15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gaveideer til kvinder – find en julegave til din partner

Gaveideer til kvinder -jul-par-partnere-gave-indpakning

At finde friske, kreative og kærlige julegaver hvert år er ikke let. Men især mænd har svært ved at finde en passende gave til deres betydningsfulde anden. Og mange kvinder er utilfredse med deres gaver. Der er en relativt enkel løsning på dette problem: at lytte.

Gaveideer til kvinder – Det er ikke svært at overraske din partner med en julegave

Mand overrasker sin kæreste med en julegave

Især førjulstiden kan forfalde til stress. Mænd, der ønsker at give gaver til deres betydningsfulde andre, står ofte over for store vanskeligheder, ser det ud til. Den succesrige supermarkedskæde The Sainsbury’s i Storbritannien undersøgte 3.000 kvinder om dette emne. Resultatet var, at 90 procent var utilfredse med deres ægtemænds julegaver. I desperation opgav nogle mænd endda at forsøge at finde en passende gave kort før jul.

Gaveideer til kvinder – hvad gør man ofte forkert, når man giver gaver

gave-ideer-kvinder-jul-partnere-giv-noget-til-indpakning

Nogle gange er det gaver, der er bedre egnet til manden selv, men lejlighedsvis er det tøj, der er i den forkerte størrelse. Men nogle mænd gør det også meget let for sig selv og går ud med deres partner for at vælge en gave. På denne måde kan du undgå en ubehagelig situation, men en sådan tilgang virker mere pragmatisk og dermed uromantisk. Gaver, der altid bliver godt modtaget: wellness -produkter specielt til badning. Fordi: kvinder kan lide at bade. hvorfor?

1. Afslapning

2. Mere end hver tiende kvinde (12,8%) kan ikke afbryde forbindelsen til deres mobiltelefon, selv i badekarret

3. 42% kan lide at læse (kilde: ecowoman.de)

Gaver til kvinder og mænd – Forskellen mellem mand og kvinde

Forskellen mellem mænd og kvinder, når det kommer til at bruge penge på julegaver, har ikke været for stort i de fleste år siden 2007. Først i 2013 planlagde mænd at bruge langt flere penge på julegaver end kvinder.

Hvor meget bruger kvinder og mænd på julegaver??

Infografik Hvor meget bruger mænd, og hvor meget bruger kvinder på julegaver, og hvad betales flest penge for?

Kvinder bruger i gennemsnit lidt mere på julegaver end mænd. De fleste af pengene bruges på rejser.

Hvilke gaveideer til kvinder kan udledes af disse oplysninger?

gaveideer-kvinder-julegave-partner-wellness-spa

Det er netop fra disse oplysninger, at den nødvendige idé til en passende gave hurtigt kan trækkes. Hvis partneren er en læser og en vandrotte, for eksempel en special Badekarhylde kan være meget nyttig. Du kan f.eks. Placere et glas vin på disse, og nogle er endda udstyret med en bogholder, så bogsiderne ikke bliver for beskadiget af fugtigheden.

Hvad du skal overveje, når du tager din mobiltelefon i badekarret

gaveideer kvinder julegave partner smartphone etui

Hvis du virkelig ikke kan undvære din smartphone i badekarret, skal du sørge for, at enheden ikke er tilsluttet strømforsyningen. I værste fald kan dette være livstruende. Teoretisk set er det muligt at tage mobiltelefonen med ind i badekarret, men dette medfører visse risici for selve enheden. Derfor er et vandtæt beskyttelsescover en ideel gaveidé.

Gaveideer til kvinder – Hvordan finder du de rigtige julegaver til din partner?

gaveideer-kvinder-jul-par-kærlighed-juletræer-schenekn

Derudover kan det med lidt kreativitet og opmærksomhed være meget let at finde den rigtige gave til jul i slutningen af ​​året. Du skal dog lytte nøje til din partner resten af ​​året. Af og til kan det ske, at et bestemt ønske falder i en underordnet klausul eller nævnes i en tilfældig bemærkning. Hvis tiden kommer – især i begyndelsen eller midt på året – skal ønsket noteres direkte, så det ikke glemmes igen før jul.

Gaveideer til kvinder – gaver med et personligt præg

gaveideer-kvinder-jul-smykker-gaver-kære-dame

Julegaver med et personligt præg altid gå godt ned. En dagligdags genstand med en personlig gravering, såsom et kærlighedsbudskab, er en god idé. Dette element bør naturligvis ikke vælges vilkårligt, men skal passe til partnerens præferencer. Dette kan være en kæde, et armbånd, champagneglas eller en ædel fyldepen. Grundlæggende er der stort set ingen grænser for mulighederne. Beskeden eller beskeden skal heller ikke være et vilkårligt ordsprog, men en besked fra hjertet.

Hvad du kan give væk bortset fra store pakker

gave-ideer-kvinder-jul-designer-stykker-mode-mode-artikler-giver

De udvalgte gaver behøver ikke altid at være store eller små varer og pakker, bare så du kan lægge noget så imponerende som muligt under juletræet. Hver ven eller mand har mulighed for at give gaver eller værdikuponer væk, som også kan indløses på et senere tidspunkt: For eksempel hvis partneren ofte taler om en flugt fra hverdagen eller permanent spænding, en kort tur eller bytur ville være en god idé. En wellnessweekend kan også give afslapning og lindring.

Madlavningskurser til kulinarisk nydelse

gaveideer-kvinder-julegaver-partner-madlavning-kursus-lær-at-lave mad

Hvis din partner er en lidenskabelig kok, og i tilfælde af at manden selv har noget til kulinarisk nydelse, bør du stadig ikke give væk noget køkkenredskaber som f.eks. En klodset kagerulle. Det er meget bedre, et madlavningskursus at overveje. Du kan gøre dette sammen, men din partner kan også lære nye madlavningsevner med en ven eller et familiemedlem. Igen er der mange muligheder og retninger at gå i. Der er nu mange forskellige versioner af madlavningskurser, der bør tilfredsstille enhver smag. Der er et par muligheder her, især for hobbykokke, der er ivrige efter at eksperimentere.

Madlavningskursus indhold
Ren spisning og superfoods Et begreb, der stadig er relativt nyt i Tyskland, men har eksisteret i USA i omkring 20 år. Maden skal være så fri for kunstige tilsætningsstoffer og sukker som muligt. I bedste fald er den beriget med næringsrige fødevarer som chiafrø, ingefær eller avocado og mange flere.
Veganske madlavningskurser Her finder du madlavningsevner til en lang række forskellige plantearter såsom quinoa, halloumi -osten eller tahini, en pasta lavet af fintmalet sesamfrø.
Paleo kursus Mad som vores forfædre spiste for 20.000 år siden. Som med ren mad er kunstige tilsætningsstoffer naturligvis forbudt. Frisk frugt, grøntsager, frø, nødder, fisk, kød, æg og sunde fedtstoffer er på menuen.
Eksotisk madkursus En trend, der nu nyder stor popularitet og siges at stimulere alle sanser med afrodisiakum ingredienser som chili, østers og chokolade og frem for alt proteinrige opskrifter.
BBQ kursus Ifølge klichéen, især populær blandt mænd, men kan også være interessant for kvinder, der kan lide det hjerteligt. Her grilles kød af høj kvalitet, og der tilberedes friske saucer.

Hvilke gaveidéer til kvinder bør du undgå?

gave-ideer-kvinder-jul-mænd-forskelle-udpakning-glæde

Hvad du i sidste ende beslutter dig for, lidt arbejde og indsats er bestemt efterspurgt. En simpel pengegave, en hurtigt købt værdikupon, et badadditiv eller et simpelt duftlys er bestemt ikke nok til en tilfredsstillende og glad julegave.

Billedkreditter: 1 – tumblr_norx4t4Jfx1ted1sho1_1280 / Fancycrave.com 2 – TijanaM – 488792596 / Shutterstock.com 3 – 8317714045_88ba91dae6_o_d / Albumarium.com 4. – Budget til julegaver i Tyskland efter køn frem til 2016 / Statista.com 5 – Infografik: egen præsentation  6. -kvinde-pige-skønhedsmaske / Pixels.com 7. -ios-new-mobile-gadget-163096 / Pixels.com 8. -par-kærlighed-held-humør-jul-julemarked / Visualhunt.com 9 – 5296415476_16b51ee558_o / Visualhunt.com 10 – 11478422233_1bd59a5884_o_d /Albumarium.com  11 -gryde-køkken-kok-invitation-45224 / Pixels.com 12. – 3626381146_5879aaa41d_o / Visualhunt.com

Previous Post
Akryl juletræ projekter spændende lyseffekter
Next Post
40 søstersegninger, sjove citater og visdom om søskende