15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan planlægger du det perfekte bryllup i haven – masser af tips og ideer!

Planlægning af en have bryllup dekoration ideer borde lysestage natur

Hvilken brud har ikke drømt om et udendørs bryllup? Det er unikt, intimt, betagende og for mange et velkomment alternativ til traditionelle hotelfester. Selvom din egen have er for lille og uegnet til det, bør dette ikke stoppe dig. Der er mange smukke steder at leje til den særlige dag. For at dit havebryllup kan forløbe perfekt og problemfrit, er der mange ting, du skal planlægge på forhånd. Hvis du vil vide, hvad du skal være særlig opmærksom på – så følg med, for vi har sammensat alt, hvad der er vigtigt for dig!

Sørg for, at der er nok siddepladser til dit bryllup i haven

Have bryllup telt dekoration ideer borddækning lamper eventyr lys

Hvert bryllup, uanset placeringen, har brug for nok pladser og et bryllup i haven er ikke anderledes. Du bør se nærmere på alt og overveje, hvor mange mennesker du kan rumme. Oprettelse af en anstændig gæsteliste er et must på flere måder. Havebryllupper har en tendens til at være mindre og mere intime end traditionelle balsalreceptioner – prøv at undgå overbelægning, da dette kan ødelægge stemningen lidt.

Sikre parkeringspladser til et afslappet bryllup i haven

Bryllup i haven dekorere ideer træbænk blomster inspirationer

Hvor vil alle dine gæster parkere? Hvis der ikke er nok parkeringsplads på din gade, bør du helt sikkert organisere en parkeringsplads. Afhængigt af hvor langt væk det er, bør du også tænke på en eller anden form for shuttle service. Du vil bestemt ikke have dine gæster til at gå i haven før dit bryllup, vel? I nogle byer er parkering over natten ikke tilladt på nogle gader. For at undgå ubehagelige situationer er det bedst at finde ud af om parkeringskravene i din by på forhånd.

Lej et telt som plan B til dit bryllup i haven

Organiser havebryllupstelt blomsterdekoration rustikt træbord

Om en udendørs fest lykkes, eller om den bogstaveligt talt falder i vandet, afhænger i høj grad af vejret. Da der er risiko for nedbør i Tyskland på ethvert tidspunkt af året, og der er mulighed for dårligt vejr, selvom du bliver gift om sommeren, bør du overveje at leje et telt til dit bryllup i haven. På din store dag bør du trods alt ikke udfordre dit held eller lade din glæde ødelægge dig. Telte kan også indrettes meget elegant og stilfuldt, og når det bliver lidt køligere i aftentimerne, kan du sætte terrassevarmere op. Disse udstråler en hyggelig varme og romantik.

Planlægning af en bryllupsreception til dit bryllup i haven

Planlægning af en have bryllup dekoration ideer eventyr lys tændte blomster om aftenen

Uanset om din have er lille eller rummelig, skal du være særlig opmærksom på, hvor du opsætter din ceremoni. Telte er meget velegnede til dette og gør rumplanlægning til en leg. Men da du ikke ønsker at overfylde rummet, bør du på forhånd tænke grundigt over, hvor mange borde og serveringsstationer du skal bruge, og hvor stort dansegulvet skal være. Vi vil anbefale, at du overlader alle disse opgaver til en bryllupsplanlægger. Et telt giver dig mulighed for at hænge lys og enorme blomsterinstallationer, der giver dit bryllup i haven en særlig varme og dybde.

Planlægning af et bryllup i haven bryllup bue blomster dekoration ideer natur

Et telt er dog ikke din eneste mulighed. Store træer danner den perfekte kulisse og giver også skygge fra det skarpe sollys. Der er noget romantisk ved en fest under stjernerne og den fordel, at du har meget mere plads til bordene og operatørstationerne. Hvis du vil gøre huset til et omdrejningspunkt, kan du oprette dit havebryllup, så du, din forlovede og betjenten står på verandaen med alle gæsterne på græsplænen foran dig.

Have bryllup dekoration ideer bryllup bue blå gardin stearinlys

Et bryllup i haven er noget helt særligt, fordi du har mulighed for at besøge dette sted igen og igen og genopleve de dyrebare minder. Udveksl løfter og forplig din kærlighed til hinanden – et malerisk øjeblik, som du helt sikkert vil huske for altid. En smuk bryllupsbue gør dette magiske øjeblik endnu mere uforglemmeligt.

Dansegulv til dit bryllup i haven

Planlægning af en have bryllup dansegulv dekoration ideer trækasser træstole blomsterdekorationer

Det er nok ikke den bedste idé at døbe et stykke tilbage til dansegulvet, da der altid er buler i græsplænen, og disse ikke kommer særlig godt sammen med sko med hæle. Hvis du ikke har råd til at gulve hele spisestuen, kan du få et stort dansegulv. Disse tilbydes af mange udlejningsfirmaer.

Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave!

Den perfekte have bryllup måltid plan antipasto fad ost

Ved et bryllup i haven er der ingen grænser for de kulinariske muligheder. Vil du tilbyde en menu med forskellige retter eller en stor buffet? Generelt er en menu velegnet til en elegant fest, og buffeter er derimod ideelle, hvis du er mindre tilbøjelig til at sidde ved bordet og foretrækker at danse natten væk. Der er heller ikke noget galt med en kombination af de to. Få for eksempel serveret forret og dessert og forskellige hovedretter arrangeret på en buffet. Eller foretrækker du at tilbyde dine gæster et større udvalg af lækre desserter? Organiser derefter en fin dessertbuffet efter en serveret menu.

Planlægning af et bryllup i haven

Ud over mad spiller drikkevarer også en vigtig rolle ved et bryllup i haven. Planlæg nok kølige forfriskninger, især når vejret er varmt. Da gæsterne ikke forlader din have mellem begivenhederne, kan du planlægge en cocktailtime. Dette er det perfekte tidspunkt at chatte med alle på en afslappet måde og giver alle, inklusive dig, mulighed for at skifte fra ceremoni til festtilstand. Selvfølgelig kan du bare dække et drikkebord og lade gæsterne selv tilberede deres drikkevarer. Dette er især nyttigt, hvis du planlægger en fest indtil de tidlige morgentimer.

Lys natten op til et eventyrligt bryllup i haven

Planlægning af den perfekte have bryllup ideer dekoration belysning lamper

Belysning er en af ​​de letteste og mest dramatiske måder at skabe en destination til en fest, især et havebryllup, hvor der er få eller ingen indbyggede lys. Hundredvis af eventyrlys, lanterner, lanterner eller stearinlys stillet op i træer eller zigzagger gennem haven tilføjer endnu mere romantik til din ceremoni og giver dig og dine gæster nok lys til en uforglemmelig nat.

Sådan pynter du dit bryllup i haven?

Planlægning af et bryllup i haven Dekorationsideer Cykler Buket blomster Danser

Når det kommer til dekoration, er der ingen grænser for et bryllup i haven. Træer fulde af lanterner, masser af eventyrlys, sarte gardiner og bånd gør festen til noget helt særligt og skaber en stemningsfuld og frem for alt romantisk atmosfære. Materialerne til bryllupsdekorationen bør vælges tæt på naturen. Træ, naturlige bomuldsstoffer, silke og blonder er lige så velegnede som håndblæst glas eller håndlavet papir. Det bedste er, at du bare kan lade naturen inspirere dig, da haven alligevel er den største kulisse.

Havebryllup planlægning dekoration lamper eventyr lys

Ved et bryllup i haven skal der udvises særlig omhu for at sikre, at gæsterne føler sig godt tilpas. Udover behagelige temperaturer er det vigtigt at skabe komfort. Uanset om fejringen finder sted i en stor eller en lille have, er en stille zone en velkommen ændring for dine gæster. Generøse, komfortable møbler eller et sted foret med tæpper og store puder skaber en afslappet atmosfære, hvor du kan føle dig godt tilpas. Men hvis du ikke har plads nok, er det bedst at arrangere spisepladsen med mindre 4-personers borde i stedet for større til 8-10 personer-dette skaber en meget mere intim og personlig atmosfære.

Planlægning af et bryllup i haven Dekorationsideer Fotohjørne Eventyrlys Planter Blomster

Vil du gøre dit bryllup i haven endnu mere personligt? Ved at tilføje personlige genstande som familiebilleder og forskellige minder kan du omdanne ethvert sted til dit hjem. Præsenter dine forlovelsesbilleder eller fremvis dine forældres og bedsteforældres bryllupsbilleder. Dekorer træer, borde eller telt med memorabilia, der er meget vigtige for jer begge. Dette er den dag, du fejrer din kærlighed, så gør det så personligt som muligt. Dine gæster vil elske at lære jer begge bedre at kende som et par og vil føle sig specielle.

Den rigtige dresscode til et bryllup i haven

Have bryllup dekoration ideer bord træ stol buket blomster

Mens de klassiske ceremonielokaler, dvs. på et hotel eller slot, kan brudekjolen være super ekspansiv, kan der bruges noget mere afslappet tøj ved et bryllup i haven. I dette tilfælde skal du ud over æstetik også være opmærksom på funktionalitet. Noget kort er bedst, men hvis du stadig vil have en lang kjole på, ville en mullet brudekjole være det perfekte valg for dig. Derudover bør du måske undgå høje hæle – de er ikke velegnede til bløde gulve, så flade ballerinaer eller sandaler med en lille hæl anbefales.

Forebyggelse mod myg og insekter

Have bryllup planlægning belysning i aften eventyr lys bro

Det er måske ikke den mest romantiske detalje, men med al den indsats, der er involveret i et perfekt havebryllup på en behagelig sommernat, vil du bestemt ikke lade lade irriterende insekter ødelægge stemningen. Giv insektspray gratis – dine gæster vil takke dig!

Planlægning af en bryllupshave i haven bryllup belysning i aften dekoration ideer

Have bryllup dekoration ideer lamper belysning buket

Bryllup i haven telt dekoration ideer fe lys lamper buket blomster

Planlægning af det perfekte havebryllup Dekorationsideer Tabeller dækker eventyrlys

Planlægning af den perfekte have bryllup dekoration ideer blomster i en glas træstol hvid

Have bryllup dekoration ideer lysestage borde dækker eventyrlys

Have bryllup mad dessert bar bomuld slik giftes ideer

Planlægning af en have bryllup dekoration ideer eventyr lys belysning natur

Planlægning af et havebryllup Dekorationsideer Telt Bag din egen bryllupskage

Havebryllupsplanlægning bryllup arch boho bryllupstæppe

Previous Post
Blomsterhårtilbehør – fantastiske overdimensionerede blomster i dit hår
Next Post
Håndværk med sugerør – Julepynt med papirstrå og ideer til juletræspynt