15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Afslappede brudekjoler til det perfekte bryllup – masser af ideer og inspiration!

Afslappede brudekjoler boho bryllupsplan brudebuket mørkt blondt hår

Bryllupsdagen er uden tvivl en af ​​de vigtigste dage i enhver kvindes liv. Men når det kommer til at finde den perfekte brudekjole til dig, kan det også blive utrolig stressende. Udover de smukke prinsesse- og boldkjoler med udførlige blonder og broderier bevæger trenderne sig i år mere og mere mod enkel elegance. Hver brud skal ikke bare se godt ud på denne særlige dag, men også føle sig godt tilpas. De lette silhuetter, puristiske stoffer og smalle snit sikrer dette. Nogle forførende accenter og detaljer som blonder sikrer et piget look på trods af enkelheden. Fra romantiske boho -kjoler til sarte, pastelfarvede nuancer – i denne artikel har vi sammensat de smukkeste afslappede brudekjoler til dig! Lad dig inspirere af vores billedgalleri!

Afslappede brudekjoler til et sommerbryllup

Afslappede brudekjoler Boho Style Strand Bryllupsplan Blonder Detaljer Brudekjole Solbriller

Hvis du planlægger et sommerbryllup, er behagelige og afslappede brudekjoler helt sikkert dit bedste valg. Hvis du mener, at en brudekjole altid skal være lang, så tager du meget fejl. I dette tilfælde, jo kortere, jo køligere. Et godt kompromis ville også være en brudekjole med en læglængde. På denne måde strækkes din silhuet visuelt, og dine flotte brudesko kommer til sin ret! De korte brudekjoler er særligt trendy i år og kan findes i et uendeligt antal variationer. Detaljer som frynser, blonder eller buer på skuldrene skaber et smukt og unikt look. Halsholder eller spaghetti stropper ser særligt feminine ud. Det er bedst at vælge lette stoffer som silke eller chiffon. Disse føles meget behagelige og afkølende på din hud, lad dem ikke svede i dem og oven i købet ser de vidunderligt og af høj kvalitet ud. En kort brudekjole udelukkende lavet af blonder giver også den nødvendige friskhed og ser fantastisk ud på samme tid!

Casual brudekjoler boho kjole blonder detaljer brude frisure updo mørkt blondt hår

Sommeren er perfekt til et bryllup på stranden eller ved en smuk sø. Hvad ville passe bedre end afslappede brudekjoler, der er prydet med mange blonde detaljer? De er fantastisk behagelige og giver nok benplads. De klassiske kjoler bliver genfortolket i år og udstyret med for eksempel brede, luftige flutterærmer. De ser ikke bare smukke ud, de giver dig også en følelse af lethed. Vælg en kjole, der sætter dine ben i rampelyset. Disse bliver for eksempel forsigtigt spillet rundt af en chiffonmodel i en A-linje og sikrer dermed den perfekte balance mellem romantik og komfort. Med hensyn til tilbehør og frisure, prøv at holde dem så enkle og lavmælte som muligt.

Bryllup i landlig stil-afslappede country-look brudekjoler

Casual brudekjoler country look korte cowboystøvler hårtilbehør

Et landlig bryllup er præget af rustikke og romantiske elementer og skaber en idyllisk og omgængelig følelse. Din egen have eller et landhotel er velegnet som en placering. For dem, der ønsker, at det skal være endnu mere rustikt, er en gammel stald eller et bindingsværkshus også velegnet. Afslappet landlig brudekjoler er perfekte til denne type bryllup. Kort eller lang – det afhænger kun af din smag. Højdepunktet i disse modeller er de små detaljer som blonder eller elegante flæser. Stort set kun ryggen, corsagen eller skuldrene er dekoreret med det romantiske broderi. Men brudekjolerne i det all-over blonder-look ser også utroligt smukke ud og tilføjer et vist strejf af glamour. Seje cowboystøvler vil fremhæve landets look endnu mere, hvis du har besluttet dig for en kort brudekjole. En sart blomst i dit hår fuldender dit outfit helt.

Fantastiske afslappede brudekjoler i et boho -look

Afslappede brudekjoler med ærmer blonder boho bryllupsplan blondt hår

Planlægger du et udendørs bryllup og ønsker du en let og behagelig brudekjole? Så er de afslappede boho-look brudekjoler præcis, hvad du har brug for! De er særligt velegnede til intime bryllupper i haven eller på stranden. Boho brudekjoler fås i mange forskellige varianter, men det indeholder selvfølgelig næsten altid en masse blonder. Blondetrimmede ærmer eller udskæringer skaber et smukt look, der er passende til lejligheden, men alt andet end kedeligt og forudsigeligt. Strømmende stoffer som chiffon er perfekte til sommeren og hvad mere er – helt hip i år. Kombiner dette boho -kunstværk med sarte blomster i dit hår og en løs brudefrisure, og du vil fortrylle alle gæster med din skønhed.

Rejs tilbage i tiden med afslappede brudekjoler i et vintage look

Afslappet brudekjoler kort vintage have bryllupsplan hår tilbehør frisure

Vintage brudekjoler er en af ​​de største tendenser i år og er et godt alternativ til de moderne modeller. Silhuetten er for det meste smal og ofte med betagende rygspaltninger. De gennemsigtige blondeindlæg ser lige så smukke og sarte ud, men også ikke så vovede. Gå efter noget simpelt, men alligevel luksuriøst, der matcher stemningen i ceremonien. Vil du gerne fremhæve dine slanke ben? Korte vintage brudekjoler er også meget populære. De er kendetegnet ved et løst og lige snit, som er ideelt til at skjule problemområder. Brudekjoler i vintage stil går normalt med frisurer, der understreger æraens kølige elegance, såsom lette vandbølger eller elegante updos. For et pigeligt look skal du udskifte det klassiske slør med et festligt broderet pandebånd eller en blomst i håret.

Afslappede multebrudekjoler

Casual brudekjoler mullet brudekjole sandaler hår tilbehør blomster

Kan du ikke vælge mellem en lang eller en kort brudekjole og leder efter et ret usædvanligt look til den store dag? Så er multebrudekjolen lige noget for dig! Disse modeller er kendetegnet ved et asymmetrisk design – de er længere bagpå end foran. Hvor stor forskellen i længde er, og hvor glat overgangen er, er et spørgsmål om smag. Da mulletbrudekjoler giver dig mere bevægelsesfrihed end de normale modeller, er de ideelle til et sommerbryllup på stranden. Det giver dig også den ultimative chance for at vise dine fantastiske brudesko frem, som du blev forelsket i næsten lige så meget som selve kjolen.

Smukke afslappede brudekjoler til et vinterbryllup

Afslappede brudekjoler plus størrelse vinterbryllupsplan updo -frisure i fuskepels

Selvom bryllupssæsonen er om sommeren, er der stadig nok par, der siger ja til hinanden om vinteren eller efteråret. Og det siger sig selv, at brudene gerne vil se vidunderlige ud selv dengang. Afslappede brudekjoler med ærmer er f.eks. Velegnede til denne tid af året. De vil holde dig varm under ceremonien og se meget stilfuld og elegant ud. De lange ærmer er velegnede til absolut enhver kvinde og kan skjule små puder på skulderen og overarmen, så du kan skinne med fuld bevidsthed. Uanset om det er op til håndleddet eller 3/4 længde, dekoreret med blonder eller et meget sart stof – det er helt op til dig. Du skal trods alt være komfortabel i det. Uanset hvad – lange ærmer er tidløse og giver dig en særlig nåde og elegance.

Casual brudekjoler vinter brudekjole læderjakke hvid updo frisure instruktioner

En anden god mulighed er forskellige boleroer eller jakker, når det er særligt køligt udenfor. Style pauser bliver mere og mere populære, også på brude mode. Brug en hvid læderjakke med din sarte brudekjole, og du har det perfekte afslappede look til din store dag!

Casual størrelse brudekjoler

Casual brudekjoler Plus størrelse lange blomster ornamenter brude frisure ideer hår tilbehør

De afslappede brudekjoler er en glimrende mulighed for alle høje kvinder. De forskellige snit og stilarter er perfekte til at skjule problemområder eller fremhæve dine feminine kurver. Havfrue brudekjoler fremhæver hofterne perfekt og er det bedste valg for kvinder med en timeglasfigur. De brude, der vil skjule sig lidt mere, bør overveje en A-formet brudekjole.

Farvede brudekjoler understreger din personlighed

Afslappede brudekjoler Blå pastelfarver Strand Bryllupsplanlægningsbuket

Hvem siger, at du helt sikkert skal have hvidt på? I de senere år har selv brudekjolerne fået et strejf af farve. Uanset om det er i sarte pastel nuancer, lyse rødt eller i et ombré look – farvede, afslappede brudekjoler erobrer brude mode i år. Derudover giver de dig mulighed for at bringe din yndlingsfarve ind i kjolen. Hvis dette er lidt for vovet for dig, er de små farve accenter også trendy. Farvede broderier, bælter eller stofblomster giver dig et vidunderligt og unikt look. Farven blå symboliserer evig loyalitet, ro og tillid. Brudekjoler i sarte blå pasteltoner ser særligt stilfulde og feminine ud og sikrer et betagende udseende. Sørg for at bruge ret enkle smykker, så kjolen forbliver et højdepunkt.

Brude jumpsuits og todelt dragter – afslappede brudekjoler med en forskel!

Casual brudekjoler jumpsuit bryllup gennemsigtig højhælede sko blonder top

De hvide brudekjoler passer ikke helt til din smag? Nu kan enhver modebevidst brud bære en elegant eller legende buksedragt eller jumpsuit på hendes store dag. Og det kunne ikke være mere afslappet end det, ikke? Det, der før blev betragtet som upassende, er især populært i disse dage. Uanset om det er klassisk hvidt eller dekoreret med smukke, gennemsigtige detaljer – det ser utroligt smukt ud. En brude jumpsuit med en dyb ryg eller et langt slør skaber et feminint og romantisk look.

Casual brudekjoler vinter bryllup plan top lang brudekjole blonder

Casual Brudekjoler Vinter Bryllupsplan Top Lang Brudekjole Blondt hår

Casual brudekjoler mullet brudekjole sandaler hår tilbehør blomster

Afslappede brudekjoler planlægger strandbryllup i boho stil blonder kjole hår tilbehør

Casual brudekjoler strand bryllup plan sommer blonder kjole langt hår tilbehør

Casual brudekjoler Vintage Boho bryllupsplanlægning frisure ideer

Casual brudekjoler vintage look fjer detaljer bryllup frisure retro look hår tilbehør

Casual brudekjoler Vintage Look Blusch Brudekjoler Frisure Ideer

Casual Brudekjoler Mullet Brudekjole Spidse Sko Sølvpumper Hårtilbehør

Afslappede brudekjoler Beskåret blonder Top Bryllup Frisure Hårtilbehør Messy Bun

Casual brudekjoler sommer langt hår tilbehør bryllupsplanlægning sommer

Afslappede brudekjoler strandbryllup i boho stil plan blonder detaljer brudekjole

Casual brudekjoler Plus størrelse brudekjole Korte pumper frisurer Ideer

Afslappede brudekjoler med ærmer blonder boho bryllupsplan mørkblondt hår

Afslappede brudekjoler med ærmer blonder boho bryllupsplan mørkt blondt hår kort

Afslappede brudekjoler med ærmer blonder boho bryllupsplan hårtilbehør

Afslappede brudekjoler med ærmer blonder boho bryllupsplan hårtilbehør frisurer ideer

Afslappede brudekjoler med ærmer blonder boho vintage bryllupsplan kort hår

Afslappede brudekjoler med ærmer blonder boho bryllupsplanlægning sommer

Casual brudekjoler Countrz Boho Have Bryllupsplanlægning Ideer Frisurer

Casual Brudekjoler Country Look Boho Bryllupsplan Brudekjole Kant Lang

Afslappede brudekjoler Jumpsuit Bryllup Blonderkant Lang satin frisure Ideer Damer

Afslappede brudekjoler Have Bryllupsplanlægning Brudekjole Sommer Boho stil

Afslappede brudekjoler Have Bryllupsplanlægning Brudekjole Sommerøje Make -up

Casual brudekjoler Country Style Wedding Plan Dress Off Shoulder Hair Accessories

Casual brudekjoler Country Look Country House Bryllupsplanlægning Outdoor Ladies Hat

Casual brudekjoler korte stropløse sko bryllup frisure hår tilbehør

Casual brudekjoler korte sommerhøje hæle sandaler updo frisure bryllup make -up

Previous Post
Nul spild på rejser – tips til en bæredygtig ferie!
Next Post
Byg et honningkagehus af shortbread cookies – klassikeren med en forskel uden bagning