15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Planlægning af et bryllup med en hund – hvad skal du overveje?

Bryllup med hundegæster-idé-halfrakke-bulldog-blomsterkrans-brudgom-brud

Har du nogensinde haft en Bryllup med hund hørt. Hvis du planlægger dit bryllup, og du har en hund, har du måske tænkt på denne idé før. Når alt kommer til alt, vil du gerne have, at alle dine venner er der på den vigtigste dag i dit liv, og hunden anses for at være menneskets bedste ven. Imidlertid er meget planlægning på forhånd nødvendigt for denne idé, for trods alt vil du have både hunden og dine gæster til at føle sig godt tilpas i denne atypiske situation.

Bryllup med hund – placeringen

bryllup med hund strand-ægteskaber-berner-sennenhund-bryllupsfoto

Hvis du gerne vil fejre et bryllup med en hund, skal du først sørge for, at dette er tilladt i receptionen. Det samme gælder bryllupsceremonien. En hund i en kirke kan være svær at leje. Du har også brug for et sted, hvor du kan tage din firbenede ven en tur.

Bryllup med hund – akklimatiseringsfase

Bryllupshund vinter husky walking pels

En god idé er at bringe din hund til arrangementets placering inden brylluppet med din hund. På denne måde kan han sætte sig ind i de fremmede lugte og lære stedet bedre at kende. På denne måde vil han føle sig mere sikker og rolig ved vielsen og under receptionen.

Hvem vil tage sig af under brylluppet?

Bryllup med hunde elegant-brud-hals-rose-krans-brudebuket

Du vil helt sikkert se frem til bryllupsbillederne med din elskede hund senere. Men husk, at du ikke vil have for meget tid til at passe ham under hele brylluppet. Af denne grund bør du bede en af ​​bryllupsgæsterne med en hund på forhånd om at give hunden den nødvendige opmærksomhed i løbet af denne tid. Det skal selvfølgelig være en, hunden kender og kan lide.

Få det hektiske tempo for hunden?

bryllup-hunde-krans-idé-bånd-kort-bryllup-kjole-blonder-hem

Og selvom du nu har fundet en “babysitter” til brylluppet med din hund, bør du også overveje, om din hund er klar til alt det travlt. Som med os mennesker er der dyr, der slet ikke kan lide høje lyde og store skarer. Du kan teste en sådan situation på forhånd. Tag hunden med til et overfyldt sted, og se hvordan hunden har det. Du vil jo ikke stresse hunden ved dit bryllup.

Legende og vilde hunde er til gene

bryllup-hund-bolonca-vintage-blonder-brudekjole-brudebuket-roser

Nogle hunde er meget rolige og har ikke noget problem med sådanne situationer; de føler sig endda meget godt tilpas med al opmærksomheden. Så er der hunde med en vildere natur igen. Meget legende og måske frække hunde har ingen plads til brylluppet. I dette tilfælde ville hundebrylluppet ikke kun stresse dig, men alle dine gæster, og du får garanteret ikke den drømmedag, du har forestillet dig.

Din egen hund eller ej

bryllup med hund hvalp-eng-bryllup-kjole-slør-gifte sig

Hvis du ikke selv har en hund, men stadig værdsætter tilstedeværelsen af ​​hunde, eller hvis din egen hund ikke kan være til stede ved brylluppet, kan du overveje alternativer til et bryllup med en hund. Du kan leje en veluddannet hund. Dette bør også planlægges på forhånd, så træneren har tid nok til at forberede hunden.

Outfit til hunden

bryllup med hundetøj-idé-sløjfe-tilbehør-tog

Det rigtige look er ikke kun meget vigtigt for de “menneskelige” gæster. Din firbenede ven skal også være klædt passende på til brylluppet med hund. Hvis det er meget varmt på bryllupsdagen, bør du undgå et helt stykke tøj. Dette ville kun gøre din hund meget utilpas fra varmen. I stedet kan du bruge sjovt tilbehør såsom hatte, et sløjfe eller en smuk blomsterkrans til halsen.

Hunden som ringbærer

bryllup-hundedragt-grå-ryg-ring-pude-brun-bryllupsceremoni

Hvis du har tid nok før brylluppet, kan du træne din hund til at bære ringpuden, som du lægger i en kurv. Du er også velkommen til at bede en hundetræner om hjælp til dette formål. En anden mulighed er at hyre en uddannet hund igen til denne idé til brylluppet med din hund.

På vej til alteret

bryllup-hund-brun-labrador-veranda-brud-kys

Hvis den ovenfor beskrevne øvelse til brylluppet med din hund er for kompliceret for dig eller din hund, kan han ganske enkelt føre dig til alteret. Du kan bruge en snor til dette, som i øvrigt også skal vælges, så det matcher bryllupstemaet. Hvis du har tillid nok til din hund, kan han selvfølgelig også løbe frit ved siden af ​​dig.

Hunden som erstatning for blomsterpigen

bryllup-hund-idé-blomst-pige-kurv-tråd-blomstre-blade

Der er også andre måder at inkorporere hunden i brylluppet. Hvis du har besluttet, at din bedste ven vil gå til alteret med dig, kan du kombinere dette med blomsterpigens funktion. Til dette formål kan du for eksempel bruge en kurv med gitterlook til brylluppet med din hund. Hullerne skal være store nok til, at kronblade kan passe igennem. Fyld derefter kurven med bladene. Når hunden bevæger sig, falder bladene jævnt ud af kurven. Øv dig også på forhånd!

Vis tid

bryllup-hund-ring-ædelsten-husky-snude-hvide øjne

Du er også velkommen til at bruge din hund til at underholde gæsterne. Hvis din hund kan lave sjove tricks, kan du præsentere dem. På denne måde vil ikke kun dine gæster, men også din hund have det sjovt. Det er vigtigt, at du inden brylluppet med en hund sørger for, at din hund ikke har problemer med mange menneskers tilstedeværelse. Som med os mennesker kan nogle hunde lide af sceneskræk.

Regelmæssige belønninger

bryllup-hund-romantisk-blomster-pink-rose-klokker-krans-idé

Og da alt arbejde også er meget anstrengende for hunden, kan du belønne ham med små godbidder for mellem måltiderne. Det er også meget vigtigt, at der er nok ferskvand. Så din hund kan trække sig tilbage og hvile, når det er nødvendigt, er en seng også en god idé. Så hunden også føles mere behagelig, kan du bruge sin egen seng, som du på forhånd kan redesigne for at matche brylluppet med hunden.

Godt bryllup takket være hunden

bryllup-hund-kærlighed-familie-ven-planlægning-tips

Hvis du følger alle tipsene og omhyggeligt planlægger brylluppet med din hund, vil du med garanti fejre det bedste bryllup. Undervurder stadig ikke vennernes hjælp til denne idé. Vi ønsker dig en sjov fest med din bedste ven, hunden og mange flere lykkelige stunder sammen!

Previous Post
Den sunde kost – hvad er de gavnlige virkninger af tomater
Next Post
HIIT træningsplan – fordele og gode træningsplaner til hjemmet på et øjeblik!