15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vælg den perfekte brude makeup til dit bryllup

friske-ideer-naturlig-makeup-brud-elegant

Som næsten alle fremtidige brude har du sikkert travlt med at søge på internettet efter det perfekte look til brylluppet, måske den vigtigste dag i dit liv. At Brude makeup skulle kunne modstå de sidste tårer og tid og få dig til at føle dig som den smukkeste brud nogensinde. For at hjælpe dig har vi i dag et par eksempler på en fantastisk Brude makeup og stylinger til ansigt, øjne og negle til dig. Du kan vise dem til din make-up stylist senere og diskutere dem med ham. Hvis du har en god hånd til make-up, kan du selvfølgelig også prøve at designe stylingen selv.

Vælg den perfekte brude makeup til dit bryllup

brude-make-up-tips-forskellige-stylings

Det tilrådes at planlægge testmake-up og fotosession på forhånd og samme dag. På denne måde kan du være sikker på, at du vil kunne lide slutresultatet og også tjekke stylingen Brude makeup virker på billederne. Hvis ikke, har du stadig masser af tid til at foretage ændringer.

Nu kommer vi til eksemplerne på en betagende Brude makeup. God fornøjelse med at se!

Brude makeup – metalliske øjne

ISpyMetallicEye-bronze-eye-make-up

Et af de mest yndige udseende for brude og alle hudtoner er de metalliske øjne. De er glamourøse, elegante og bare betagende smukke. Eller du kan huske, at du nogensinde har taget et dårligt billede af en brud med en Brude makeup at have set?

Det bedste ved denne Brude makeup er dens alsidighed. Det er velegnet til dagen såvel som til aften og nat og kan tolkes på utallige måder. Mere vovede brude kan vælge et røgfyldt øjenlook, mens brude, der foretrækker noget mere sart, kan prøve et enklere og mere funklende look.

Den perfekte brudesminke: 65 ideer til rigtige divaer

Bride Make-Up-Makeup-ideer til dit bryllup

23 brude makeup ideer med smukke lyse læber

Make-up med et glitterlook

bryllup-øje-makeup-bronze-grå

Røgfyldte, tilsyneladende slørede øjne som Brude makeup se bedst ud på mørkere hudtoner, hvorimod nuancer af sart guld og skinnende sølv går bedre med lysere hudtyper.

For lysere, gyldne øjne er det tilrådeligt at anvende fejende, lysere nuancer over låget og mørkere toner over det op til øjenbrynene. Luk det Brude makeup med en lys øjenskygge i form af pulver i øjnets indre hjørner. Dette får øjnene til at se større ud.

Nøglen til virkelig succes Brude makeup for øjnene i metallisk er at gøre resten af ​​ansigtet så neutralt og naturligt som muligt. Selv den mindste antydning af primer kan få looket til at se for højt ud. Gennemfør stylingen med en klar lipgloss og et par lange vipper for at sikre, at du kommer godt igennem dagen, fra alteret til dansegulvet.

Et friskt ansigt

Kate-Waterhouse-makeup-meget-naturligt-ansigt

Det er lige så vigtigt at se frisk og udhvilet ud på bryllupsdagen. Et udseende som dette handler om friske, rødmede kinder, mens resten af ​​ansigtet ikke bør være nogen makeup.

For dem af jer, der er bekymrede for, at du på denne måde kan se lidt for “nøgen” ud, behøver ikke bekymre dig. Du kan gøre det Brude makeup Spice det op ved at tilføje et par smukke, dukke-lignende øjenvipper og anvende en behagelig nuance af lyserød på dine læber.

Du kan også anvende et par accenter af lyse guld- og sølvfarver på lågene op til øjenbrynene. Dette giver dig også en rolig glans, så det ser ud til, at du skinner indefra og ud.

Læber i stærke farver

Lys farve-læbe-pen-brude-make-up

Synes du ikke også, at de læber bare ser vidunderlige ud i fede nuancer! Du kan kun blive forelsket der. Hvad der menes er en Brude makeup fra fløjlsbløde røde eller tinrøde læber i vintage stil eller chokoladefarvede og metalliske læber i lilla,

Se bare eksemplerne:

sommer-makeup-brud-kat-øje-look

Faktisk burde den lyserøde pink ikke rigtig passe med den brændende røde hår på den smukke kvinde på det første foto. Men hvis man ser på det hele sådan, synes man ikke, det går særlig godt sammen?

Og se bare på dine øjne. De skiller sig ud gennem de farverige læber, faktisk så meget, at de og resten af ​​ansigtet ikke engang har brug for ekstra makeup.

Som med metalliske øjne er det bedre at anvende neutral makeup til resten af ​​ansigtet, hvis du understreger dine læber på denne måde. Det betyder, at du skal have noget mascara til det Brude makeup anvende, men dybest set bør det være din mund, der tiltrækker opmærksomhed.

Dette look er fantastisk til den moderne brud i en nuværende bymiljø. Det skriger efter luksus og glamour. Den særlige stil i denne Brude makeup har dog brug for mere vedligeholdelse, da du regelmæssigt skal stramme læbestiften for et ensartet indtryk.

Hvis du overvejer at vælge denne stil til din store dag, kan det være en fordel at pryde en af ​​dine brudepiger med opgaven at sørge for at få malet dine læber regelmæssigt for at sikre et perfekt udseende hver gang.

En eyeliner

kat-øje-idé-ansigt-makeup-brud

Hvem elsker ikke eyelinerens elegante look som en del af make-up??

Hans imponerende og feminine træk er kendt for at blødgøre enhver mands knæ. Og hvis en kvinde ikke beder ham om det Brude makeup ved brylluppet kan vælge, hvornår hun skal kunne?

De moderne katteøjne leger med de traditionelle former for den velkendte linje. For den nederste vippekant kan mascara og eyeliner udelades for en mindre intens stil eller gøres mørkere og formes med mere dramatiske buer for at gøre et større indtryk. Andre varianter er anvendelsen af ​​to lag eyeliner i forskellige former på hvert låg end Brude makeup for et ekstra indtryk.

Stærke øjenbryn også for det Brude makeup Se godt ud i kombination med dette look, da de indrammer ansigtet og pryder øjnene.

Sørg for at vælge en eyeliner til din store dag, der er lettere at anvende, da udseendet vil se bedst ud, når eyeliner påføres tykt, præcist og lige.

Neglene ud over brude makeup

neglelak-bryllup-makeup-tips-brud

Er du en af ​​de kvinder, der har den irriterende vane hele tiden at nippe til neglene og derfor bekymrer sig om, hvad folk måske synes, hvis de lægger mærke til dine negle, mens du holder den smukke brudebuket eller vielsesringen??

Vær ikke urolig! Hvis du ikke kan beholde denne vane indtil dit bryllup, har vi gode nyheder til dig. Sådanne negle kan også designes på en smuk måde, så ingen vil mærke noget i det mindste. Se bare de smukke varianter:

Neglens forgængelighed er noget fascinerende. Dens forgængelighed er en del af dens appel. En kvinde kan ændre farven på hendes negle lige så ofte som hendes pung, sko og endda undertøj!

Det er virkelig den perfekte måde at lægge sidste hånd på et outfit og behøver ikke engang at koste mange penge.

Ikke kun det Brude makeup kan designes til at være iøjnefaldende, men også neglene. Det er mærkbart, at brude i stigende grad vælger skinnende fingerspidser til sømdesign og et mere moderne look. Hvad der menes er søm med en metallisk glans, sci-fi-stil, til en neutral baggrund og et glitrende tip til en mere sofistikeret effekt.

De skinnende regnbue negle i pasteltoner er også en god idé og perfekt til de damer, der ønsker at skille sig ud med deres negle.

Lige interessant og mærkeligt ved første øjekast er sømdesignet i halvmånen.

Beslut nu selv, om du mere er fan af de metalliske øjne, de kraftfulde læber eller et naturligt friskt ansigt Brude makeup for en vis glamour.

Et røget øjne ser ud

makeup-brud-ideer-chic-let

Hvilken Brude makeup Uanset hvad du vælger, skal du huske at prøve det i god tid som nævnt tidligere. Du vil se helt fantastisk ud uden spørgsmål!

Øjnene er understreget 

ansigt-makeup-idé-brud-make-up-close

FreshFaced-frisk-look-brude-make-up

brud-makeup-smuk-slør-øjne-ansigt

Previous Post
De rustikke møbler af egetræ er meget trendy
Next Post
Fedt tøj til damerne denne sommer