15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dekoration af et juletræ – 10 tips til et strålende juletræ

Juletræ dekorere guldkugler stjerner elegante tips

Juletræet skal bestemt ikke mangle i hvert hus. Der er nogle vigtige regler, der kan hjælpe dig med at skabe det smukkeste juletræ. Tjek vores Tips til dekoration af et juletræ som du kan bruge i år.

Dekorer juletræet – tip 1: hæng store ornamenter op

Juletræ dekorere diy blomster stof striber store

Dette juletræ viser en teknik, som de fleste dekoratører overser: ved hjælp af overdimensionerede ornamenter. De store hjemmelavede stofblomster gør et godt indtryk. Normalt koster de overdimensionerede vedhæng lidt mere, men igen behøver du ikke købe så mange. Og effekten er betagende.

Dekorer juletræet – Tip 2: Hold dig til ét emne

Juletræ dekorere lyserøde idékugler rød moderne stil

Det lyserøde tema på dette juletræ gentages af bolde i lignende farvenuancer. Resultatet er et moderne look, der bliver stadig mere populært. Hvis du også gerne vil have et farvet juletræ i år, kan du vælge mellem forskellige farver. Det hvide træ er også meget trendy.

Tip 3: få det til at lyse

Juletræ dekorere eventyr lys tænder farverige bolde

Lyskæden giver juletræet en vis glans og får det til at gnistre. Du kan drapere de glødende eventyr i nærheden for at tilføje glans. Afhængigt af det udseende du ønsker at få, kan du vælge mellem farvede, hvide, gule eller andre monokrome lys.

Tip 4: Gentag accenterne

dekorere juletræet elegant hvidguld accenter vintage

Gentag den samme type ornament, så den samme farve, form og tema bevares i hele træet. Disse røde dekorationer kombinerer harmonisk de andre detaljer. Køb to til fire dusin af en vare for at bestemme hovedtemaet. De forskellige størrelser, former eller teksturer af dette element vil derefter bringe en helt særlig flair.

Tip 5: naturlige elementer

Juletræ-dekorere-naturlige-materialer-dekoration-kegler-silke blade

De naturlige materialer er en billig mulighed, når du pynter grantræet. Prøv at binde fyrkogler (store og små), blade (tørret eller lavet af silke), gran- eller bærgrene i en buket, hvilket ville give juletræet et vidunderligt rustikt og elegant look.

Tip 6: kombiner harmonisk juletræspynt med farverne i rummet

Juletræ-dekoration-tips-koordineret-med-den-indvendige-dekoration

Designere pynter juletræer med farver og temaer, der er koordineret med de andre dekorationer i rummet. Gentag farver og motiver fra din stue med bånd, papir, guirlander og ornamenter for at forbinde alt harmonisk.

Tip 7: Udfyld hullerne med blomsterbuketter

Juletræ dekorere huller fylde bolde

Ved dekoration er den rigtige mængde afgørende for et perfekt dekoreret træ. Den skal hverken være for overdådig, så den ikke ser for kitschet ud eller for bar. Udfyld de bare pletter mellem juletræskuglerne og lamperne med nogle blomsterdekorationer eller andre dekorative elementer

Tip 8: klare linjer

Juletræ dekorere klare linjer grønne bolde

Her kan du se et juletræ, hvor mængden af ​​dekorationer er optimal. Den er optimalt designet og emmer af festlighed og ser samtidig pæn og afbalanceret ud. Et rod forhindres af de klare linjer.

Tip 9: alt i én farve

Juletræ dekorere en farve hvid juletræ hvide kugler

Her kan du se et hvidt grantræ som vi nævnte tidligere. Den er fantastisk velegnet til en ensfarvet julepynt. Bolde, der er lige hvide, bruges. Selvfølgelig fungerer dette også med enhver anden farve. En god idé til alle, der leder efter en minimalistisk julepyntide.

Tip 10: roser til jul

juletræsdekorationer orange rose halmkegle deco

Roser er alt andet end typiske vinterblomster. Og netop derfor ville de være et interessant blikfang på juletræet. Vær ikke bange for at prøve noget usædvanligt. Kunstige roser er hurtige og lette at finde og fås også i forskellige farver, så du nemt kan finde dem, der matcher trædekorationer.

juletræ dekorationer guld koboltblåt hav tema

Juletræ-dekorere-store-sølv-kugle-stjerner

Juletræ-dekorere-grøn-gran-sommerfugle-lameller

Juletræ-dekorere-krystaller-spejlet-ornamenter

Juletræ-dekorere-rød-tema-farve-gentag

Previous Post
Læring mens du sover – Hvordan hjernen gemmer vigtig information
Next Post
Lav julesyltetøj selv – 9 hurtige opskriftsideer at efterligne