15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

22 ideer til “brudekjoler til gravide” og tips til bryllupper

Brudekjoler til gravide - brudekjoler - hvid - blonder - slør - tyl

At blive gift under graviditeten var et tabu for et par årtier siden, men menes nu at være mere end dobbelt lykke. To højdepunkter, såsom afkom og ægteskab, er en god grund til at fejre. Brudekjoler til gravide, såvel som selve planlægningen af ​​fejringen, adskiller sig fra den normale sag. Den perfekte timing er alt.

At blive gift under graviditeten

Brudekjoler til gravide-brudekjoler-lange-hvide-blonde-top-ærmer

At blive gift under graviditeten kan være en reel udfordring, for hver periode har sine egne egenskaber, ligesom hver sæson. Ud over de individuelle præferencer for et bryllup i efteråret, foråret, sommeren eller vinteren, bør brudens tilstand først og fremmest tages i betragtning. I første trimester lider mange kvinder af kvalme, og i graviditetens sidste trimester understreges, at den allerede store mave hæmmer stigningen.

Brudekjoler til gravide – en anden slags brudekjole

Brudekjoler til gravide-brudekjoler-vintage-beige-blonder-shcleier

Anden trimester af graviditeten er ideel til et bryllup med Babybach. Så føler de gravide sig normalt godt, og om muligt er en bryllupsdato mellem 4. og 6. måned af graviditeten. Derfor kan hver brud vælge en passende kjole.

Brudekjoler til gravide – en oversigt over passende kjolestiler

brudekjoler-gravide-brude-kjoler-lang-hvid-stropløs-tyl kjole

Sikker på, at hver brud vil se fantastisk ud på hendes store dag. Frem for alt bidrager en smuk brudekjole til dette. Brudeindustrien har også meget at tilbyde for kvinder under særlige forhold. De ideelle brudekjoler til gravide er dem i A-linje eller Empire-stil.

Brudekjoler til gravide i A-line eller Empire-stil

brudekjoler-gravide-brude-kjoler-lang-hvid-halsudskæring-dekorations-sten

Du bliver kun gift (sandsynligvis) én gang, og derfor bør du ikke gå på kompromis med din brudekjole. Prøv modeller, der appellerer til dig, og find din drømmekjole. Det skal sidde godt, men også være behageligt. Det bedste er at købe det cirka 3 måneder før aftalen og diskutere leveringstiderne og de sidste ændringer i detaljer. Den sidste skulle finde sted cirka to uger før brylluppet.

brudekjoler-gravide-brudekjoler-lang-dekoration-rygløs-hvid

Hvad angår brudkjolens snit, ser en kjole i A-linje eller empire-stil særlig godt ud på babybumpen. Sømmen er under brystet, så den er dejlig og luftig omkring maven. En A-line brudekjole skaber en smuk, feminin silhuet og giver samtidig plads nok til at maven kan vokse.

Bryllupskjoler i empirestil til gravide

brudekjoler-gravide-brudekjoler-lang-hvid-grå-flæse-farve

Dekolleté og hals kan pænt understreges. Trods alt er graviditet en særlig god tid, hvor hud og hår skinner og skinner. Afhængigt af situationen er der modeller med eller uden stropper, samt velegnede til sæsonen – med eller uden ærmer. I stedet for lynlåse anbefales det at bruge snørebånd, fordi de er mere fleksible.

Vælg en brudekjole – borgerligt eller kirkebryllup

brudekjoler-gravide-brudekjoler-lang-hvid-vintage-blonder

Bliver du også gift i kirken eller kun ved en civil ceremoni? Dette spørgsmål skal afklares, før du køber brudekjolen. Mange par, der venter et barn, gifter sig først civilt i begyndelsen og udsætter selve ceremonien i kirken til senere. En graviditetskjole er også meget velegnet til et borgerligt bryllup. Det er jo kun vigtigt, at du har det godt med dig selv.

Vintage brudekjoler til gravide

brudekjoler-gravide-brudekjoler-creme-vweiss-vintage-plisseret

Brudekjolens klassiske hvide farve er ikke et must i disse dage. Mange ønsker noget helt særligt, og en skræddersyet kjole vil helt sikkert opfylde de mest krævende forventninger. Tematisk designet bryllupsfester, for eksempel i 20’ernes stil, vintage eller bohem, er særligt aktuelle.

Brudekjoler til gravide – havfruesnit

brudekjoler-gravide-brudekjoler-hvid-elegant-blonder-havfrue-snit

Har du bevaret din gode figur under brylluppet, så vælg en figurknusende brudekjole med en havfruesnit. En særlig produktion må forventes, og det er bedre at se sig om i en brudepynt i nærheden, for jo senere brudekjolen bliver købt eller justeret, jo bedre vil den passe.

brudekjoler-gravide-brude-kjoler-lange-hvide-blonde-havfrue-cut

Ud over valget af passende brudekjole til gravide, er denne sko heller ikke let. Et bryllup er i sig selv en anstrengende tid med meget løb, stå og danse. Hvorfor kræves behagelige sko her? Måske ikke bare et par, men to – med og uden hæle. Skoene skal vælges en størrelse større, fordi fødder og ben hæver under graviditeten.

Ved valg af sko fraråder vi stropper og snørebånd. Bedre at vælge sko med en lille hæl, cirka 4 cm eller mindre, eller med en kølhæl. Støttestrømper og flade sko garanterer, at benene ikke belastes for meget. En støttende barselstrussel bidrager også til det høje komfortniveau under den store, men også lange dag.

brudekjoler-gravide-brudekjoler-lange-blonder-grå-hvid-elegant

Shapewear og undertøj i høj kvalitet med en god pasform fremkalder en fantastisk figur, er også yderst behagelige og bliver hurtigt favoritter til særlige lejligheder. Prøv kjolen med og uden det magiske undertøj og se selv forskellen.

Brudekjoler til gravide – hvid er ikke et must

brudekjoler-gravide-brudekjoler-creme-hvid-lang-stropløs-dekoration

Gravide kvinder vælger ofte simple brudekjoler med flydende former, normalt lange og smalle. Disse formidler en let, særlig feminin effekt. Kjoler i A-linje og Empire-stil passer generelt til alle figurtyper, og derfor er de også velegnede som brudekjoler til gravide.

brudekjoler-gravide-brudekjoler-lang-creme-almindelig-

Høje kvinder ser godt ud i en lang, enkel kjole. For kvinder med en stor buste anbefales en stropløs og ærmeløs kjole ikke, fordi dette understreger problemområdet mere. Korte ærmer og brede blondebånd afleder opmærksomheden og tilføjer sarte accenter.

Elegante brudekjoler til gravide med et enkelt design

brudekjoler-gravide-brudekjoler-lange-hvide-stropløse-ornament-krystaller

Enkle brudekjoler i empirestil er et godt valg for enhver kvinde, der ønsker at præsentere maven smukt og lege løst. Sømmen lige under brystet suppleres for det meste med accenter. Dekorationer med krystaller og rhinestones kan endda helt erstatte smykkerne på halsen.

brudekjoler-gravide-brude-kjoler-lange blonder-gennemsigtige-elegante

Der er mange flotte modeller af barselbrudekjoler, uanset om de er afslappede eller festlige, korte eller lange. Korte graviditetskjoler i alle farver er mulige til registret. En interessant variation mellem lange og korte er kjoler, der er lavet af gennemsigtigt og uigennemsigtigt stof på samme tid.

Korte brudekjoler til gravide

brudekjoler-gravide-brudekjoler-kort-hvid-elegant-blonder

Gennemsigtighedseffekten kan opnås vidunderligt med blonder. Som følge heraf er visse zoner dækket og samtidig meget diskret understreget. Den komfortable og velsiddende bh med brede stropper er stilfuldt skjult af en blondetop.

brudekjoler-gravide-brude-kjoler-korte-hvide-blonder-elegante

Små accenter kan have stor indflydelse. Pandebånd, tiara eller en blomst er et smukt højdepunkt, der komplimenterer det sarte udseende meget stilfuldt.

Giftes gravid om vinteren – wrap og langærmede brudekjoler

brudekjoler-gravide-brude-kjoler-kort-elegant-hvid-blonder-blazer-frakke

Hvis tingene kan være ukomplicerede, kan en gravid knælang kjole i hvid eller creme med blonde accenter være insider-tip til et fantastisk udseende på den store dag. Barseltøj er skåret på en sådan måde, at maven understreges. Blondekjoler har normalt en elastisk undertøj, som sikrer høj bærekomfort.

brudekjoler-gravide-brude-kjoler-kort-creme-hippie-vintage

Blazere, kast og boleros passer godt til kjolen, hvis brylluppet finder sted i den koldere sæson. For en graviditetskjole erstattes den karakteristiske hvide farve normalt med creme, elfenben eller beige.

Previous Post
Kost uden kulhydrater – tab dig hurtigt og effektivt
Next Post
Mænds brysttræning derhjemme – opbygning af muskler under corona -krisen