15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne familiebog med en kreativ indre funktion

moderne familie rekordbog ædel-design-blå-grøn-motiv-individualiseret

Borgerlig ægteskab udgør den juridiske byggesten for kærlighedens grundlag. Kun gennem dem bliver ægteskabet faktisk gyldigt. For eksempel er et rent kirkebryllup eller en gratis bryllupsceremoni uden et tidligere borgerligt ægteskab ikke tilstrækkeligt. Til dette formål skal visse administrative procedurer udfyldes på forhånd, og forskellige dokumenter skal fremlægges. Men bare rolig, den bureaukratiske handling ved et borgerligt bryllup kan være meget smukt og lykkes med den rigtige planlægning. Der er mange småting og tilbehør, der kan gøre dit borgerlige bryllup lidt mere romantisk. Du kan diskutere detaljer om brylluppet med registratoren på forhånd: ringudveksling, vidner, baggrundsmusik, individuelle løfter. Det, der også kunne gøre bryllupsceremonien endnu mere højtidelig, er en moderne stambog med et ædelt design – man kan lide at skrive begyndelsen på familiehistorien med den. I dagens artikel kan du finde ud af, hvad et familieregister er, om du skal købe et på registreringsstedet, hvad der er i det, og hvor der stadig kan findes flotte designs.

Har du brug for en familiebog til brylluppet??

ædle familie rekordbog hvad-der-i-inde-dokumenter

Når du skal giftes, er det valgfrit at erhverve et register. Det er dog en god tradition at modtage et register med dit vielsesattest fra registratoren under vielsen. Du kan aflevere det valgte register til registreringsstedet på forhånd, så er det klar ved vielsen.

At Stambog Familien fungerer klassisk som et opbevaringssted for de vigtigste familiedokumenter som vielsesattester, certifikatet for kirkebrylluppet, børns fødselsattester, dåbsattester, dødsattester fra familiemedlemmer osv. Så du har alle vigtige dokumenter sammen og altid lige ved hånden.

Hvad går ind i familiens register?

moderne familie rekordbog bryllup-oversigt-mærkedage-indre liv

Men formålet med en familiebog rækker langt ud over ren funktionalitet. det bryllup er en meget speciel begivenhed, starten på ægteskabslivet. To mennesker siger ja til hinanden og beslutter sig for at dele deres liv med hinanden. Som den store danske filosof Søren Kierkegaard engang sagde: “Ægteskab er og forbliver den vigtigste opdagelsesrejse, som et menneske kan foretage”. En familiebog er også en vidunderlig ledsager til en ny familie. På denne måde kan du samle alle disse minder, begivenheder og lykkeøjeblikke fra livet sammen og gemme dem for fremtidige generationer. En smuk familiebog, som du ikke behøver at skjule i en skuffe efter brylluppet, men hellere tage den i hånden og bladre igennem den igen og igen, er ikke så let at finde? Men tværtimod! Vi har for nylig fået de vidunderlige familiebøger om Glück & Opdagede velsignelser, og vi er bare glade!

Indlæg til den moderne familiebog

moderne-familie-bog-inde-indhold-kreativ-held-velsignelse

Friske farver, moderne design og udførelse i høj kvalitet – familiebøgerne fra Glück & Velsignelser imponerer ikke kun med deres unikke udseende, men også med det nøje udvalgte interiør og de små, gennemtænkte finesser. De fungerer meget mere end charmerende souveniralbum, hvor man kan fange vigtige øjeblikke i familielivet. Vi kan især godt lide de kreativt designede indersider, der er opdelt i fire kapitler: Certifikater, påmindelser, tillykke og oplysninger om emnet ægteskabsret. Disse familiebøger er ikke kedelige mapper til officielle familiedokumenter. “Den mest overraskende gave”, “Mest rørende øjeblik”, “Gæsten med den længste rejse”: Med disse og mange andre forslag kan værdifulde bryllupsminder registreres i familiebogen. Indholdet kan også udvides takket være supplerende sæt.

lykke & Velsignelse Stammbuch: Alt med kærlighed

Upåklagelig kvalitet og meget smukt håndværk, enkelt og alligevel meget ædelt. Du vil helt sikkert tage sådan en kærlig familiebog med dig ind i evigheden og fylde den med så mange glade familiebegivenheder som muligt!

© Billeder lykke & velsignelse

Previous Post
De rustikke møbler af egetræ er meget trendy
Next Post
Fedt tøj til damerne denne sommer