15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne adventskrans til en smuk julepynt – 20 inspirationer

Moderne adventskransideer-grønne blade-lysestage-smykker-smuk-juledekorationer

Juletiden nærmer sig langsomt, og du bør allerede overveje årets julepynt. En vigtig del af dette er adventskransen, som skal være klar senest i slutningen af ​​november. Den klassiske adventskrans er normalt lavet af grangrønne, fyrretræs-, gran- og nåletræsgrene og fire stearinlys. I stedet for de traditionelle adventskranse, dog en moderne adventskrans foretrukket, der passer godt til et moderne interiør. I artiklen finder du et par ideer og tips til, hvordan du selv kan lave moderne adventskranse.

En moderne adventskrans og hvordan den adskiller sig fra den klassiske

Moderne adventskransideer-kreative-glas-vand-stearinlys-guirlander-træperler-moderne

De moderne adventskranse adskiller sig primært fra de klassiske i de anvendte materialer og deres design. Mens den traditionelle adventskrans har en rund form, kan den moderne være langstrakt, oval eller endda lidt kaotisk. Du kan også afvige fra det klassiske farveskema med den moderne adventskrans og i stedet bruge lyse farver. Du kan vælge forskellige størrelser og farver til stearinlysene og dekorere dem med dekorative elementer.

Moderne adventskrans med brandsikring

Moderne adventskrans selv-tinker-glas-flasker-nummererede-vinter-farver-hvid-blå-grå

Et vigtigt aspekt, når du selv laver adventskransen, er de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Materialerne skal vælges, så der ikke er risiko for brand. Lysene skal enten placeres på coasters eller være selvslukkende. Hvis du vil designe adventskransen moderne og med brandsikring, så kan du bruge små flasker lavet af glas eller glasflasker som lysestager, hvilket reducerer risikoen for brand betydeligt.

Julepynt med stjerner – lav attraktive smykker

Julepynt indeni – hvad skal man passe på for at beskytte kæledyr?

Lav selv julepynt – kyssebold som alternativ til dørkransen

Moderne design af en adventskrans lavet af naturlige materialer

Moderne adventskransideer-naturmaterialer-brun-hvid-juledekoration

En moderne adventskrans kan også laves af naturlige materialer som grene og fyrretræer, men den skal have et justeret design. Hvis du f.eks. Beslutter dig for de brune grene, skal du vælge lysene i en neutral farve og ikke vedhæfte grønt til adventskransen.

Lav selv moderne adventskranse – inspiration

Moderne adventskransideer-rund-aflang-træ-fyr-kegler-malet-træ-kuffert-juledekoration

Hvis du vil designe adventskransen på en moderne måde, kan du lade din kreativitet løbe frit og tilføje din egen til de eksisterende ideer. Her har vi præsenteret to smukke ideer som inspiration – en til en adventskrans i en rund bakke og en med en træstamme og fyrretræer.

Lav adventskransen selv

moderne-advent-krans-selvfremstillede-mos-nåletræer-kogler-hvide-lys-jul-dekoration-idé

En moderne adventskrans med naturgrøn kan designes meget billigt, fordi du kan finde materialerne i naturen. Adventskransen kan enten designes som et bordarrangement eller hænges fra loftet på brede bånd.

Ideer til moderne adventskranse med sukkulenter

moderne-advent-krans-tinker-moderne-advent-krans-ideer-jul-saftige-lys

I stedet for den traditionelle fyrgrønne kan en moderne adventskrans dekoreres med sukkulenter og stedsegrønne stueplanter. De grønne planter kombinerer smukt med lys i lyse pasteltoner, som kan tilpasses indretningen eller vægfarven.

Moderne adventskrans med husplanter – nødvendige materialer

moderne-advent-krans-materialer-julekugler-mos-sukkulenter-stearinlys-modellering ler

Til en moderne adventskrans med sukkulenter er det første, du har brug for, en tallerken eller en bakke, der skal tjene som grundlag. Du har også brug for de ønskede sukkulenter, et par julekugler, noget mos, modelleringsler og selvfølgelig de fire lys.

Lav selv den moderne adventskrans

moderne-advent-krans-lilla-advent-krans-moderne-gør-det-selv-ideer-saftige-mos

En moderne adventskrans på en tallerken eller bakke er meget let at lave. Et blomsterarrangement skal laves af planterne og fastgøres til bakken sammen med lysene ved hjælp af modelleringslerne. Bemærk, at stearinlysene skal sidde godt fast, så de ikke kan stikkes.

Design den moderne adventskrans i lilla

moderne-advent-krans-langstrakt-lilla-sten-hvid-mos-paillet-bånd-stearinlys

Hvis du vil tilføje lidt gnistre til adventskransen, kan du enten købe lys med glitter eller dekorere tallerkenen med pailletter. Mousserende sløjfer og bånd skaber også en lignende effekt og skaber iøjnefaldende julepynt.

Hængende adventskrans som julepynt

moderne-advent-krans-bindende-hængende-advent-kranse-moderne-ideer-kviste-engel-papir

For familier med små børn anbefales en hængende adventskrans, som er uden for børns rækkevidde. For eksempel kan den hænges på en loftskrog og dermed sikre børns sikkerhed. I dette tilfælde skal du dog gøre adventskransen så let som muligt og fastgøre den godt til loftet.

Materialer og instruktioner – lav en hængende adventskrans

moderne-advent-krans-gør-det-selv-tinker-blade-saftige-instruktioner-materialer-trin

Her finder du enkle instruktioner til en hængende adventskrans lavet af grønne grene. Den grønne kan være enten kunstig eller frisk, og friskheden giver en behagelig duft. Ud over grenene kræves sølvtråd, myrteltråd, floratape, tang, stearinlys og dekorationer efter eget valg til adventskransen.

Brug bærgrene til juledekorationen

moderne-advent-krans-hængende-advent-krans-moderne-kunstig-bær-grene-røde-lys

Den hængende adventskrans fylder ikke noget på bordet og er velegnet til mindre lejligheder. Hvis du vil bruge den til en farve accent i interiøret, kan du bruge kunstige bærgrene og farvede stearinlys, som straks bliver et blikfang.

Design din hængende adventskrans på en moderne måde

moderne-advent-krans-idé-jul-dekoration-bord-vaser-hængende-advent-krans-moderne

En hængende moderne adventskrans skal ikke nødvendigvis hænges fra loftet. Forskellige metalstativer, som adventskransen er placeret på, er velegnede til moderne design. Metalstativet kan enten placeres på gulvet eller på et sidebord.

Moderne adventskrans – en simpel idé

moderne-advent-krans-gør-det-selv-let-naturlige-materialer-kviste-pinecone-stearinlys

Hvis du vil designe adventskransen på en moderne måde, men mangler tid, kan du efterligne denne meget enkle og hurtige idé. Du kan bruge en sølvbakke som bund, dekorere den med kviste og fyrretræer og vedhæfte de fire lys til den.

Moderne adventskrans med reduceret design

moderne-advent-krans-tynde-kviste-advent-krans-træ-ideer-lys-grå-cifre-advent

En moderne adventskrans med et puristisk design passer perfekt i et minimalistisk interiør. Farver som hvid, grå, brun og beige taler for stil og elegance og kan normalt let tilpasses et moderne interiør.

Lav en adventskrans selv eller med børn

moderne-advent-krans-træ-kviste-binding-dekoration-papir-stjerner-tinkering-stearinlys-nummerering

Du kan også lave dekorationen til den moderne adventskrans selv eller sammen med børnene. Forskellige figurer som stjerner lavet af hvidt pap eller papir kombineres smukt med en krans af naturlige grene. En anden god idé er de små tal til hver advent, som kan fastgøres til de enkelte lys.

Moderne adventskrans med forskellige lys

moderne-advent-krans-ideer-forskellige-lys-former-farverige-træ-perler-fyrretræer

En moderne adventskrans kan designes i enhver form på en lille skiferplade og dekoreres med træperler i stedet for julekugler. Udvalget af flotte stearinlys i forskellige former sikrer også et moderne design, da den traditionelle adventskrans er designet med fire identiske lys.

Dekorer lys eller lysestager, der matcher adventskransen

moderne-advent-krans-træ-design-plader-forskellige-lys-dekoration-træ-smykker

Hvis du selv laver adventskransen, kan du være kreativ og designe lysene og bakken efter dine præferencer. Hvis du vil undvære en grøn adventskrans helt, kan du bruge en skål eller bakke af træ og dekorere den, som du vil.

Moderne adventskrans med glitter til at lave dig selv

moderne-advent-krans-sølv-rund-tallerken-glitrende-juledekoration-fyrfadslys-fyrfadsglas

Du kan lave en moderne adventskrans, som kan designes på få minutter, fra julepynt som stjerner, fyrretræer, grantræer, snefnug og rensdyr. For en funklende effekt kan du bruge smykker med lidt glitter. I stedet for store stearinlys kan der også bruges simple fyrfadslys i dekorerede fyrfadsglas, som der ikke er risiko for brand med.

Previous Post
Birkenstock sandaler som en stilfuld sko -trend denne sommer
Next Post
De bedste leggings til enhver træningssituation – du skal være opmærksom på dette!