15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bryllupsplanlægning med Frozen tema – tips til dekoration, blomster og brud

bryllupsplanlægning isdronning-braztstrauss-idé-anna-farver-lilla-grøn-blå

Alle bryllupsforberedelser begynder med valget af emnet. Og den, der fejrer et bryllup om vinteren, vil måske også have et Planlægning af et bryllup, der passer til denne tid af året. Temaet “Isdronningen” er særligt godt og magisk. Udover at det perfekt kan symbolisere vinterens eventyrland, kan dekorationen til brylluppet også se virkelig elegant og elegant ud med de rigtige elementer og farver, så du vil føle dig som en isprinsesse. Få inspiration fra vores tips og ideer til bryllupsplanlægning med frosne temaer!

Planlægning af et bryllup – tips til det frosne tema

planlægger et bryllup isdronning-bryllup-hal-blå-lys-atmosfære-is-slot

Et bryllup i den kolde årstid skal være rigtig dejligt og vinterligt. Men hvad skal du planlægge til et bryllup, der symboliserer temaet “Isdronningen”? I princippet kan du skabe den rigtige stemning blot ved at vælge farverne og motiverne. Alt, der minder om sne og vinter, er velegnet. Du kan ikke gå galt med farverne blå og hvid.

Planlægger det perfekte vinterbryllup

bryllupsplanlægning isdronning-slot-is-eventyr-belysning

Elsas slot er et motiv, der ikke kun er egnet, men også skaber en eventyrlig stemning. Dette kan vælges til bryllupskagen eller repræsentere en isskulptur. Så hvis du planlægger det frosne bryllup, bør du overveje dette motiv. Med den rigtige belysning bliver dekorationen endnu mere imponerende.

Pompøse dekorationer som i et slot

bryllupsplanlægning isdronning-ædel-frodig-deco-lysekrone-hvide-stole

Som sædvanligt i et slot er pompøse elementer som lysekroner eller elegante stole en god idé. På denne måde skaber du indtryk af, at brylluppet finder sted på et isborg, dvs. i Elsas slot. Gardiner i hvidt eller blåt kan pryde væggene og dermed skabe den rigtige overordnede atmosfære. Så hvis du planlægger brylluppet, bør du også tænke på designet af hallen.

Ideer til dekoration til brylluppet

bryllupsplanlægning isdronning-blå-glas-tallerken-bord-design-snefnug-kunstig sne

Borddekorationerne er også vigtige, når vi planlægger brylluppet. Lyseblå og hvide dekorationer er velegnede til isdronningstemaet. Hvis de også minder om is og sne, er den ønskede stemning garanteret. Bordservice kan være fremstillet af gennemsigtigt, farvet glas og arrangementer med kunstig sne og snefnug giver borddekorationen prikken over i’et.

Blomsterdekoration til brylluppet

bryllupsplanlægning-isdronning-bord-dekoration-romantisk-blomster-dekoration-anna-farver

Blomsterarrangementet til brylluppet er et af de vigtigste elementer. Frem for alt bestemmer farverne temaet og bør derfor vælges passende. Når du planlægger brylluppet, er det vigtigt, at du er klar over, om du foretrækker at vælge typiske Anna- eller Elsa -farver til blomsterne. Begge farvetemaer kan naturligvis også kombineres til dekorationen.

Annas farver som bryllupsideer

bryllupsplanlægning-is-dronning-stol-dekoration-blomster-krans-lilla

Annas farver minder mere om foråret, så de er mere farverige. Grøn, lilla, lilla og også gul dominerer her. De giver en farveændring på bordet, men matcher stadig det hvide og blå design af resten af ​​dekorationen. Men hvis du planlægger det frosne bryllup, bør Annas farver ikke kun findes på bordet, men skal også gentages på andre områder for at skabe en harmonisk dekoration.

Elsa som tema for brylluppet

bryllupsplanlægning-isdronning-blomster-dekorationer-liljer-hvid-farve-blå-baggrund

Dem, der foretrækker det helt vinterligt, vælger en dekoration ála Elsa. Brug blå blomster eller kombiner de lyseblå dekorationer med hvide blomster som disse elegante liljer. Gennemsigtige glasvaser symboliserer også klar is. Så den tofarvede dekoration ikke er for kedelig, skal du kombinere den med mange dekorationer, når du planlægger brylluppet.

Kjoler til bryllup

bryllupsplanlægning-isdronning-brudekjole-idé-lyseblå-prinsesse-frisure

Valget af kjole skal heller ikke undervurderes. Selvfølgelig bør dette også passe til emnet. Så hvis du planlægger og leder efter kjolen til brylluppet, skal du vælge noget romantisk, gerne med blonder. Egnede farver er igen lyseblå og hvide. En cremefarvet kjole er velegnet, hvis dekorationen også har motiver og elementer i denne farve. Så det ene afhænger af det andet.

Brudfrisurer til brylluppet

bryllupsplanlægning-isdronning-frisurer-fletning-snefnug-hår tilbehør

Lad os komme til brudefrisuren, en af ​​de vigtigste ting, når det kommer til brudens outfit. I princippet er valget klart her: Enten vælger du den romantiske, sidefletning eller updoen fra Elsa. Beslutningen er lettere, hvis du søger råd ved hjælp af prøvefrisurer. Du bør også planlægge dette element i brylluppet for at undgå grimme overraskelser.

Matchende hårtilbehør til brylluppet

bryllupsplanlægning-isdronning-frisurer-hårtilbehør-pandebånd-snefnug-blå-sten

Uanset hvilken af ​​de to frisurer du vælger, danner hårtilbehøret den perfekte afslutning på brudefrisuren. Dette er ikke obligatorisk, men forbedrer frisuren til at matche emnet. Når du planlægger hårtilbehøret til brylluppet, bliver du guidet af både brudekjolen og dekorationens farver. Tilsyneladende er frosne blomster eller snefnug som den på billedet ovenfor perfekte.

Dekorer med snefnug og iskrystaller

bryllupsplanlægning-isdronning-vedhæng-snefnug-lyseblå-rhinestones

Og da vi allerede er om emnet snefnug: du skal bruge mange af dem. Undervurder dem ikke, når du planlægger brylluppet. Du ser, de har en stærk effekt. Fordel dem på bordet eller dekorér bryllupskagen og loftet med dem. Kombiner blå, hvide og gennemsigtige snefnug eller vælg en af ​​disse farver. Vinterbuketter lavet af grene kan også dekoreres med dem.

Bryllupsideer – vinterdekoration

bryllupsplanlægning-isdronning-bryllupskage-vinterlig-hvid-træ-dekoration

Her er endnu en god ide om vintertræet, når du planlægger brylluppet. Kunstige grene og kviste kan bruges, men også rigtige. I hvidt eller sølv udstråler du den perfekte stemning. Dekorer dekorationen med krystalgirlander eller andre dekorationer.

Bryllupsbord dekoration i sølv

bryllupsplanlægning-is-dronning-dekoration-sølv-hvid-glitter-vintermotiver

For at den blå farve ikke går ud af hånden og bliver for meget, gør dekorationerne mere forskelligartede med hensyn til farve. Sølv er en passende farve til vinterbryllupper, og dens glans giver det en ædel note. Så tilføj nogle højdepunkter her og der med denne farve, selv ved et bryllup med isdronningstema. Skab en balance mellem farverne, når du planlægger det frosne bryllup.

Planlægning af brylluppet – farvede drikkevarer som blikfang

bryllupsplanlægning-isdronning-drikkevarer-blå-farve-original-tema-frosset

Du kan selv skabe ægte blikfang med drikkevarerne. De skal se pæne og isnende ud. En lys, blå farve eller en drink i uigennemsigtig hvid blandes perfekt med resten af ​​dekorationen. Når du planlægger brylluppet med hensyn til drikkevarer, kan du også være lidt mere opmærksom på glassene. Krystal- eller sukkerpyntede glas er gode ideer.

Invitation til brylluppet

bryllupsplanlægning-isdronning-invitation-idé-turkis-papir-glitter-tinkering

 For ikke at glemme er selvfølgelig invitationskortene. Med dem begynder brylluppet endelig for dine gæster. De får også gæsterne i humør til det kommende emne og bør designes i overensstemmelse hermed. Kombiner hvid og blå og løs disse farver med turkis eller en aqua tone. Til invitationerne er det vigtigt, at du planlægger brylluppet korrekt eller i det mindste har en grov ide om valget af farver og dekorationer.

Previous Post
30 gør-det-selv bryllupsgaveideer
Next Post
Julehåndværk med børn: 15 kunsthåndværksideer til populære motiver