15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gaver til groomsmen – 14 fede ideer til brudgommens ledsagere

gaver-brudepige-ideer-brudepiger-han

Organisering af et bryllup kan være meget belastende for de nygifte og er næsten utroligt uden hjælp fra brudgom, brudepiger og brudgom. Du vil udføre mange af bryllupsforberedelsesopgaverne, så brudeparret kan nyde en stressfri bryllupsdag. Så det ville være rart, hvis brudeparret takkede dem med en dejlig gave. I denne artikel har vi samlet nogle gode ideer til brudgommens gaver, der helt sikkert vil blive værdsat af brudgommens bedste venner.

Hvem er brudepiger eller mandlige brudepiger ved brylluppet??

brudgom-brudepige-brudepige-han

Hvis du planlægger en stor bryllupsreception, kan du indarbejde dine bedste venner i brylluppet ved at bruge dem som brudepiger og brudgomme. Brudepigerne er normalt brudens bedste venner, der udfører forskellige bryllupsforberedelsesopgaver. Brudepigernes mandlige modstykke er brudgomerne på engelske groomsmen, der vælges af brudgommen. Disse er normalt brødrene og de bedste venner, der arrangerer polterabend sammen og ledsager gommen til bryllupsfesten.

Tidligere var bruden og gommen den person, der førte bruden til alteret og beskyttede alle involverede i brylluppet mod jordiske farer. I dag er det normalt brudens far, der fører bruden til alteret, så brudens og brudgommens pligter har ændret sig. De mandlige brudepiger sikrer nu brudeparret og bryllupsgæsternes gode stemning. De hjælper den bedste mand med sine pligter før brylluppet og ledsager brudepiger til alteret på bryllupsdagen.

Eksklusive gaver til groomsmen

gaver-brude-guide-skotsk-whisky-glas

For at takke de mandlige brudepiger for deres hjælp, kan du som brudgommen vælge en god gave. Gaverne til bruden og brudgommen er forskellige fra bryllupsgaverne og bør vælges specielt til dem. Her finder du mange gode ideer til enhver smag og budget, som er velegnede til både brudepiger og brudgomme.

Hvis du kan lide at drikke whisky med dit brudepar fra tid til anden, så er denne drink af høj kvalitet perfekt som en gave. Vi mener dog ikke bare en flaske whisky, som du kan købe i ethvert supermarked, men et særligt sæt med gode typer whisky fra Skotland. Det eksklusive sæt kompletteres med et elegant whiskyglas og pakket i en rustik gaveæske i træ. Bestil her

gaver-brude-leder-høj kvalitet-slips-lomme-lommetørklæde-gaveæske

Den bedste mand og brudeparret ved brylluppet skal se lige så elegant ud som brudgommen selv. Derfor er dragten et must ved et traditionelt bryllup. Så hvis du gerne vil forberede gaver af særlig høj kvalitet til groomsmen, kan du give dem slips og lommefirkanter til deres bryllupsoutfit. Du kan bestille et smukt gavesæt i forskellige farver med et kashmir tørklæde, et slips og to lommetørklæder her.

gaver-brudeguide-tilbehør-sæt-vinelskere

Denne ædle gaveide til de mandlige brudepiger er perfekt til vinelskere. Tilbehørsættet indeholder alt, hvad en vinkender har brug for. De forskellige dele er pakket i en ædel æske lavet af mørkt kirsebærtræ og kan medbringes til enhver fest. Bestil her

gaver-groomsman-armbåndsur-træ

Armbåndsuret betragtes som en universel gave til mænd, der er velegnet til enhver lejlighed. Selv når du vælger gaver til groomsmen, kan du simpelthen ikke gå galt med et stilfuldt armbåndsur. Men hvis du vælger denne flotte model af træ, giver du et unikt tilbehør væk. Da den er lavet af ægte træ, adskiller hver model sig lidt fra den anden og er derfor unik. Dette fine egetræsur fås her.

gaver-brudeguide-tegnebog-armbåndsur-pen-proptrækker-æske

En klassisk variant af gaverne til groomsmen er gaveæsker, der indeholder typiske gaver til mænd. Så du kan give væk flere gaver på én gang, hvis du ikke kan beslutte dig for kun en. Du kan bestille dette smukke gavesæt med et elegant armbåndsur, praktisk multifunktionskniv, stilfuld pung og pen her.

gaver-brudgom-tasker-mænd-læder

Hver mand skal have en praktisk toiletpose for at kunne pakke sine plejeprodukter på en pladsbesparende måde, når han rejser. Derfor er toilettasken også velegnet som gave til brudeparret, som helt sikkert vil blive brugt. Denne ædle lædertaske har nok opbevaringsplads til barbermaskiner, barberskum, deodorant, shampoo osv. Og fås her.

gaver-brude-guide-høj kvalitet-rustfrit stål-grill-sæt

En anden sej idé til gaver af høj kvalitet til groomsmen er dette flotte grillsæt. Det er ingen hemmelighed, at mænd betragtes som mestre i grillen, og derfor har hver grillmester brug for det rigtige bestik. Dette sæt på 16 dele indeholder alt, hvad du har brug for som værktøj til grillning, og alle grillværktøjer i rustfrit stål er pakket i en praktisk aluminiumskasse. tilgængelig her

Billige gaver til groomsmen

gaver-brudgom-hofte kolbe-rustfri-stål-lomme-flaske

Hvis du har flere brudepiger til brylluppet, og budgettet er stramt, kan du vælge billigere gaver. For eksempel kan du give hver af dem en kølig kolbe i rustfrit stål. Det er perfekt til grill, vandreture og fester som polterabend. Du kan bestille denne billige hoftekolbe her.

gaver-brude-leder-moderne-sløjfe-træ

Fluerne lavet af træ betragtes i øjeblikket som en total trend. De er virkelig stilfulde og passer også perfekt til bryllupstøjet. Så hvis du vil forberede stilfulde gaver til groomsmen, så har du helt sikkert ret med en sløjfe i træ. Du får dette elegante tilbehør med to midterstykker lavet af stof i en ædel farve. Bestil her.

gaver-brude-guide-billig-slips-pin-sæt

Hvis du vil overraske de mandlige brudepiger med en lille gave som tak, er slipsnåle meget velegnede til dette. Den elegante slipsnål bruges altid, især til mænd, der arbejder i erhvervslivet. Her kan du bestille et sæt med i alt otte slips og finde et passende til ethvert brud og brudgom.

gaver-brude-guide-whisky-sten-køle sten

Denne gave er perfekt til alle kendere, der kan lide at drikke koldt, men ikke vil fortynde det med is. De såkaldte kølestene sikrer, at drikken er kølig uden at lægge isterninger i den. De er pakket i en elegant æske og leveres som et sæt med tang, en rutsjebane og et brugerkort. Den store gave til groomsmen er tilgængelig her. Du kan kombinere denne gave med en god cigar.

Personlige gaveideer til bruden og gommen

gaver-brudeguide-manchetknapper-gaveæske

Hvis du vil forberede helt specielle gaver til groomsmen, kan du gøre dem personlige. Mange gode gaveideer kan dekoreres med en individuel gravering og dermed specielt designet til dine groomsmen, der hjælper med brylluppet. Manchetknapper betragtes som et smukt smykke til mænd og tjener også til at lukke manchetten. Du kan bestille elegante manchetknapper med en individuel gravering her.

gaver-brude-leder-personlig-lettere-gravering

Graveringen til en personlig gave til de mandlige brudepiger kan forbindes med brylluppet såvel som rent personligt. For eksempel kan du få en lille tak og bryllupsdatoen, eller blot navnet på brudeparret indgraveret. Du kan bestille en stilfuld lighter med en individuel gravering her.

gaver-brude-leder-personlig-øl-krus

Næsten hver mand kan lide at drikke øl og ville se frem til sit eget ølkrus. Derfor kan du bestille personlige ølkrus som gaver til brudepiger, som er dekoreret med navnet på hver af dine ledsagere ved brylluppet. Du kan bestille ølkrus lavet af sten med en brugerdefineret gravering her.

Previous Post
Akryl juletræ projekter spændende lyseffekter
Next Post
40 søstersegninger, sjove citater og visdom om søskende