15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dekorer kager til jul: 15 gode ideer og madlavningstip

Dekorer kager til jul Uden at belægge Naked Cake

Hvad er jul uden en lækker kage? Vi har beriget dig i et andet indlæg med gode opskrifter på julekager. Ligesom festbordet og resten af ​​lejligheden, skal julekagen også pyntes stemningsfuldt. Alle fantasifulde dekorationsideer er mulige med fondant, småkager, slik eller chokolade. Dekorer din kage til jul på en ekstraordinær måde og fremtryl et rigtigt blikfang. Lad dig inspirere af vores 15 gode ideer og madlavningstip.

Dekorer kager til jul: øjnene spiser også!

Dekorer kager til jul to-lags fondantkage hvid plast

“Du spiser også!” Er en af ​​yndlingssætningerne for mange amatørkokke. Kendere sværger på, at det, der ser visuelt tiltalende ud, også smager bedre i ganen. I mellemtiden er det videnskabeligt bevist, at vores smagssans er baseret på mad og drikke. Mottoet gælder især for slik og desserter som kager, tærter, småkager, cupcakes og andre slik. En vidunderligt dekoreret kage til jul vil bringe dig i godt humør og forsøde førjulstiden. Farverig dekorationssjov i juleforberedelsen af ​​bagerier er et yndet tidsfordriv for unge og gamle i løbet af de festlige dage.

Dekorer kager til jul med fondant

Dekorer kage til jul ilex kristtorn bær fondent

Når du tænker på smukke kagedekorationer, kommer fondant i tvivl. Kager, tærter og bagværk kan dækkes med dekorativ fondant og fremkalder dermed små, individuelle julekunstværker. Du kan selv lave den bløde, pastaagtige sukkermasse eller købe den færdiglavet. Fondant findes i alle farver, du kan forestille dig. Derudover kan der skabes store effekter med specielle madfarver og en pensel.

Dekorer kager til jul på en minimalistisk og elegant måde i hvidt

kage julepynt minimalistisk elegant hvidt fondantguld

Der er ingen grænser for kreativitet, når man pynter med fondant. Fra monokrom og minimalistisk til flade motiver til udførlige kunstværker, der består af flere figurer. Men du skal være opmærksom på, at behandling af fondant og dækning af kager med det kræver erfaring. Der kræves meget følsomhed og øvelse for at rulle glasset perfekt ud og fordele det jævnt på kagen.

Dekorer kager til jul på en humoristisk måde

dekorere julekage nicholas kage kokos kage

Hvis du ikke har nogen erfaring med at forarbejde fondant, behøver du ikke undvære en pæn dekoration til din kage til jul. Du kan bestille fantasifulde figurer lavet af fondant på ethvert godt konditori. Selvfølgelig skal du gøre det til tiden og have en idé om, hvad du vil. På denne måde kan hver kage pyntes til jul uden større besvær.

Kage til jul, selvfølgelig dekorere

Julekage, der pynter rosmarin naturligvis minimalistisk

De typiske julefarver er grønne, røde og hvide, og for at dekorere en kage til jul skal du henvise til dem. En mulighed er at farve dele af kagen, cremen eller belægningen ved hjælp af madfarvning, eller du kan arbejde i julepyntelementer. Nogle mennesker gør bevidst uden yderligere farvestoffer, især når de tilbereder desserter, og foretrækker at bruge naturlige dekorationer. En vidunderlig idé til en effektiv dekoration af en kage til jul er at lave den med frisk rosmarin og måske et par røde bær efter eget valg. Denne dekoration passer især godt til en simpel kage, for eksempel citronkage med citron og flødeost frosting.

Hvid kage til jul

dekorere julekage hvid minimalistisk enkel engel

En kage eller en kage til jul behøver ikke nødvendigvis at være overdådigt pyntet. På denne måde undgår du de ekstra kalorier, der er i en sukkermasse eller fløde. Selv ensfarvede og meget sparsomt dekorerede kager kan smage vidunderligt, såsom denne kokoskage på billedet. Det ligner snedækket grund, hvorpå en engel landede. Find opskriften herunder.

Hvid kokos kage opskrift

kage julepynt hvid kokos kage opskrift

Ingredienser:

 • 10 æggehvider
 • Skal af en citron
 • Skræl af en appelsin
 • 1 spsk citronsaft
 • 1 tsk tatar
 • 1/2 tsk salt
 • 200 g sødemiddel efter eget valg
 • 50 g kokosmel
 • 2 spsk arrowroot mel eller andet stivelsesmel
 • 1 tsk xanthangummi
 • 2 æggehvider
 • 1 tsk kanel

Til cremen:

 • 30 g sødemiddel
 • 1 tsk tatar
 • 1 tsk vaniljeekstrakt
 • 60 g tørret kokos

Forberedelse:

Forvarm ovnen til 180 ° C. Bland kokosmel, pilemel, xanthangummi og kanel i en stor skål. Tilsæt sødemidlet og sæt til side. Pisk 10 æggehvider med røremaskinen til det er skummende. Tilsæt citronsaft og citronskal og appelsin, derefter også saltet og wienstein og rør godt rundt. Tilsæt sødemidlet og pisk til det er skummende. Tilsæt først langsomt kun 1/3 af den tørre blanding til æggehviderne, og tilsæt derefter gradvist resten. Det er meget vigtigt, at massen forbliver luftig. Kom alt i en springform og bag i cirka 50 minutter. Lad derefter afkøle på hovedet i 1 time. Skær kagen i tre tallerkener. Bland ingredienserne til cremen undtagen den udtørrede kokos med en håndmixer i 3-4 minutter. Så kagefadene smøres, læg dem oven på hinanden og drys til sidst med tørret kokos.

Pynt kager til jul med kanelkager

kage julepynt hvid fondant kanelkager

Lækre, sprøde kanelkager med deres uimodståelige lugt er en uadskillelig del af juletiden og sikrer et godt humør for store og små. Måske har næsten ingen tænkt over, hvordan de søde julesmåkager kan bruges anderledes, for eksempel til stemningsfulde spiselige dekorationer. Det kan bruges til at dekorere kager, gateaux og juletræet. Vi præsenterer en simpel opskrift på kanelkager her.

kage julepynt kanelkager snefnug

Ingredienser:

 • 250 g mel
 • 1 tsk kanel
 • 2 tsk kakaopulver
 • 1 æg
 • 200 g smør
 • 150 g pulveriseret sukker
 • 50 g nødder (f.eks. Hasselnødder eller valnødder)

Dekorer simpelthen kager til jul: kager uden belægning eller den såkaldte nøgne kage

kage julepynt kanelkage kanelkager

Forberedelse:

Ælt alle ingredienser til en dej, dæk med husholdningsfilm og stil på køl i mindst 30 minutter eller bedre natten over. Forvarm ovnen til 180 ° C, rul dejen tyndt ud og bag i 10 minutter. For at dekorere kan du blande pulveriseret sukker med lidt friskpresset appelsinsaft, lægge det i en sprøjtepose og bruge det til at dekorere kiksene pænt.

Dekorer kager til jul med frosting: søde juletræer lavet af spritz creme

kage juledekoration rpn frosting juletræ

Hvis du vil pynte en kage til jul, er det altid rart, hvis pynten også er spiselig. Hvis du aldrig har arbejdet med fondant, er det tilrådeligt ikke at opleve det for første gang i julen. Så foretrækker du at bruge en anden dekoration. Det fungerer meget lettere, hvis du tilbereder æggehvide, flødeost eller smørcreme, lægger det i en sprøjtepose og bruger det til at dekorere julekagen. Disse cremer kan også let farves.

Dekorer kager til jul med slikkepinde og slikstokke

kage julepynt simpelthen lutcher slikstok

Du behøver ikke nødvendigvis selv at forberede den spiselige dekoration til en kage til jul. Enhver slik som slik, slikstokke, sukkerdryss, sukkerperler, spiseligt glitter og andre drysser, som skal farvekoordineres og vælges til jul, er egnede til dette.

Dekorer kager til jul med plastfigurer

kage julepynt plastfigurer hjortegran

Et godt alternativ til spiselige kagedekorationer, som er særligt velegnede til det sidste minut, er dekorative plastfigurer som grantræer, rensdyr og andre, der passer til juletemaet. Derudover kan du kombinere spiselige og ikke-spiselige kagedekorationer. Det er vigtigt, at der i sidste ende er en glad stemning på julebordet.

Dekorer kager i amerikansk stil til jul

Julekage, der pynter amerikansk tærte

Dekorer kager til jul: kombiner forskellige dekorationer

dekorere julekage uden belægning af fløde -rensdyr

Previous Post
Lav smykker til børn – 11 farverige ideer med instruktioner til smukke halskæder og armbånd
Next Post
Sådan kan du få Heidi Klums drømmefigur og faste ben