vinelsker, kan du designe en ekstraordinær mænds adventskalender med vine. Du kan lave vin adventskalenderen efter dine egne ideer. Til påfyldningen skal du vælge udsøgte vinsorter fra hele verden, herunder helt nye typer.

øl adventskalender til mænd lav dig selv æske pap

Hvis du derimod foretrækker at afslutte aftenen med et glas øl, finder du helt sikkert en øl adventskalender fantastisk. Få forskellige ølspecialiteter til adventskalenderen, og lad din fantasi løbe frit, mens du opretter. Med lidt kreativitet kan du omdanne en konventionel ølkasse til en original og unik advets -kalender til mænd. Tag et kig rundt i butikkerne, du finder måske ølflasker eller øldåser med begrænsede vintermotiver, der gør stemningen endnu mere festlig.

Previous Post
Læring mens du sover – Hvordan hjernen gemmer vigtig information
Next Post
Lav julesyltetøj selv – 9 hurtige opskriftsideer at efterligne