15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker gaveemballage til rejsekuponer – kreative ideer til feriekuponer at lave selv

gaveindpakning rejsebevis tinker kreative ideer ferievoucher kuffert julfigur snemand fyr

En gave så kreativ og generøs som en ferie skal præsenteres i smuk emballage. Selvom feriekuponen er et simpelt stykke papir i form af et gavekort, skal emballagen afspejle temaet for turen eller den anledning, du giver gaven til. Af denne grund opfordrer vi dig til at være kreativ ved at lave et rejsekupon som dette. Så du kan udelade den traditionelle måde og pakke en rejsekupon, som du f.eks. Kan give som kuffert. Vores forslag kan inspirere dig, hvis du vil oprette en værdikupon til en rejse og give den på en uforglemmelig måde.

Tinker -rejsekuponer – kreative gaveideer

gaveindpakning rejsebevis tinker kreative ideer feriekupon lav dig selv globusbog solbeskyttelseskuvert

Gavekort kan nogle gange virke som en upersonlig og for simpel idé til en julegave. Du vil give modtageren entusiasme og følelser, og ikke bare endnu en taske eller bluse. Så er ikke i tvivl om, at personliggørelse af gaven er en bedre mulighed. Gør den ekstra indsats for at lave en feriekupon til at præsentere den på en usædvanlig måde. Vælg først en helt særlig gaveemballage eller konvolut for at pakke feriekuponen ind i overensstemmelse hermed. Du kan endda bruge en lille smykkeskrin, håndskåret trækasse eller en indgraveret metalkasse for at få den til at se mere speciel ud.

gaveindpakning rejsekupon tinker kreative ideer feriekupon gavepose afrika kort lyserød emballage

Næsten ingen vil have fancy bagagemærker eller pasindehavere i stedet for en behagelig rejse. Vi vil alle bare blive pisket væk på ferie. En weekend i naturen eller på stranden kan være den bedste gave. Det er endnu bedre, hvis du også kan dele dette med venner eller familie. Plus, for at være ærlig, er det meget pænere at tilbringe en aften i sofaen på udkig efter hoteller end at kæmpe sig igennem mængden, mens du handler efter gaver på hovedtrækket.

Lav en personlig rejsekupon

gaveindpakning rejsebevis tinker kreative ideer feriekupon lav din egen gaveindpakket rustikt flyhjertet

Hvis feriekuponen er en bryllupsgave, kan du indgravere parrets navne på containeren. Læg gavekortet med en seddel i gaveæsken og fyld æsken med souvenirs fra ferieområdet. Boksen kan således være en souvenir på turen samt en indsamlingsboks til de første ferieminder. Med et gavekort til en badeferie kan du for eksempel give det et smukt, maritimt præg med dekorationer som en parasol, skaller og sand i mini -format.

gaveemballage lav rejsekuponer kreative ideer lav feriekuponer selv puder airbnb

Den enkleste metode er naturligvis at pakke værdikuponen ind i en kuvert, der ser passende ud. Du kan tilpasse denne variant ved selv at lave emballagen til rejsekuponen. For eksempel kan du bruge trykt indpakningspapir med et tematisk mønster, som du har designet specielt til personen.

gaveindpakning rejsekupon tinker kreative ideer feriekuponbesked i en flaske

En anden god idé ville være at give voucheren rullet op som en besked i en flaske. Til dette formål skal du finde en passende glasflaske med en kork, som du kan dekorere med en søstjerne og blå bånd. Udskriv først feriekuponen og prøv let at brænde kanten af ​​arket for at få det til at se mere autentisk ud. Til sidst bind rullen med en tråd eller en sløjfe, kom den i flasken og luk halsen med proppen.

Forbered et overraskende puslespil

gaveindpakning rejsebevis tinker kreative ideer feriekupon lav dine egne gaver pakket stablet stearinlys

Lad modtagere finde deres gaver ved først at vise dem et afklippet kort. Skriv f.eks. Et puslespil, der tager dig til et andet værelse eller et mystisk sted i dit hjem. Skjul spor i skabe eller skuffer for at gøre søgeprocessen endnu mere spændende og legende. Hvis det er et krydstogtskupon, kan du skjule det i en legetøjsbåd, der flyder i badekarret. Du kan bruge en vandtæt konvolut eller emballage til dette, som du kan mærke med et passende slogan som “Sejl væk!”.

gaveindpakning-rejse-værdikupon-tinker-kreative-ideer-ferie-gavekort-gør-det-selv-kontanter-ved-levering-bryllup-frankrig

Lad os sige, at du bringer din elskede til Paris i en weekend. Du kan give hende en mini -statue af Eiffeltårnet, en fransk brie, en fransk vin eller en baret. Du kan også gå lidt mere kryptisk og give hende en række mere vanskelige spor til at finde ud af, hvor rejsen er på vej hen.

Temagaveindpakning

gaveindpakning rejsebevis tinker kreative ideer feriekupon lav dig selv vandflasker kosmetikartikler gavekurv

Vælg to små gaver, som du kan lave og kombiner med rejsekuponen. Det kan for eksempel være to nye badehåndklæder eller en pakke med produkter til solbeskyttelse. Derfor kan du også vælge andre tematiske artikler, når det kommer til en vinterferie. Indpakningspapiret kan også se ud som tema, hvis anledningen er et bryllup, jubilæum eller fødselsdag. Pak kosmetikken ind og pakk dem sammen med feriekuponen i en gavekurv. Du kan også fylde kurven med jordnødder, muslinger eller andre dekorative elementer, der matcher temaet.

gaveindpakning rejsebevis tinker kreative ideer feriekupon lav dig selv gaver indpakket kort

En anden mulighed er at placere konvolutten med værdikuponen i en metalkasse med modtagerens navn på. Læg gavekortet eller flybilletten i æsken, og pakk det ind igen med mønstret papir. En original mulighed i dette tilfælde ville for eksempel være et verdenskort, som du optimalt kan bruge som indpakningspapir. Placer de tre pakker med kuponen i bunden, og lad personen pakke dem ud en efter en for at gætte, hvad der er næste.

Tilføj rejseguide

gaveindpakning rejsekupon tinker kreative ideer feriekupon lav dit eget pas rejseguide indpakningspapir

Køb en guidebog med den destination, den heldige skal besøge. Du vil se forvirringens flimren hen over hendes ansigt, da hun åbner rejsebogen til Venedig og undrer sig over, hvorfor du købte dette. De tog derefter deres falske smil på, da de nådigt accepterede denne tilfældige gave. Så klikker det endelig, og du ser deres ansigt lyse op, når de indser, hvad den rigtige gave er.

Pakker en gammel kuffert

gaveindpakning rejsebevis tinkering kreative ideer feriekupon pakning gammel rejsetaske strand solbriller taske flip-flops

Dette kræver en vis organisation, og du skal kende den anden person rigtig godt. Men hvis du kan gøre det, er det en fantastisk måde at overraske dem på. Pak en kuffert, så modtageren vil blive overrasket, når du åbner den. Du vil sandsynligvis blive virkelig forvirret over, hvorfor du pakkede og låste en gammel kuffert. Dette er dog altid en fantastisk måde at overraske din betydningsfulde anden. Hvis du kender personen rigtig godt og har et større budget, kan du pakke nyt tøj eller andre ting, de kan have på, mens du er på ferie.

Markér datoen i kalenderen eller i dagbogen

gaveemballage lav rejsekuponer kreative ideer lav feriekuponer selv kalenderdagbog marker datoen

Denne idé fungerer især godt, hvis turen skal være en julegave. En kalender eller dagbog som gave fremstår almindelig ved første øjekast. I dette tilfælde vil din rejsekupon gøre hele forskellen, fordi du allerede har markeret en særlig dato i den.

gaveindpakning rejsebevis tinker kreative ideer feriekupon lav dig selv indpakningspapir

Du skal muligvis sætte en klistermærke eller endda billetterne på en side i journalen for at sikre, at de kan findes der. Alternativt, hvis du allerede har brugt alle dine penge på din weekendtur, kan du pakke personens pas. Behold hemmeligheden for at gøre overraskelsen endnu mere spændende.

gaveindpakning rejsebevis tinker kreative ideer feriekupon gør dig selv romantisk middagsrestaurant

Så du kan lave en DIY rejsekupon for at få et personligt og overkommeligt alternativ. Lav en bog med bilag til forskellige dele af turen, såsom en romantisk middag, et luksushotel, wellness eller morgenmad på sengen. Hvis du vil være endnu mere romantisk, kan du også skrive et digt. Du behøver ikke nødvendigvis at efterligne Goethe eller Schiller for at gøre dette – jo enklere jo bedre. Prøv bare at forklare, hvad du planlagde at gøre, så du kunne se personen nyde at læse højt.

Previous Post
Akryl juletræ projekter spændende lyseffekter
Next Post
40 søstersegninger, sjove citater og visdom om søskende