15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan kan du gøre din store dag uforglemmelig for børn ved brylluppet

børn bryllup barn beskæftigelse brudepar festligt børnetøj

Bryllupsdagen skulle være en af ​​de smukkeste dage i et par nye liv. På denne særlige dag vil de nygifte være centrum for opmærksomheden. Der kræves meget organisation for at gøre bryllupsfesten til en vidunderlig og uforglemmelig oplevelse for den fiskbagte familie og deres æresgæster. God planlægning er især vigtig, når der er børn tilstede. I dagens indlæg vil vi gerne give dig nogle nyttige tips samt gode tips om emnet børn ved brylluppet, så din personlige kærlighedsfest går efter dine ideer.

Beslutningen om, hvorvidt børn vil være til stede ved brylluppet eller ej

festlige børnekjoler bruden buket børn bryllup

Selvom der ikke er noget bedre for et brudepar end at have et barn i favnen og se de rasende små gæster omkring dem, tør andre ikke invitere børn, fordi de er bange for, at der altid vil være uventede overraskelser med børn. Når det kommer til børn ved brylluppet, er meningerne faktisk forskellige. Ingen af ​​opfattelserne er forkerte, fordi de unge trods alt er en del af din fest. Af denne grund bør du på forhånd overveje, om du vil invitere børn eller ej. Nedenfor vil vi behandle nogle af de vigtigste og mest almindelige spørgsmål for at hjælpe dig med at træffe denne beslutning.

Er det passende ikke at invitere børn til brylluppet??

registret kontor kirke børn bryllup etiket planlægning

Ifølge bryllupsetiketten er svaret på dette spørgsmål “ja”. Især hvis brylluppet finder sted om aftenen eller er meget formelt. Hvis størstedelen af ​​bryllupsgæsterne er familier med børn og er fra det sted, hvor bryllupsreceptionen finder sted, ville det også være lettere for dem at forlade deres kære hos en risikabel babysitter under ceremonien.

Hvem invitationen er rettet til?

bryllup med børn sender invitationer til brylluppet

Ifølge bryllupseksperter er den traditionelle måde at angive, om børn vil være til brylluppet, at skrive deres navne på invitationen. Hvis invitationerne sendes med posten og lægges i en kuvert, er det tilstrækkeligt, hvis kun forældrenes navne er på den. På selve invitationen skal du skrive navnene på børnene under deres forældres navn. Teenagere over 18 år bør modtage en separat invitation, selvom de bor i forældrehjemmet.

Informer gæster med børn telefonisk

gæster familie børn bryllup etiket festligt tøj

Når du kan finde tid, ville det være en god idé at ringe til dine venner og slægtninge med børn for at fortælle dem om din beslutning. På denne måde vil dine gæster kunne organisere børnepasning i god tid eller lade dem vide, at deres børn vil blive passet godt og underholdt ved brylluppet.

Klar regel for eller imod tilstedeværelse af børn ved brylluppet

børn bryllup børn beskæftigelse bryllup spil

For at glæden ved denne glade dag ikke skal blive forkælet, er det vigtigt at træffe en beslutning, tage en klar erklæring og selvfølgelig holde fast ved den. For eksempel er du kun velkommen til at invitere børn fra din nærmeste familie, såsom niecer og nevøer. Det ville også være hensigtsmæssigt at fastsætte en aldersgrænse. Men hvis du vil fejre stort og har inviteret over 100 gæster, hvoraf 20 er 10 år eller ældre, bør du måske genoverveje denne regel. De nyforelskede på bryllupsdagen burde jo være dem i søgelyset.

Blomsterpige og ringbærer ved brylluppet

Blomsterpige ringbærer planlægger bryllup med børn

Selvom din søskendes børn normalt bør have forrang frem for en vens, er det bedst at overveje følgende bryllupskoder: Dine valg til spredning af engle og ringbærere bør begrænses til børn i alderen 3 til 7 år. Denne bestemmelse stammer fra det faktum, at yngre børn ikke kan afslutte ceremonien uden hjælp fra voksne.

Sådan inddrages børn i brylluppet?

børns bryllupsopgaver involverer organisation

Hvis du inkluderer de små æresgæster i brylluppet, vil der bestemt ikke være nogen kedsomhed. Der er masser af opgaver, som unge får lov til at påtage sig. Afhængig af deres alder kan børnene for eksempel påtage sig rollen som indvarsler, cirkulere tillykkebogen, styre gæstebogen eller dele bryllupsgaverne ud. Børnene kan også hjælpe i receptionen. En vigtig forudsætning for de små gæsters velbefindende ville være, at den respektive opgave svarer til barnets personlighed. Et indadvendt barn, uanset hvor talentfuldt det er, vil højst sandsynligt være tilbageholdende med at læse op foran alle.

Mad til børnene ved brylluppet

børnebord bryllup buffet finger mad frugt grøntsager

Hvis der er børn blandt dine værdsatte bryllupsgæster, rejser det spørgsmålet, om en særlig menu ville være nødvendig for dem. Børns retter, selv de enkleste, gør børn glade. Uanset om de spiser sammen med deres forældre eller ved børnebordet, bør du tilbyde dem børnevenlig mad. Du tænker måske også på sjove navne til retterne. De små vil føle sig meget specielle, hvis du arrangerer en separat buffet til dem eller placerer måltidet midt på børnebordet. De unge bliver ofte sultne imellem. Frugt- og grøntsagspinde samt anden lækker fingermad er populære snacks ved bordet.

Børnebord ved brylluppet

børnebord bryllup beskæftigelse voks farveblyanter farvebøger

Et separat bord til de yngre gæster byder på flere fordele. Uanset om du vælger flere mini-borde eller inviterer alle børnene rundt om et stort bord, kan børnene chatte der uforstyrret, lege med hinanden, og hvis du giver farvebøger og farveblyanter, kan de også slukke damp kreativt. På den måde vil de små have det sjovt, mens resten af ​​bryllupsfesten spiser og beundrer de nygifte. Hvis budgettet og placeringen tillader det, kan børn fra 7 til 14 år også indkvarteres i et andet værelse med børnepasning.

Børnearbejde ved brylluppet

børn beskæftigelse bryllup bryllup spil aktiviteter

Selvom du ikke har organiseret et separat værelse til de yngre gæster, bør du på forhånd tænke over børnenes aktiviteter ved brylluppet. Nogle forberedelser ville være nødvendige, så de unges tålmodighed ikke bliver afprøvet på din store dag. Udover malebøger og små legetøj vil andre aktiviteter som ansigtsmaling eller besøg hos en tryllekunstner helt sikkert blive sjove for børnene. Forskellige børns spil ved brylluppet bliver garanteret godt modtaget, og de små gæster vil blive underholdt. Ved brylluppet med børn er spil som “Rejsen til Jerusalem”, “Bedstemor, Jæger, Løve”, “Scavenger Hunt” og forskellige dansespil gode ting at lave. I øvrigt kan børn, der elsker at danse, bryde isen og tiltrække bryllupsgæsterne til dansegulvet.

Previous Post
Kost uden kulhydrater – tab dig hurtigt og effektivt
Next Post
Frugt udskæring til begyndere – enkle ideer og instruktioner