15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Juletræ dekoreret i hvidt: 50 ideer til stilfuldt juletræspynt

Dekorationen af ​​juletræet indvarsler den kommende familiefestival. Med et juletræ i rødt og guld kommer julestemningen op for store og små, og der skabes en hyggelig stemning. Julekugler, guirlander og julestjerner får juletræet til at skinne. Under alle omstændigheder skal en stilfuld julepynt overvejes nøje, for især farvekombinationen lader juletræet komme til sin ret. Vi viser dig ideer til, hvordan du effektivt kan iscenesætte dit juletræ dekoreret i hvidt og forklarer, hvordan du kan kombinere den puristiske farve. Med sort, for eksempel, resulterer et stilfuldt minimalistisk ensemble sammen med juletræet i et vintage smykke med sølv – en klassisk skønhed og blå bringer et strejf af sommer ind i dine egne fire vægge. Lad kombinationerne inspirere dig!

Dekoreret moderne juletræ i sort og hvidt

Juletræ sort og hvid dekoreret juletræ guld og sort og hvid med sølv stjerne og glaskugler dekorere moderne dekoration idé

Sort og hvid danner et attraktivt minimalistisk ensemble. Da den puristiske trend også har haft succes med at dekorere juletræet de seneste år, vælger flere og flere mennesker stilfuld og ædel dekoration i ikke-farver. De sortfarvede kunstige juletræer, der danner den perfekte baggrund for accenter i hvidt og guld, er særligt populære i øjeblikket. Hvis du vælger det monokrome farveskema, kan du skabe en tiltalende kontrast med et hvidt falsk pelsdækken.

Juletræ sort og hvid dekoreret dekoration ideer i vintage stil med krystal træ dekorationer og hvide træhuse og LED stearinlys

Grønne grantræer kan også indrettes på en moderne måde. Med en sort krans og julepynt i papir, kan du tilføje et moderne præg til julepynten. Hvide og sølv dekorative elementer kan løsne farveskemaet. Sådan genskabes looket: Køb eller lav huse af hvidt pap, arranger LED -fe -lys og giv gamle julepynt med rhinestones en ny glans!

Juletræ sort og hvid dekoreret moderne minimalistisk look med træstjerne og hvidt juletræ og sorte og sølv juletræskugler

Det fungerer også omvendt: Hvis du har et hvidt kunstigt juletræ, så kan du dekorere det med sølv og sorte julekugler. Kombiner juletræskugler med blanke overflader med dem med matte overflader for at skabe effektive kontraster. Fuldend looket med en hvid krans af trækugler og to sorte og hvide dekorationsbånd, som du lægger om juletræet.

Juletræ dekoreret i sort og hvidt, store selvmalede julekugler uden julestjerne

Har du ikke sort og hvid julepynt derhjemme? Intet problem. Køb hvide kugler med en mat overflade og tegn hjerter, striber og prikker på dem med en sort markør. Derudover kan du klippe 8 cm brede og 20 cm lange strimler af hvidt stof. Fold dem derefter halvt på langs og sy enderne sammen. Brug akrylmaling til at stemple prikker i antracit, lysegrå og skifergrå på den. Bind strimlerne på juletræet.

Juletræ dekoreret i hvidt og blåt: Middelhavet præg

Juletræ dekoreret blå juletræ festlige dekorationsideer med trædekorationer lavet af frostet glas og efterårsblade

Drømmer du om middelhavsøer, sol, blåt hav og selvfølgelig sommer? Tag en eksotisk flair ind i dine egne fire vægge. Inspireret af de sydlige lande er der en dekoration i hvidt og blåt, der smelter særligt harmonisk sammen med møbler i en moderne landstedstil. Men det skærer også en fin figur i vintage og lurvede smarte interiører. Stol på julepynt udført i frostet glas i en subtil, lysfarvet nuance. Karakteristisk for julepynten i meditarran -stil er ikke kun farveskemaet, men også motiverne. Julemotiver kan næsten ikke findes på juletræet, i stedet pryder lanterner, skaller og søstjerner det.

Juletræ hvidblåt dekoreret lille pladsbesparende juletræ i hjørnet med organzakrans og juletræskugler

Få et strejf af svundne tider ind i dit hus eller din lejlighed. Arranger gamle vaser lavet af kinesisk porcelæn og andre fund fra loppemarkedet omkring juletræet. Derudover kan du pynte juletræet med gamle juletræskugler i bondesølv. Efterlad spor af brug og ridset maling ubehandlet, for det er netop disse fejl, der gør charmen ved vintage julepynt. Derudover kan du vikle en kæde af lys rundt om træet og drapere et smukt, bredt dekorativt bånd rundt om juletræet med stor effekt. Det vil afspejle det funklende lys fra lysstrengen.

Juletræ hvidblåt dekoreret med lys og smukke dekorationsideer med stof og naturlige materialer

En anden variant til vintage dekoration, der er særlig populær i USA, er de store blomster lavet af stof. De giver juletræet prikken over i’et og tilføjer et naturligt præg til dekorationen. Vælg dekorative blomster i en farve, enhver hvid, og kombiner dem med årets trendfarve – Pantone blå. På denne måde vil du give julepynten et romantisk præg, der helt sikkert vil fascinere dine gæster!

Juletræ i hvidt og guld

Juletræ dekoreret hvidguld Juletræspynt med store gyldne kugler og tre stjerner og hvid isbjørn - figurer og kunstig sne

Juletræet i hvidt og guld er ideelt til alle, der kan lide at eksperimentere. Guldkugler får et særligt glamourøst udseende på juletræet. Hvis du ikke vil undvære glansen, men stadig ønsker en subtil nuance, kan du nå ud til julepynt i gammelt guld. Også elegant har messing med succes sneget sig ind i interiørdesignernes hjerter i de seneste år. Metallet skærer også en festlig figur og kan kombineres på mange forskellige måder.

Juletræ hvidguld dekoreret festlig juledekoration med eventyrlys og guldkugler juletræ ved siden af ​​pejsen

Rose guld og hvid danner en legende farveduo. En krans af fjer, kunstig sne i grenene, forgyldte bregne blade og selvfølgelig mange julekugler i forskellige størrelser får det festlige juletræ til at skinne. Det ser super effektivt ud, når du kombinerer julekuglerne i rosaguld med juletræskugler af guld, bronze og messing.

Lav selv klassiske juletræspynt af papir og mal i guld

Det behøver ikke altid at være julekugler: Julepynt lavet af papir kan bruges til at sætte flotte accenter. Du kan downloade skabeloner til juletræer, dørkranse, dyrefigurer, slæde og nuværende silhuetter, printe dem ud og overføre dem til glitterpapir. Skær derefter din nye julepynt ud, stikk huller i ornamenterne med et kompas og kør en tråd gennem hullet. Bind derefter begge ender og pynt juletræet med det færdige vedhæng.

Juletræ med guirlande af papir og stjerne og tæppe i furuskind

Juletræet er på samme måde glamourøst, når julekuglerne og vedhængene også bliver sprunget op med glitter. Mousserende ornamenter giver lette refleksioner, der giver julepynten et festligt præg. Den stemningsfulde juledekoration afrundes effektivt af en juletræstop lavet af krystal. I øvrigt passer vedhæng i sølv og ornamenter af glas også godt hertil. Et falsk pelsdækken fuldender dekorationen i “Winter Wonderland”.

Juletræ dekoreret hvidt og grønt

Juletræ hvidgrønt dekoreret moderne juledekorationsideer i mælkegrønt og snehvidt

Hvidt og grønt ser godt ud til juletræet. Afhængigt af hvilken grøn skygge du vælger, kan juletræet se moderne, klassisk eller enkelt ud. Den første idé genfortolker den klassiske kombination. Reseda grønne julekugler med en mat overflade sammen med hvide stofblomster og gyldne ornamenter gør juletræet til et rigtigt blikfang. Den ternede sort og hvide stofkrans, der effektivt er draperet omkring blomster og kugler, ser særlig smuk ud.

rød hyben- og bærkvist som accenter og fuglefigurer og fuglehuse

Et vinter eventyr med masser af kunstig sne, vintage grønne glaskugler og røde fuglefigurer: sådan ser det charmerende juletræ op ovenover. Dekorationen er inspireret af naturen. Lyskæden er dygtigt skjult bag de halvgennemsigtige glaskugler og den kunstige sne, så de smukkeste dekorative elementer belyses. Selvfølgelig matches julegaverne også til juletræets farvepalet, så slutresultatet er et harmonisk helhedsbillede.

Juletræ pyntet hvidgrønt juletræspynt i grønt græs og gyldne juletræskugler og kunstig sne og krans

Du kan spare tid og kræfter ved at dekorere med en krans i hvidt. Du kan helt erstatte den kunstige snespray, især med høje og smalle træer. Selv lyse ornamenter kommer til sin ret på den hvide baggrund, og julepynt i kontrastfarver kan give et rigtigt udsagn.

Juletræspynt i kobber og snehvid og græsgrøn og turkis

Hvid og lysegrøn er en klassisk farvekombination i sig selv. I dette tilfælde kan en ny farvepartner levere variation: brun. Og da de går meget godt sammen, kan du endda male de grønne julekugler i brunt og pynte dem med guldsten. Så at reseda -grønne ornamenter kommer til sin ret, sprøjtes grangrenene først rigeligt med kunstig sne.

Juletræ hvidgrønt dekoreret smalt juletræ festlige dekorationsideer

Når det kommer til julepynt, går alt. Uanset hvilket farveskema du i sidste ende vælger, er hvidt altid til stede. Ikke-farven spiller traditionelt hovedrollen sammen med rødt og grønt, men i moderne kombinationer med guld tager det en bagsæde. Vi viser dig flere fede farvekombinationer i fotogalleriet. Lad dig inspirere og genskab det festlige look.

Juletræspynt i hvid og pink

Kunstige sne pastel farver ideer til julepynt med vintage juletræ dekorationer

Legende juledekoration med et juletræ i subtil pastellrosa og hvid

Juletræ dekoreret med hvidt og grønt lav selv festlig julepynt

Moderne kunstigt juletræ dekoreret hvidt og lyserødt

Ideer til små kunstige juletræ hjemmelavede origami smykker

Helt hvidt juletræ med røde, orange og lyserøde juletræskugler

Julepynt ideer i et moderne kunstigt juletræ med halvgennemsigtige orange og lyserøde julekugler

Juletræ dekoreret i hvidt: kunstig sne og bolde 

Juletræ dekoreret hvidrosa ideer til vinterunderlandets dekoration i huset med kunstig sne til juletræet

Dekorer juletræet hvidt, pink, guld

Juletræ hvidrosa dekoreret kunstigt juletræ med LED -eventyr og grønne julekugler som accent

Juletræ dekoreret hvidt og rødt

Juletræ rødhvid dekoreret stue med pejs hyggelige vinterdekorationsideer

Juletræ dekoreret i hvidt og rødt: lav papirpynt

moderne små juletræer dekorerer festligt engle og røde julestjerner

Dekorer juletræet i hvidt og rødt: dekorative bånd i sølv og rødt, krystalkugler og glitrende ornamenter

Juletræ dekoreret rødt hvidt rødt bånd og hvide juletræskugler

Dekorer juletræet i rødt og hvidt: stjerne som en juletræstop

hvid julestjerne og julemandens juletræspynt

Dekorer juletræet i hvidt og sølv

Juletræ hvid sølv dekoreret kunstig sne og mørkeblå kugler og gaver under juletræet

Dekorer juletræet i hvidt, sølv og sæt accenter med guldpynt

Juletræ hvide sølvpyntede glaskugler og stofkrans

Dekorer juletræet i hvid, blå og sølv

Juletræ hvidt sølv dekoreret lille juletræ dekoreret festligt med blå kugler som accent

Dekorer juletræet i hvidt og sølv

kunstigt juletræ med eventyrlys Ideer til belysning af julepynt på kaminhylden

Dekorer juletræet i hvidt og guld: stofblomster, vintage julekugler og snefnug lavet af papir

Vinterunderland dekoration idé med papir juletræ dekorationer

Juletræspynt i forskellige grå nuancer

Rødhvid kunstigt juletræ dekoreret i hjørnet af stuen med krystaldekorationer til juletræspynt

Vintage julekugler og naturlige materialer sætter accenter

Juletræ dekoreret hvidt sølv bygge vintage juletræ bolde og kunstig sne som dekoration

Lav din egen stjerne af trægrene 

Juletræ hvidt sølv dekoreret dekoration ideer med naturlige materialer såsom fyrretræer kunstigt juletræ med fe lys

Dekorer juletræet i stilen “Winter Wonderland”

Juletræ dekoreret med hvidt sølv Ideer til juledekorationer i stuen med juletræstop og guldkugler

Dekorer juletræet helt i hvidt

Klassisk julepyntide med guirlande og sølv juletræskugler og snefnug som juletræstop

Juletræ dekoreret med hvidt: folde julestjerner ud af papir

Juletræ dekoreret i hvidt sølv

Drys juletræet med kunstig sne og mal det hvidt

Juletræ hvid sølv dekoreret kunstig snekrans

Juletræ hvid sølv dekoreret hvid sløjfe og sølv julekugler pynter

Previous Post
Nul spild på rejser – tips til en bæredygtig ferie!
Next Post
Byg et honningkagehus af shortbread cookies – klassikeren med en forskel uden bagning