15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Shabby Chic bryllupsmotto: Et romantisk strejf fra fortiden

shabby chic bryllupstema alter deco gratis

Der er næppe en fest, der udgør en større udfordring for parret end dit eget bryllup. Ikke underligt, at forberedelser ofte tager et år. Selv med god organisation og gennemtænkt planlægning sker der altid eklektisk dekoration – blomsterarrangementerne ser formelle og elegante ud, men bordet er dækket i en puristisk stil. Og festlighederne vil alligevel finde sted i en moderne restaurant. Men kaoset bliver normalt bemærket i sidste øjeblik – så snart alt allerede er sat sammen. Derfor råder de professionelle dig til først at vælge et emne og koordinere alle detaljerne med det. Lige i trenden – den hippe lurvede stil. Enhver, der beslutter sig for et lurvet chic bryllupsmotto, bringer et romantisk præg fra fortiden, og kan samtidig se frem til en elegant og charmerende dekoration. Vi giver dig et overblik over mulighederne og viser dig som inspiration, hvordan slutresultatet kan se ud. Lad dig inspirere!

Shabby chic bryllupsmotto: hvad definerer stilen?

dekorere shabby chic bryllupstema

Elegant, legende, rustikt – sådan kan det trendy shabby chic bryllupsmotto beskrives. Men det, der virkelig får det til at skille sig ud, er valg af materialer og farver. Fordi lurvede møbler og dekorationer er stærkt påvirket af vintage -stilen. Mens vintage boligtilbehør handler om at kombinere unikke genstande og antikken, og fundne genstande fra loppemarkedet er iscenesat sammen med arvede møbler, duge og vaser, præsenterer det lurvede design en spændende blanding af gammelt og nyt. Her er et overblik over de vigtigste egenskaber ved livsstilen:

shabby chich bryllupsmotto borddekorationer servietter rosenfolder

 • Det gamle udseende er normalt efterlignet – bag den afskårne maling gemmer de faldne farver og brugssporene nye møbler og tilbehør, som for det meste blev behandlet af producenten selv.
 • Naturmaterialer og tekstiler bruges i overflod – træ, linned, bomuld kombineres dygtigt. Blonder ser særligt elegant ud.
 • Møbelrammerne og boligtilbehørets form peger på svundne tidsaldre.

shabby chich bryllupsmotto bordlygter blomster hvidt træ

 • Valget af farver er dæmpet – pastel nuancer skaber et farverigt og samtidig subtilt farveskema. Udskrivninger med et naturligt tema bringer variation.
 • Guld, sølv og krystaller giver det et elegant look.
 • Blomster må under ingen omstændigheder mangle – uanset om de er friske eller tørrede, blomster tilføjer prikken over i’et.

Shabby chic bryllupsmotto – sådan kombinerer du de enkelte elementer

shabby chic bryllupsmotto planlægningstip

Hvis du er begejstret for ideen og har valgt et lurvet chic bryllupstema til din egen fest, så kan du begynde at planlægge. Her er de vigtigste trin til et perfekt bryllup:

 • Bestem farveskemaet – neutrale farver som lysegrå nuancer, elfenben, råhvid danner den perfekte baggrund for den lurvede smarte dekoration, mens lavendel, gammelrosa, fersken, champagne, grønne og dæmpede blå toner kan sætte accenter.
 • Vælg den perfekte placering – lurvede, smarte bryllupper finder normalt sted på slotte, vingårde og ombyggede stalde. Ideelt set vil vielsen også finde sted udendørs, og du kan designe alteret efter dine egne ideer. Bagefter finder festlighederne sted udenfor, når vejret er varmt, og indenfor, når vejret er dårligt.

shabby chich bryllupsmotto vintage briller krystal

 • Køb brudekjolen – vintage brudekjole er elegant, men på ingen måde enkel. Gulvlængdevarianten med en figurflatterende pasform er for det meste udelukkende lavet af blonder. En brudekjole i en etui linje i chiffon er behagelig og feminin. Skulderfrie modeller er særligt populære i øjeblikket.

shabby chic bryllupstema buket sæsonbestemt

 • Vælg den dekoration, der matcher det lurvede, smarte bryllupsmotto – ikke kun bordene er dekoreret. Blomster, vintage lanterner og vaser byder gæsterne velkommen ved indgangen. Alteret er normalt kun dekoreret med blomster i accentfarverne, men de fleste par designer et dejligt udendørs siddeområde, hvor de kan tage billeder sammen med gæsterne som en souvenir. Også vigtigt – invitationerne og stedskortene skal skræddersyes til emnet.

shabby chich bryllup motto tørre blomster lanterner vintage

 • Afklar belysningen på forhånd – romantiske lyseffekter skaber telysestager eller eventyrlys – spørg i restauranten, om disse er godkendt.

For at give dig en bedre idé har vi præsenteret flere “Shabby Chic” bryllupper herunder.

Shabby chic bryllupsmotto – muntre blomster

shabby chic bryllup motto forårsblomster brudebuket roser hyacinter

Enhver, der planlægger et bryllup i slutningen af ​​foråret eller begyndelsen af ​​sommeren, har et stort udvalg af sæsonblomster – de tilføjer ikke kun et strejf af farve til bordet, men kan også iscenesættes på forskellige måder på alteret og i brudebuket. Og bedst af alt – hvis du vælger lokale blomster, kan du også spare, og derefter investere pengene i hovedbeklædninger eller et vintage slør. Vi præsenterer dig en idé til elegant shabby chic dekoration:

Stedet

shabby chic bryllup motto gratis river edge bryllup ceremoni

Brylluppet fandt sted midt i naturen, ved en flod. Brudgommens far samlede alteret af genbrugstræ. Matcher dette – stolene i kolonistil, som også scorer med et rustikt udseende. Det var dekoreret med lokale blomster og planter – brudeparret købte to hvide vintage porcelænsvaser på loppemarkedet. De resterende vaser blev også købt i hvid maling og derefter sprøjtet med bronzemaling.

Bryllup dekoration

shabby chic bryllup tema borde deco vaser

Det smukke vejr var en vigtig forudsætning for den udendørs fest – da antallet af gæster var over 120, blev bordene arrangeret i en E -form. Blomsterarrangementer lavet til blomster ved bordet, rhinestones og telys dekorerede bordene.

shabby chic bryllup tema slik vintage kommode

Det absolutte højdepunkt – en buffet til slik bød gæsterne velkommen ved indgangen. En arvet antik skænk blev malet hvid til dette formål.

shabby chic bryllupstema blå glas krystalvin

Familien lånte bordene med skåret maling. Du har bevidst udeladt bordløbere, så træfarvens smukke patina kan komme til sin ret. Bruden lavede fyrfadslysene selv sammen med sin tante og mor – de købte simple fyrfadslys af glas, derefter farvede de dem i bronze og slibede derefter delvist farven.

Bryllup med DIY -dekoration i shabby chic stil

shabby chic bryllup tema blomster bord dekoration ideer

Da Shabby Chic -stilen er lavet af de nye gamle, kan dygtige par lade deres kreativitet løbe frit og lave dekorationen selv. Især når det kommer til borddekorationer, er der ingen grænser for din egen fantasi. Det næste bryllup fandt sted blandt nære venner – antallet af gæster var under tredive. Parret besluttede at gøre alt selv. Selvfølgelig hjalp familien.

Blomsterne

shabby chic bryllupsmotto brudebuket rosen maigloeckchen

Klassikere som roser og liljer i dalen samt tilbehør som pistacienød og salal får den tilfældigt bundne brudebuket til at se naturlig ud. Roser holder i øvrigt længe, ​​kan let transporteres og er derfor velegnede som bordblomster. Kun hvide og lyserøde blomster blev specielt udvalgt til den lurvede smarte dekoration.

Stedet

shabby chic bryllupsmotto vingård alter vin tønde

Bryllupsceremonien og derefter fejringen fandt sted i en vingård. Vintønder dekoreret med lyserøde blomster tjente som et alter i haven. Gæsterne kunne smage på de forskellige vinsorter, der produceres i vingården sammen med brudeparret.

shabby chic bryllupstema vingård

Derfor blev en minibar designet med vinbeholdere og også dekoreret med friske blomster. Talrige sukkulenter og bunddække prydede den lodrette have omkring baren.

Borddekorationen

Lurvet chic bord dekorere dig selv bryllup

Borddekorationerne blev også lavet af forældre til bruden og brudgommen – lysestagerne og kopperne blev sprøjtet med maling, servietterne med frynser syet af linnedstof. Friske rosenblade og selvfølgelig vintage telygter lavede et dejligt arrangement.

DIY bryllup dekoration idé guld krus gøre dig selv

bryllup dekoration hænge et lykkeligt træ

Bryllupsmotto “Shabby Chic Glamour”

bryllup tema vintage natur brudekjole havfrue

Et rent glamourbryllup i trendy shabby chic genfortolker vintage -dekorationerne. Bruden og gæsterne er også klædt i henhold til den trendy dresscode – alt i en farve. Så det er ikke længere ualmindeligt, at brudepigerne og bruden bærer støvet pink.

Stedet

Shabby chic bryllupsdekoration alterdesign

“Shabby Chic Glamping” blev valgt som bryllupsmotto – derfor fandt brylluppet sted i din egen have. Et håndvævet snorforhæng og et tæppe i orientalsk look tjente som et udendørs alter.

shabby chic bryllupstema med blonder

Festen fandt derefter sted i glampetelte, der blev lejet specielt til formålet og indrettet med rustikke stole og borde. Mange håndstrikkede duge bragte et strejf af fortiden. Gerberas, hvide roser og hyben dekorerede bordet, sølvbestik tilføjede et glamourøst præg.

shabby chic bryllup tema blomster blonder dug

Dekorationen

bryllupstema shabby chic ideer

Der blev lagt stor vægt på dekorationen – især friske blomster prydede bordene. Uanset om det er i arrangementer eller som solister i syltetøjsglas – blomsterne er en uundværlig del af Shabby Chic -dekorationen.

lav bryllupsdekoration lurvet stil selv

Hjemmelavede vindklokker ved indgangen tilføjede et eksotisk præg. Store krystalkroner, som parret fandt på loppemarkedet og senere brugte som belysning til spisestuen, skabte en romantisk stemning ved bordet. Messing lysestager og lyserøde linnedsservietter afrundede arrangementet.

Lurvet chic bryllupsmotto – moderne landstedstil

bryllupsmotto shabby chic dug

Den moderne landstedstil har ikke kun etableret sig som en populær møbleringsstil – mange par sætter pris på landhusromantikken og vælger et sted på landet. I dette tilfælde – en stor gård med en frugtplantage. Bordene var dækket med håndlavede blondeduge, rosenblade og rosenblade fungerede som bordløbere. Sølvbestik, krystalglas og bedsteforældres foretrukne lysestager tilføjede et elegant touch.

Brylluppet

bryllupsmotto shabby chic tæpper alter

Hvad ville en lurvet chic bryllupstema være uden et udendørs alter? Flere rustikke træbænke, tæpper, som brudeparret købte på en rejse til Mexico, samt blomster og pampasgræs blev brugt.

bryllupsmotto shabby chic alterindgangstegn tæpper udenfor

Og for at alle skal have et godt minde fra brylluppet, blev der bygget en pergola af genbrugstræ og dekoreret med roser – der kunne gæsterne posere til fotos med brudeparret.

Shabby Chic bryllupsmotto – puristisk dekoration i grønt

shabby chich bryllupsmotto brudebuket grøn sæsonmæssigt

Brudeparret har valgt et sted nær et naturreservat – den smukke natur og det smukke sommervejr har inspireret dem til at skabe et puristisk farveskema i hvidt og grønt. Her er detaljerne med et overblik:

Invitationer

shabby chic bryllupstema vielsesringe invitation

Invitationerne blev trykt med naturmotiver. For at farveskemaet grøn og hvid ikke ser kedeligt ud, blev de desuden dekoreret med detaljer i kobberfarve. Kortet dannede også den perfekte baggrund for de gyldne vielsesringe på dagen. Forlovelsesringen er unik og blev givet til brudgommen af ​​hans bedsteforældre. Matchede hertil – vielsesringene.

Stedet

dekorere shabby chic bryllupstema alter midt i skovgrønt

Det hele afhænger af den rigtige placering – alteret blev sat op midt i skoven. Klapstole i træ smelter harmonisk ind i landskabet. Stolene blev placeret i en cirkel med parret stående i midten. På denne måde var det tydeligt synligt for alle gæster.

Lurvet chic bryllup motto blive gift uden for wald placering

Brudeparret valgte indfødte planter til dekorationen – alt skulle se så naturligt ud som muligt. Accenter blev foretaget med drivved. Ceremonien fandt sted tidligt på eftermiddagen, så ingen ekstra belysning var nødvendig.

Borddekorationen i restauranten

shabby chic bryllupstema bord antikke grønne plantelys

For at alle gæster hurtigt kan finde deres pladser, opstillede brudeparret en oversigt over siddeplanen ved indgangen – men for at det ikke fremstår for formelt, blev bordet pyntet i overensstemmelse hermed. Mange lys, vintage vaser og hyggelige planter byder familie og venner velkommen.

Lurvet chic bryllup motto rustik moderne landsted stil laden placering

En tidligere stald er blevet omdannet til en restaurant – den byder på omkring 60 pladser og er derfor perfekt til en lille bryllupsfest. Da de to familier allerede kendte hinanden, og de havde den samme vennekreds, besluttede brudeparret at dække et bord med flere fritstående borde. Dette sikrede, at gæsterne havde plads nok til at danse, og at alle ved samme bord kunne kommunikere godt med hinanden.

shabby chic bryllupstema strikket lysekrone bordløber

Bordene var dekoreret med selvfremstillede bordløbere af garn, telys, vintage krystalvaser og selvfølgelig mange grønne planter. Bestikket i guldfarvet stål tilføjede sidste hånd.

shabby chic bryllupstema grønne deco -ideer

Moderne, enkelt, men meget elegant – den lurvede smarte bryllupsdrøm gik i opfyldelse for dette par. De fejrede en uforglemmelig kærlighedsfestival i tæt familie og venner på et smukt sted, og gæsterne kunne se frem til en puristisk, selvfremstillet dekoration.

Previous Post
30 gør-det-selv bryllupsgaveideer
Next Post
Julehåndværk med børn: 15 kunsthåndværksideer til populære motiver