15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Udendørs bryllupstips, forbløff alle dine bryllupsgæster

Havebord-dug-bryllup baldakin

Udendørs bryllup er virkelig fantastisk. Men det kan også føre til make-up katastrofer, hvis bruden ikke er bevæbnet med redningsredskaber som blottingpapir og en vandtæt mascara. I denne artikel har vi et par nyttige udendørs bryllupstip, der hjælper dig med at undgå makeup- og fotoproblemer. Så dit bryllup vil gå perfekt.

 Makeup -tips til udendørs bryllup – Forbered huden

Blush Cheek Makeup Tips -Bryllup -Udendørs- Pulverbørstebrud

Et af de vigtigste tips til det Udendørs bryllup Med hensyn til makeup, før du begynder at sminke og anvende makeup generelt, skal du først og fremmest forberede T-zonen grundigt på ansigtet. Dette anbefales også af Amanda Shackleton, berømthed frisør og make-up artist.

Første trin til perfekt makeup til et udendørs bryllup

Make-up-blotting-papir-ansigt-påføring-make-up-brud

Bruden bør også bruge kludpapir til at forbedre makeup frem for konstant at pulvere igen. ”Fundamentet skal være et mineralsk fundament. Det gælder ikke kun dækningen, men også den eksisterende solbeskyttelsesfaktor, ”anbefaler Heather Adessa, chef for virksomheden og hovedmake-up artist hos Glo Beauty Bar i Mamaroneck, New York, i et af sine makeup-tips for Udendørs bryllup. “Afhængigt af mærket og konsistensen har Mineral Foundation en solbeskyttelsesfaktor på 4 til 22.”

Vigtigt tip ved påføring af make -up – Undgå lipgloss

Makeup-vigtigt-tip- farvevalg- læbestift- bryllup

Det er bedst at holde sig væk fra lipgloss og stole på matte læber. Shackleton advarer: “Du vil ikke have, at vinden blæser op under brylluppet, og dit hår klæber til dine læber. Hvilken katastrofe på Udendørs bryllup!

 Brug vandtæt make-up

Make-up-brud-mascara-påfør-make-up

Uanset om dit bryllup finder sted udendørs, indendørs, i løbet af dagen eller om aftenen, bør du helt sikkert vælge vandtæt makeup. Shackleton siger, at hun altid bruger vandtæt makeup. For at hjælpe med sine make-up tips til brylluppet afslører hun, at hun starter med en mattende primer og derefter påfører en primer med silikone, en gel-eyeliner og vandtæt mascara, så den ikke smitter. Til sidst bruger hun en afsluttende spray til at sætte make-up.

 Bemærk tidspunktet på dagen

Planlæg bryllup ur Blomster bryllupskage

Tidspunktet på dagen, hvor brylluppet finder sted, vil også afgøre, hvilken makeup du skal vælge. ”Solen er stærkest i den tidlige eftermiddag og er lige over hovedet. Det er ikke det mest gavnlige lys og kan kaste skygger under øjnene, «siger Shackleton i et af sine makeup -tips til brylluppet. Til bryllupper, der finder sted tidligt på eftermiddagen, bruger hun en concealer, der har lidt highlighter i, så lyset fra solen reflekteres tilbage, og huden under øjnene ikke ser træt og mørk ud. Andre tips til et udendørs bryllup er, at de også vælger en lettere samlet make-up til denne tid på dagen, end de ville gøre til senere bryllupper. Hun bruger lidt mere farve på læber og kinder og får øjnene til at se enklere ud. “Ingen brud vil stå der i højlys dag med overdreven make-up,” siger hun.

Bryllupsceremoni om aftenen

Nygifte-dans-udendørs-i centrum-haven

Ved bryllupper, der sker senere på dagen, fremhæver Shackleton øjnene med lidt mere eyeliner, øjenskygge eller begge dele. “Det svage lys er dejligt, og når det bliver mørkt, og stearinlys og lanterner tændes, skal du have mere vægt på øjnene,” siger hun.

Billederne udendørs

nyttige bryllupsforslag bruden blomster professionelle fotos

Til det udendørs bryllup er den makeup du vælger ikke det eneste vigtige. Derfor har vi et par professionelle bryllupstip, der fortæller dig, hvilken belysning der er mest fordelagtig for billederne. Alissa Pagels, intern kommunikationschef på George Street Photo & Video afslører nogle tips til et udendørs bryllup på George Street, herunder hvordan bruden og gommen vil se bedst ud på dine bryllupsbilleder.

Belysning og temperatur

Eng-Bryllup-Brud-Brudgom-udendørs

“En af de største forskelle mellem udendørs og indendørs bryllupper er belysning og temperatur,” forklarer Pagels. ”Under et indendørs bryllup skal bryllupsfotografen klare det svage lys og den begrænsede plads. Udendørs bryllupper kan være meget mere udfordrende. Det er sværest, når vielsen ledsages af en stærk sol i det fri. Så vil dine gæster højst sandsynligt skele, svede og bære solbriller. Solen vil også kaste ugunstige skygger under næsen og øjnene. “

Under en hvid baldakin

Baldakin-bryllup-have-hvid-farve

Ifølge Pagels ‘udendørs bryllupstip er et stort, hvidt haventelt bedst til et perfekt udendørs bryllup. ”Hvide tekstiler diffunderer lyset på en solskinsdag, så der generelt skabes en behagelig glød. Derudover kan fotograferne montere deres forlygter ovenpå ved solnedgang for at undgå lyn direkte. “

Fotos i haven

Brudepar Springvandstræer Lang Kjole

Eller fotografen kan beslutte at “vende” fejringen, så solen er bag gæsterne og bruge et blitz til at tilføje fyldlys, “siger hun.

Naturen i baggrunden

Brudepar Tree Daylight Bouquet Kiss

En god måde at undgå den stærke middagssol er, når alle er i en åben skygge, f.eks. Et tykt skovområde eller den skyggefulde side af en bygning. Den bedste teknik er at starte med optimale forhold i stedet for at forsøge at bekæmpe den stærke, direkte sol, ”siger Pagels i et af sine tips til et udendørs bryllup.

Skridt til det perfekte foto

Have-bryllup-dans-regn-aftenlys

”Det er fotografens opgave at finde den rigtige belysning,” forklarer hun i et af sine tips til et udendørs bryllup. “Nogle gange indser bruden og gommen ikke, at de er i stærkt sollys, og det er fotografens opgave at forklare dig, hvilke forhold der er bedst for billederne.”

Udendørs bryllup blomstervase aftenlys

Gæstebryllup Udendørs Brudepar

Bryllup hvide tekstilstole

Sokkel-briller-samtaler-brud

100 ideer til bryllupsdekorationer – festligheder i landlig atmosfære

Previous Post
Vindeltrappe indeni – eksempler på fascinerende moderne og minimalistiske designs
Next Post
At dyrke sport om vinteren gør dig glad og sund