15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv moderne julekort – trendy, abstrakte og originale julemotiver

lav moderne julekort selv tekst

Når årets afslutning nærmer sig, vil vi gerne ønske vores familie, vores venner og faktisk alle andre, der har en fast plads i vores liv, noget rart for det kommende år og takke dem for den store fortid. Julehilsener giver os mulighed for at udtrykke vores varme ønsker gennem forskellige motiver. I julen ønsker vi virkelig, at lykønskningskortet skal have det bestemte og gøre modtageren glad. Hvis du selv gerne vil lave moderne julekort, der vil forbløffe dine nærmeste, finder du det i denne artikel.

Lav dine egne moderne julekort med juletræsmotiver og andre vinterdesigner

ideer design moderne abstrakt juletræ

I det følgende billedgalleri har vi valgt ideer til julekort med moderne og abstrakte julemotiver, der vil tjene som inspiration. De flotte designs kan naturligvis ændres efter behov, er lette at implementere og kræver kun lidt materiale og tid. Da julen traditionelt set ikke kan undvære et pragtfuldt dekoreret juletræ, bør julesymbolet ikke mangle på kortet. En abstrakt og attraktiv fortolkning af juletræet gør dette enkle julekortdesign.

abstrakt julemønster gran enkelt

Du kan designe juletræsmotivet af uld, tråd eller sytråd i den ønskede farve på pap. Du er velkommen til at skitsere det ønskede motiv med en lineal og blyant og stikke de nødvendige huller med en nål. For et perfekt resultat kan du slette det tegnede motiv og først derefter strikke det abstrakte mønster med nål og tråd.

rensdyr abstrakt tråd lav dig selv julemotiver

Designmulighederne her er uendelige. Du kan bruge det samme princip til at designe mange andre vinter- og julemotiver. Du bestemmer selv, om du vil vise det respektive billede detaljeret, eller om du bare vil lave et julehilsenkort selv med konturerne af en figur. Moderne julekort er normalt kendetegnet ved enkelhed og minimalistisk fremstilling af figurerne. Vælg gerne traditionelle motiver såsom en snefnug, forskellige juletræspynt eller stjerner. Et broderet rensdyr ser også meget sødt ud. Med en interessant fortolkning fra din side ser selv de mest trivielle motiver helt trendy ud.

Stilfuldt julekortdesign, der passer til forretningspartnere

klip moderne juletræ ud, lav dit eget julekort

Leder du efter et julekortdesign, der ser elegant og klassisk ud og er velegnet til forretningspartnere, arbejdskolleger og virksomheder, så ville håndværksidéen fra billedet ovenfor måske være en glimrende idé. Til dette interessante juletræ skal du først skitsere flere små trekanter og derefter skære dem ud med kutteren, så de udskårne stykker papir foldes ned. Skær et andet kort af samme størrelse fra monokrom pap, hvis farve derefter kan ses gennem de små åbninger.

Design moderne julekort med glitter

glitter snefnug design juletræ

Hvis du gerne vil pynte dine varmeste og varmeste ønsker til jul med glitter og glimmer, er der naturligvis ikke noget imod at dekorere de udvalgte lykønskningskortmotiver med mousserende glitterpulver. Den nemmeste måde at realisere dine kreative ideer på er at bruge limrullen. Med det kan du anvende håndværkslimen præcist og udtrykke dine ideer. Nu skal du dække de smukke, vinterlige motiver med glitterpulver, der klæber til det klæbrige lag.

Opret julekortdesign med fingeraftryk

moderne julekort juletræets fingeraftryk

Et andet forslag til et smukt julekort ville være dette enkle, men flotte juletræ lavet med farvede fingeraftryk. Hvis du vil tinker flere kort på samme tid, kan du også skitsere motivet på computeren. Du kan derefter personliggøre den færdige skabelon med en flot tekst, og du har moderne julekort til at printe ud. Hvis kortet virker for upersonligt for dig, og du har en god håndskrift, kan du også skrive ønskerne til jul i hånden.

Enkle og flotte julemotiver

lav moderne julekort selv, slå motiver ud

Hvis du gerne vil give noget usædvanligt og originalt væk, kan du tage lykønskningskortene fra billedet ovenfor som inspiration. Som du kan se, kræver disse store kreationer kun hvid og rød pap og i en vis forstand abstrakt tænkning. Selvom du kun skildrer julemanden med sit lange, luftige skæg og sin lydige hjælper gennem geviret, kan du være sikker på, at de hjemmelavede julekort bliver særligt godt modtaget.

Lav selv charmerende julekort i sidste øjeblik

slå snefnug ud små moderne julekort

Hvis tingene sker meget hurtigt, er denne idé i sidste øjeblik særligt velegnet. Få et motivstans med det ønskede vintermotiv, og brug det til at oprette flotte julekort. Glittersten, glitterpulver eller forskellige klistermærker giver det selvfremstillede kort det bestemte. Du er også forkælet med valg, når det kommer til kortets form og størrelse. Mindre kort kan også pryde gaverne og give emballagen et festligt præg.

Lav smukke, moderne julekort selv med trendy farver

male farver moderne ornamenter guld

Hvis du kan lide at male og svinge penslen med lethed og lidenskab, kan du overraske en, du holder af, med et selvmalet julekort. Der kan være mere glans i juletiden. Udover rød og hvid er farverne guld og sølv særligt velegnede til julepynt og er også meget populære.

akvarel kunstmaleri ornamenter tinker dig selv

Hvis du ikke er særlig god til malerkunsten, skal du ikke opgive ideerne til det kunstfærdigt designede julekort med det samme. Du kan først lave et par stænk med akvareller på robust pap. Hvis malingen allerede er tør, kan du male omridset af flere julekugler med en mørk fineliner. Bare træk et par linjer mere som en tråd. Du er velkommen til at tilføje et par stænk af farve mellem ornamenterne. Jo ufuldkomne stænk af farve, jo mere moderne vil dit kort se ud.

Design moderne julekort med bogstaver

skrifttype julekort ideer

Hvis du vil, kan du dekorere dit julekort med flotte bogstaver eller vælge et kort med bare en smuk, snirklet skrift. Du kan designe “Glædelig jul” eller “Glædelig jul” som en stor, farverig kæde ved at tegne små lys. Meget enkel at efterligne og stadig meget smuk.

Moderne julekortdesign med knapper

knapper moderne julekort design tekstelskere

Med knapper i forskellige farver og meget enkle linjer kan du også selv lave flotte, moderne julekort. Tegn to små figurer med den sorte finelinje og lim knapperne til hovederne. Hvis du vil, kan du bruge stof, filt eller washi tape til at klæde de små figurer med varmt, vintertilbehør.

Send moderne julehilsner

moderne julemotiver star wars rensdyr julekort

Vil du gerne lykønske en ægte Star Wars -fan til jul, der også har en stærk sans for humor? Du kan finde en skabelon til Dart Vader -masken på Internettet, som du derefter kan udskrive og klippe ud. Din kreativitet er nu påkrævet. Gør masken mere festlig ved for eksempel at krydre den med gevir og en rød næse.

julemotiv abstrakt moderne tinker julekort selv

Hvis du leder efter forslag til abstrakte julemotiver, så kan du fremkalde store associationer til modtageren med de enkleste billeder og udtrykke dine ønsker på en original måde. Et festligt dekoreret krus med en varm drink og de korte ord “Varme ønsker” taler for sig selv.

Previous Post
Akryl juletræ projekter spændende lyseffekter
Next Post
40 søstersegninger, sjove citater og visdom om søskende