15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opret en kringlebar – en madstand som en idé til en Oktoberfest eller et bryllup

træbrædder bryllupsfest kringler hængte op kringle bar opsat have salte snacks salami skinke champagneglas

Madstande af enhver art har etableret sig som fede og bekvemme muligheder til bryllupper, Oktoberfest eller andre lejligheder. Hvis du selv vil oprette en kringlebar, vil du være meget trendy, for eksempel som et ægtepar eller til en Oktoberfest -fest. Forretterne spises normalt hurtigt, og hvis du føler dig sulten under festen, kan sådan en madstand faktisk redde dit arrangement. Derudover er dette ikke kun et lækkert blikfang til din buffet, men også et alsidigt og budgetvenligt alternativ. Så at oprette en kringlebar vil give dine gæster det sjovere at vælge snacks og dips under festen.

Opret kreativ kringlebar – egen levering af morgenmad

oktoberfest fejre fest organisere bord arrangere opskrift kringler chips øl kan dyppe

For at hjælpe dig med at oprette en lækker madbod med ludkiks til din egen bryllupsfest eller efter Oktoberfest -festen, har vi samlet nogle nyttige tips – lige fra opskrifter til serveringsforslag. Så hvis du kan lide ideen, er det på høje tid at arrangere sådan en station, der ligner Landshut Wedding Zehrplatz.

kringle bar kobberstand bryllupsfest fest rustik opsat græsplænehave

Kringlerne selv kan være almindelige, normale, overtrukket med chokolade eller nødder, samt serveres med forskellige dips til særlige smag. Dette er også en affin løsning, der er afgørende for bryllupper eller Oktoberfest -festligheder på et budget. Den mest trendy måde at vise kringler på er med et stativ med kroge, der giver dig mulighed for at hænge hvert stykke individuelt eller sammen.

Oktoberfest -spil – ideer til festspil i bayersk stil

Ølfest i haven: fede DIY -dekorationsideer til en uforglemmelig fest

Fejr Oktoberfest – De bedste Oktoberfest -fester fra hele verden

træbrædder bryllupsfest kringler hænger kringle bolde haven

Du kan dekorere sådanne madstande med grønt eller blomster, mens dipsene er placeret i skåle under stativerne. Glasbeholdere og glas er en god mulighed, hvis du vil holde kringelrullerne tørre. Bakker med Brezeön er den letteste idé at implementere, selvom de fylder meget. Hvis du vil oprette en rustik kringlebar, kan du bruge tråd eller almindelige kurve samt en trækasse, som festgæsterne kan få adgang til.

Valg af snacks, hvis du opretter en kringlebar

stort kringle krus dips sennep cocktail sauce hvid tallerken træbord fest snacks

Uanset om du vælger hjemmelavede kringler eller kringler købt i bageriet, er de hurtige bid et lækkert og frem for alt traditionelt alternativ til anden fastfood. Du kan selvfølgelig altid vælge to eller flere typer, da du kan tilbyde et bredt udvalg i en madstation.

stort kringle krus dips sennep cocktail sauce grøn hvid fest snacks

Hvis du er i humør til noget sødt, kan du tage hjerteformede chokoladekringler eller lave nogle selv ved at designe dem, som du vil. Der er et stort udvalg af saucer til bløde kringler, hvis du sætter din kringlebar op og vil servere den på den.

kringle bar kobberstativ minimalistiske glas glasbeholdere mayonaise sennepsketchup

Så prøv at have en sort, der passer til enhver smag. De mest populære er selvfølgelig BBQ-dip, en honning-sennepssauce og en øl-ostedip, som har en unik smag.

Bestem designet og serveringsbakkerne

Opsæt kringle bar skål traditionelt træ bord dekoration

Hvis du opretter en iøjnefaldende og effektiv kringlebar, er den traditionelle, rustikke ramme, ligesom i et bageri, en god mulighed. Dette giver dine gæster mulighed for at se det fristende udvalg af godbidder, der hænger på stænger i forskellige højder på stativet. Pynt derefter blot med draperet stof og blomsterarrangementer eller tilføj etiketter for at identificere typer af kringler til familiemedlemmer, venner og gæster.

stort stykke kringle ølglas håndværk øl træbræt serveringsbakke sennepssauce

Hvis du vil oprette en mini -version af kringlen, kan du vælge bestik eller kopper i form af små trækærre. Du fylder dette op med små kager sammen med dipskåle, der afrunder det hele. Men hvis du har brug for at holde bagværk varmt på et køligt sted, kan du bede ledelsen eller cateringfirmaerne om en tændt madvarmer.

Madstandskringler kringler friskbagt tallerkenglasbeholder med tilbehør

Men hvis dit arrangement mere er et afslappet samvær, ville enkle tallerkener med friskbagte kringler være helt i orden. For en tematisk atmosfære bør du dog få lidt mere inspiration til at få passende bestik og beholdere til det. Dine gæster vil helt sikkert gerne tage flere af disse lækkerier med sig. Af denne grund kan du forberede specielt trykte poser med et notat eller bruge simple papirposer.

Opret en sporty kringlebar

organisering af sportshow fest krus serveringsfade saucer dips kringler grøn dug

Folk elsker sportsbegivenheder og dypper mad i sauce. Du kan kombinere begge dele til din fest, for eksempel ved at oprette en passende kringlebar i løbet af en spilledag. Det er en nem måde at bringe dine venner og familie sammen til et godt gammeldags sportsopvisning. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør det.

  1. Indstil scenen ved at finde billige dekorationsgenstande i en lokal specialbutik. Disse kan for eksempel være en genanvendelig, spildt dug, serveringsfade med fodboldtema, servietter eller konfetti.
  2. Vælg de rigtige drikkevarer, der passer godt til kringler og dips. Håndværksøl, kulsyreholdige drikkevarer eller sunde juicer er lige så velegnede til din kringlebar.
  3. Friskbagte nibbles kan også perfekt kombineres med pizza eller andre fest snacks. Bare lad din fantasi løbe vild.

Chokolade dækket kringler

oktoberfest fejre fest organisere bord arrangere opskrift chokolade kringle belagt drysser hvid chokolade

Sidst men ikke mindst vil vi præsentere dig en passende opskrift, der sikrer et fantastisk udseende og en spektakulær salt sødme ved dit arrangement. Vi garanterer, at disse lette, chokoladedækkede kringler vil være en god ledsager til dit næste cocktailparty.

ingredienser

  • 400 g halvmørk chokolade, groft hakket
  • 200 g ubrudte store kringler eller kringlepinde
  • 400 g hvid chokolade, også groft hakket
  • Sprinkles efter eget valg

forberedelse

  1. Først linje tre bageplader med bagepapir. Smelt derefter chokoladen i en passende skål eller gryde med vand på komfuret eller i mikrobølgeovnen. Læg skålen ved siden af ​​bagepladen.
  2. Tag en ubrudt kringle, hold bunden mellem tommelfinger og pegefinger, og dypp 3/4 af den i den varme chokolade for at dække den. Løft derefter og ryst stykket for at lade overskydende chokolade løbe ud. Du kan dyppe hele kringlen i stedet, men det ville være en mere involveret og rodet opgave. Læg nibblerne på de tilberedte bageplader og dekorér med drys. Gør dette med det samme, mens chokoladen stadig er løbende.
  3. Smelt eller temperer den hvide chokolade på samme måde, og dypp de resterende snacks i.
  4. Lad endelig de overtrukne kringler sidde ved stuetemperatur, indtil de er helt faste og ikke længere klistrede.

Opsæt kringlebar madstativ dækket med sesamfrø nærbillede

Godterne kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet. Du kan også drysse dine kreationer med udtørret kokos, pistacienødder eller farvet sukker, som er velegnede til lejligheden eller sæsonen.

Previous Post
Lav selv babybump -fotos – idéer og tips til graviditetsbilleder
Next Post
Julehåndværk med børn: 15 kunsthåndværksideer til populære motiver