15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv bryllupsbordnumre – 6 hurtige gør -det -selv -instruktioner

bordnumre til bryllupsideer-instruktioner-sidste-minut-let

For at gæsterne ved dit bryllup hurtigt og let kan finde deres plads, og du ikke ønsker at ansætte en forhandler til dette formål, er det en fordel at opstille en liste ved indgangen til gangen, som giver hver gæst deres bordnummer. For at gøre dette system komplet må bordnumrene naturligvis ikke mangle på bordene. Og netop derfor er der forskellige varianter, der matcher resten af ​​dekorationerne til bordet og for at opnå et smukt helhedsbillede. Du kan også spare omkostninger, hvis du blot laver bordnumrene til brylluppet selv. Vi har samlet nogle smukke modeller, der kan efterlignes af uerfarne amatører på få trin.

Bryllupsbordnumre i vintage stil med tavler

bordnumre til bryllupper hurtige-ideer-borde-display-lanterner

Hvis du vil gøre det særligt let for dig selv, skal du bruge simple tavler, som du mærker med de respektive numre. Sådanne minibarer har allerede den nødvendige vintage flair. Du kan dog også gøre dem lidt mere individuelle ved at forsyne dem med stativer og maling og kombinere dem med selvdesignede lanterner. Måske finder du færdige brædder på stande. Hvis ikke, skal du bare få både ekstra og lime tavlen fast på stativet. Du har også brug for glaslygter med et matchende design, smukt stof, universalmaling i enhver farve og friske eller kunstige blomster. Hvis du vælger rigtige blomster, så få dem tidligst på bryllupsdagen eller vælg dem, du kan tørre.

bordnumre til bryllupsinstruktioner-diy-deco-bryllup-bord-farver-vintage

Hvis dine brædder har en træramme, har du mulighed for at farve dette sammen med stativet. Som en sikkerhedsforanstaltning skal du selv tape pladen op for ikke at plette den med maling. Lanterne kan også males. Efter at malingen er tørret, kan glasset slibes forsigtigt hist og her for at skabe et attraktivt lurvet look. Pak et stykke stof om hver lanterne og sæt et fyrfadslys i hver. Lim stativerne til brædderne, og læg dem derefter som et låg på lygten. Så snart alle gæster sidder, kan bordnumrene til brylluppet simpelthen fjernes fra lygten og lyset tændes. Tilbage står kun at mærke brættet med hvert bordnummer, og din borddekoration med træ er klar. Hvis du ikke kan finde nogen brædder med stel, kan du også designe bordnumrene til brylluppet med billedrammer.

Lysende nummer på træ

bord-numre-til-bryllup-fe lys-træ-inspiration-let-tinker

Denne variant er lidt mere kompleks for bordnumre lavet af træ. Du skal bruge en firkantet træplade, søm (helst lavet af kobber), to batteridrevne eventyrlamper, trælak, dobbeltsidet tape og en hammer, boremaskine og skabeloner til tallene. Mal træpladen i enhver farve. Mens lakken tørrer, forbereder du stencilen. Forbered huller i papiret. Du overfører dette derefter til brættet ved at placere skabelonen på træpladen og blot stikke gennem hullerne med en blyant. Disse markeringer bør derfor være cirka jævnt fordelt fra hinanden. Hamre nu neglene ind i brættet. De skal alle have omtrent samme dybde i brættet og ikke komme ud på bagsiden.

bordnumre-bryllup-lamper-belysning-borddekorationer-original-træ-bord-instruktioner

Bestem, hvor eventyrlyset skal komme ud af brættet, og markér stederne. Bor huller i disse områder. Nu kan du først bore hver lysstreng gennem hullet bagfra og derefter vikle det rundt om neglene. Dette skulle skabe et flot mønster og ikke et kaotisk virvar. Du skjuler switch-knappen på bagsiden af ​​brættet ved at stikke den med dobbeltsidet tape. Det første af disse flotte bryllupsbordnumre i træ er klar til at blive sat op.

Lav bordnumre til bryllup med stearinlys

bord-nummer-bryllup-lys-nummer-lysestage-decoupage

Ved hjælp af vokspapir, silkepapir, en varmepistol og en flot farvet eller filtpen kan du forvandle simple lys til smukke stedsnumre til bryllupsbordet. Alt du skal gøre er at bruge tal til at dekorere lysene. Du kan selv vælge farven på stearinlysene. Bemærk dog, at dette også skal matche farve på silkepapiret, og at du så også skal bruge en pen til at skrive på, hvilket tydeligt kan ses på den farvede serviet. Så den nemmeste måde at arbejde på er med et hvidt lys. Hav også stenciler klar til tallene.

bordnummer-bryllup-hurtigt-let-kunsthåndværk-instruktioner-begyndere-idé-billigt

Skær et lille stykke silkepapir ud, der har samme længde som lyset højt. Selve bredden er ligegyldig. Dette afhænger helt af størrelsen på dit nummer. Læg papiret oven på det første af tallene. Da papiret er relativt gennemsigtigt, er tallet let at se og kan nu spores på silkepapiret med den valgte pen. Kontroller til sidst, at tallet er helt farvet ind. Du kan derefter afskære det overskydende papir omkring nummeret. Skær derefter et stykke vokspapir ud, som du vil vikle rundt om lyset efter at have lagt nummeret på lyset. Mens du holder vokspapiret på plads, skal du varme lyset lidt op med varmepistolen. Voksen begynder at smelte, og silkepapiret samles op. Inden du fjerner vokspapiret, skal du sørge for at have opvarmet alle områder af silkepapiret. Fjern vokspapiret og lad lyset afkøle. Nummeret er perfekt forseglet af voksen.

Bordnummerholder til brylluppet lavet af kork

bordnummer-bryllup-rustik-dekoration-kork-kort-linned-bordløber

Du kan få korkbryllupsbordnumre ekstremt let og hurtigt. Til hvert nummer skal du bruge otte propper, som du derefter kan dekorere med tråd eller et bånd. Hvis du gerne vil lave disse bordnumre til brylluppet selv, skal du blot lime propperne sammen som vist. Det øverste område skal udelades, så kortet stadig kan indsættes. Bind derefter noget garn om propperne og lad limen tørre godt. I mellemtiden kan du fuldføre bordnummereringen til brylluppet ved enten at skrive kort frit eller ved at printe dem ud.

Bryllupsbordnumre – ideer til sidste minuts dekorationer

bord-numre-bryllup-træ-garn-lim-efterår-bord-dekoration-rustik

Hvis du har besluttet at nummerere bordene i sidste øjeblik, har du brug for en hurtig håndværkside. Og hvad kunne være mere passende end denne unikke idé. Tal fremstillet af tråd limes simpelthen på enkle træplader af enhver størrelse. Denne DIY -idé fungerer virkelig for alle og tager kun et par minutter at fuldføre. Hvis du vil, kan du male træet med en farve eller bruge et fint bånd eller endda blonder i stedet for tråd. Designet kan derfor varieres uden problemer.

Bryllupsbordnumre lavet af DIY -kort og lanterner

bordnummer-bryllup-lanterne-romantik-hvide-kort-tinker-tryk

Eller hvad med simpelthen at bruge færdige dekorationer og genstande og tilføje selvlavede kort til dem. Det behøver ikke nødvendigvis at være lanterner, som i dette eksempel. Andre former for lanterner eller endda en simpel buket blomster, en vase og lignende er egnede til dette formål. Du kan få særligt hurtige kort, hvis du blot maler papstykker med tavlemaling og derefter skriver på dem med kridt eller en kridtmarkør.

Previous Post
Akryl juletræ projekter spændende lyseffekter
Next Post
40 søstersegninger, sjove citater og visdom om søskende