15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bryllupsideer til fest om sommeren & tips til det perfekte humør

bryllupsideer til festen sommer-tips-placering-dekoration-blomster

De mange varme og solrige sommerdage giver den perfekte mulighed for usædvanlige bryllupsideer, som du kan gøre din store dag til en endnu bedre oplevelse. Især under fejringen, når vielsen endelig fejres, og den særligt sjove del begynder, kan du komme med interessante dekorationer og spil, som også implementeres på et unikt udendørs sted. Alle tilstedeværende vil med garanti nyde dagen perfekt. I dag vil vi gerne præsentere dig for, hvilke bryllupsideer der kan overvejes til fejringen om sommeren. Vi har samlet nogle interessante forslag.

Bryllupsideer til festen – det perfekte sted

bryllup-ideer-fest-sommer-strand-strand-bryllup-romantisk-sommerlig-blomster-alter

Når vejret er godt, er udvalget af interessante steder temmelig stort. Særligt gode ideer til bryllupper er selvfølgelig dem udendørs. Det faktum, at et bryllup på stranden er drømmen for mange nygifte, eller i det mindste mange brude, er ikke noget nyt, og når man tænker på, at der ofte er en behagelig vind der, er dette sted uden tvivl en god idé. Men hvis du ikke har stranden i umiddelbar nærhed og ikke vil have alle gæster til at rejse langt, bør du finde på noget andet, og selvom spørgsmålet opstår her, hvilke muligheder der er, er valget større, end du måske tror. Her er nogle bryllupsideer til festen:

En eng

bryllupsideer til festen sommer-eng-bue-roser-bryllup-ceremoni-blomster

En simpel eng er perfekt til at implementere forskellige bryllupsideer til festen og organisere en uforglemmelig fest. Hvis det er stort nok, kan alle nødvendige borde og stole eller bænke stilles op der, inklusive en buffet, dessertbord og alle de andre ting. Du bestemmer selv, om du foretrækker det mere elegant og moderne, eller om du foretrækker et afslappet, sommerligt look.Det er vigtigt, at der er tilstrækkelig skygge. Eksisterende træer kan bruges til dette, men også mange store parasoller eller et eller flere store telte, der findes i en lang række forskellige former. En hvid eller beige farve er at foretrække, da disse ikke absorberer solens varme. Baldakiner som telte har også den fordel, at de beskytter mod regn i tilfælde af, at vejret pludselig ændrer sig.

Det hele bliver endnu mere hyggeligt og originalt, hvis der også er en lade. Samtidig tilbyder dette den perfekte tagdækning og skaber en unik atmosfære. Man kan organisere festen indendørs, mens den kloge fungerer som dansegulv eller omvendt. Mulighederne er forskellige. En eng lige ved en sø eller en flod er mere end bare perfekt. Vand i nærheden sikrer også et mere luftigt og køligere miljø.

Bryllupsideer til festen i skoven

bryllupsideer-fest-sommer-skov-skygge-romantisk-atmosfære-rustikt-træ

Et skovområde garanterer, at der er masser af naturlig skygge. Selvfølgelig skal der også være nok ledig plads til sæderne. Ellers er stedet vidunderligt velegnet til et romantisk eller mystisk tema og kan derfor designes med mange tekstiler og passende dekorationer. Denne placering bør overvejes nøje. For det meste er de ret fugtige, især på gulvet. Derfor skulle der ikke have været nogen regnfulde dage før bryllupsdagen, eller stedet skulle i det mindste få nok sol til at tørre ud i tide til din fest. Da dette ikke afhænger af planlægningen, men af ​​vejrets luner, tør mange ikke gå ind i skoven. Ikke desto mindre vil vi præsentere det for dig som en bryllupsidé til fejringen, så du også kan tænke på dette sted.

Hjemme i haven

bryllup-ideer-fest-sommer-have-lille-bryllup-gæster-brud-blomst-pige

Hvis du har planlagt et lille bryllup, hvor der ikke vil være for mange gæster, er de egne haver lige så kreative bryllupsideer til festen. Atmosfæren bliver mere hyggelig, for når alt kommer til alt, hvor føler du dig mest komfortabel end i dit eget hjem? Selv bryllupsceremonien kan finde sted i din egen have, og der er ingen store afstande nødvendige for at komme til stedet for bryllupsfesten. Mens gæsterne gør sig tilpas, kan brudeparret tage smukke souvenirbilleder.

I haven på et hotel eller en restaurant

bryllupsideer til fejringen af ​​at blive gift-sommer-planlægning-roser-krans-pink

Hvis der dog forventes mange gæster, eller hvis du bare finder din have uegnet, kan du også kigge efter tilbud fra hoteller og restauranter. Nogle af dem har et velholdt udeområde, der er vidunderligt velegnet til sådanne lejligheder. Ikke sjældent, udover bryllupsmenuen, tilbydes dekorationen også, men du kan selvfølgelig også implementere dine egne bryllupsideer til dekorationen. Under alle omstændigheder er denne variant mindre besværlig end bryllupsideer til festen i din egen have, hvor du selv begynder at planlægge med havedesignet.

Dekorationen og designet – hvad har du brug for til et bryllup om sommeren?

bryllup-ideer-fest-sommer-dekoration-inspiration-farver-pink-rød-dessert

Mange varianter er velegnede som bryllupsideer til fejringen, som naturligvis hovedsageligt afhænger af bryllupstemaet. Generelt kan man sige, at lyse og stærke farver er meget velegnede og skaber en sommerlig stemning. Pink, orange, gul, blå og grøn er kun et lille udvalg og findes i sædehynderne, i tekstiler, tæpper, lanterner og blomster.

bryllup-ideer-fest-sommer-frugt-dekorere-frugter-citron-orange-gul

Et strandbryllup kan naturligvis også designes i disse farver, men typiske maritime farver foretrækkes normalt. Sådanne er turkis, beige og sandfarver, havblå, men også hvide og koraller. Blomsterne skal også matche i farve og kan kombineres med ægte koraller eller andre dekorationer fra havet og drivved.

bryllupsideer-fest-sommer-dekoration-ideer-blomster-roser-solsikker-vintage-moderne

I skoven og på engen er der frit valg af farver, som højst bestemmes af bryllupets tema. Vintage bryllupper bruger mange hvide, naturlige grønne eller pastelfarver. Moderne bryllupper kan til gengæld designes i elegante og klassiske eller i optimistiske farver. I princippet kan en lang række bryllupsideer implementeres til fejringen. Det er bedst at bruge sæsonblomster til at spare penge. Disse er nemlig billigere end eksotiske prøver. Du kan tjekke med en blomsterhandler, fordi blomsterne også afhænger af, hvilken måned brylluppet finder sted. Valmuer kan bruges, men også roser, tusindfryd og georginer, kornblomster og solsikker og mange andre.

Du kan også bruge stearinlys, eventyrlys, lanterner, blomsterarrangementer, frugt, krystalfade eller porcelæn, som du vil. En lang række forskellige objekter kan bruges til dekoration, herunder stel med fotos, parasoller, selve desserterne, fordelene, duge og bordløbere, myggenet, lampignon, visse stoffer og meget mere.

Originale bryllupsspil

bryllup-ideer-fest-sommer-spil-voksne-gæster-børn-dåser

For at holde stemningen ved brylluppet og gæsterne på tæerne kan sjove bryllupsspil også planlægges og organiseres. På den måde skaber du variation og forbedrer stemningen hos gæsterne med jævne mellemrum. Gør brug af den store mængde plads, du har udendørs. Spillene kan være tiltænkt både nygifte og gæster. De kombineres dog bedst. Bemærk dog, at ikke alle gæster gerne vil deltage i sådanne spil. Nogle foretrækker at være tavse eller grine observatører. Så vær sikker på forhånd, hvem du ringer til for at spille for ikke at fremprovokere det modsatte, nemlig en kedelig stemning, hos nogen.

Originale køretøjer

bryllup-ideer-fest-sommer-lige-gift-køretøj-retro-motorcykel-original

Når du forlader bryllupsreceptionen, kan du også vælge et originalt køretøj som et alternativ til den klassiske bil med dåser. Når vejret er godt, kan dette være en motorcykel eller endda en quad eller triquad. Disse køretøjer kan lånes og fås også i retro -versioner, som kunne være særligt populære ved et vintage bryllup. Selv en hest, der kan trække en vogn, er en god idé. Hvis vejret er temmelig tvivlsomt, er en cabriolet også velegnet, hvilket er bedst selv en veteranbil. Glem ikke, at din brudekjole skal tilpasses køretøjet. Med en bøjleskørt kan du for eksempel ikke sidde på en motorcykel eller quad. Under alle omstændigheder gør du en interessant afslutning på begge måder, så du også kan overveje disse bryllupsideer til festen eller festens slutning.

Previous Post
Nul spild på rejser – tips til en bæredygtig ferie!
Next Post
Byg et honningkagehus af shortbread cookies – klassikeren med en forskel uden bagning