15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dekorer et bryllup med geometriske accenter – 37 inspirationer

Bryllup dekorere geometrisk bryllup ceremoni metal kage

Hvis du er ved at planlægge dit bryllup eller er i gang med at gøre det, vil du sandsynligvis blive plaget af mange spørgsmål. Hvad skal hovedfarverne være? Hvilken stil skal skabes? Hvilke blomster og planter skal pryde gangen? Uden tvivl er det en udfordring at planlægge haven eller hallens dekoration til et bryllup. Heldigvis er det i dag let at finde nogle inspirationer og ideer, der kan hjælpe dig i det mindste lidt med hver beslutning. En vidunderlig idé er for eksempel at bruge geometriske kroppe eller geometriske former og mønstre til at sætte unikke accenter midt i bryllupsdekorationen. Og det gode ved denne idé er, at du kan bruge den til enhver bryllupsstil, du ønsker. Uanset om du pynter brylluppet i vintage stil eller har valgt en moderne dekoration, vil geometriske mønstre og former samt objekter altid være et rigtigt blikfang.

Dekorer et bryllup med geometriske former – fantasifulde ideer

Bryllup geometrisk dekorere hylde med blomster bordnummer

Lad dig inspirere af følgende ideer til et geometrisk bryllup og sæt slående accenter, som ingen sent vil glemme. Uanset om det er blomsterdekoration til brylluppet, som accent til kagen eller som baggrund for forskellige områder, er mulighederne mange. Geometri kan endda være bryllupets hovedtema og allerede antyde invitationer. Når du dekorerer placeringen af ​​dit bryllup, kan du bruge geometrien på forskellige måder. Du finder ud af, hvordan præcist i det følgende.

En dekorativ baggrund til vielsen

Bryllup dekorere geometriske former tal vintage

Bryllupsceremonien er naturligvis det vigtigste øjeblik i hele brylluppet. Det er netop der, du er i fokus for opmærksomheden som et bryllupspar. Alle øjne er på dig, og størstedelen af ​​Hoichzeit -billederne er taget der. Det er derfor naturligt, at der lægges særlig vægt på dette område. Så mens du siger ja, ville det være rart, hvis en flot baggrund pryder alteret. Og her er vores første idé, som du kan bruge til at dekorere et geometrisk bryllup. I stedet for den klassiske bue kan du bruge en geometrisk variant. Om du vælger en sekskant, en trekant eller en cirkel er helt op til dig. Materialet er heller ikke ligegyldigt. Dette skulle simpelthen passe til resten af ​​bryllupsdekorationen.

Bryllup dekorere geometrisk baggrund bryllup ceremoni bue

Du kan også bruge geometriske figurer i dette område ved hjælp af mindre tilbehør. Lanterne og stearinlys er for eksempel gode muligheder for bryllupsceremonien. Med dem kan du dekorere gulvet under brylluppet, og samtidig også få en vis romantik. Og hvad ville et bryllup være uden en bestemt romantik? Generelt er der en lang række muligheder med hensyn til udformningen af ​​alteret og det omkringliggende område. Husk altid at bruge de geometriske accenter sparsomt, så de kan komme til sin ret. Og efter brylluppet kan dette område så bruges til forskellige portrætter af gæsterne.

Bryllupsdekorationsideer med terrarier

Bryllup geometriske dekorere træstamme lanterner med stearinlys

Du kan også designe et bryllup geometrisk ved hjælp af sådanne terrarier og lanterner. Du kan plante terrariet ved hjælp af mos eller jord. Men luftplanter er også gode. Mindre områder som f.eks. Hjørner af bryllupshallen kan gøres mere interessante med sådanne arrangementer, men også sideborde eller bordet til bryllupsparret samt receptionbordet med gæstebogen kan indrammes med terrarier og lanterner af denne type . Bare sørg for, at du stadig nemt kan komme til det respektive bord.

Dekorationsideer til bryllupskufferten vintage stil

Lanterne og terrarier fås i forskellige metalfarver. Så hvis du planlægger et bryllup med guld- eller kobber accenter, er de gode til dette formål, og du kan bruge dem bekvemt, når du pynter brylluppet. På billedet ovenfor kan du igen se modeller med sorte rammer. De blev sat på banen ved hjælp af gamle kufferter. I kombination med de sorte bordlys skabes der en vis mystisk og takket være den antikke kuffert også en vintage stemning, som helt sikkert får nogle af gæsterne til at hengive sig til minder. En god idé til både udendørs og indendørs bryllupper.

Vælg dekorationen til bordet til brylluppet

Bryllup dekorere geometrisk borddekoration terrariummos

Terrariumdekorationen er også perfekt til borddesign. Med deres hjælp kan du supplere alle de andre geometriske accenter i rummet. Terrariumdekorationen fås også, som du sikkert allerede har bemærket, i en lang række størrelser og frem for alt former, så de kan sættes op i grupper. Langstrakte designs kan bruges vidunderligt som vaser eller som en vaseimitation, hvilket skaber et særligt blikfang på bordet.

Lanterne og terrarier har i øvrigt en anden fordel: De kan stadig bruges efter brylluppet. Dekorer din lejlighed med dem og skab romantiske områder i køkkenet, stuen eller endda på badeværelset. Så det er bestemt værd at investere i.

Sideborde dessertborde dekorere lanterner metal accent

Terrarierne giver rummet en vis industriel atmosfære og kan kombineres med blomster, tekstiler og materialer. Særligt sukkulenter er meget populære, hvilket er ideelt til en bryllupsdekoration i grønt. Men roser og pæoner i pastellfarver er også perfekte og skaber en romantisk vintage -atmosfære. Kombiner blomsterne med det smukke tilbehør, så indtrykket opstår, som om planterne var helt naturlige og voksede af sig selv i terrariet. Når du pynter til et bryllup, er der ingen grænser for fantasien. Det vigtigste er, at der er en vis harmoni, og du kan lide det. Det er trods alt din store dag.

Design bryllupsinvitationen geometrisk

Invitationskort til bryllupsgæster guldblondegeometri

Når du planlægger, hvordan du skal dekorere brylluppet, skal du også tænke på invitationerne. Dette er fordi disse ikke bare er et simpelt kort, der angiver dato og sted. Invitationskortene skulle også give et indblik i indretningen af ​​det kommende bryllup. De afslører så at sige hvilken slags stil og atmosfære gæsterne kan forvente. Bare fordi tiden mellem afsendelse af invitationer og selve brylluppet normalt er relativt lang, betyder det ikke, at begge ting ikke skal ses som en helhed. Men tværtimod.

Geometriske mønstre gør invitationer i sig selv elegante

Så hvis du vil dekorere brylluppet ved at bruge geometrien som accent, kan du gøre det samme med kortene. Du bestemmer selv, om du former kortet selv eller endda konvolutten geometrisk eller tegner et subtilt geometrisk mønster. Derudover kan invitationer være billige, hvis du simpelthen designer dem selv. For at gøre dette skal du bruge computeren og, for at være mere præcis, særlige programmer, der er tilstrækkeligt tilgængelige på Internettet gratis. Men måske er du også kunstnerisk begavet? Så kan du endda tilføje smukke, individuelle tegninger til de trykte kort og gøre dem endnu mere unikke! Den ene eller den anden gæst vil helt sikkert beholde dette invitationskort som en souvenir.

Dekorer bryllupskagen med geometriske mønstre

Bryllup dekorere geometrisk mønster bryllupskage marmor

Ville du have fundet på ideen om at bruge geometriske mønstre som dekorationer til bryllupskagen? Selvfølgelig er ideen velegnet til enhver form for kage, forudsat at den generelt er lidt enklere. Selv bryllupskager med et sort design, eller de er en god base. Kagerne i marmor-look er særligt populære, så de er bestemt værd at overveje. Udseendet af sten og metal kombineret er bestemt meget imponerende. Det geometriske mønster, som du pynter kagen med og dermed brylluppet, kan også “graveres” ind i glasuren eller topping eller have en anden farve i stedet for metallisk. Igen afhænger det helt af din smag, såvel som resten af ​​bryllupsdekorationen.

Bryllup dekorere geometriske guld accenter moderne rustik

Eller hvad med at bruge en geometrisk figur i stedet for de klassiske kagefigurer med brudeparret? Du kan senere bruge dem som dekoration til dit hjem. Eller måske kan der laves en spiselig figur? Du kan også dekorere begge varianter med smukke blomster og blomsterarrangementer. Tal med din konditor og forklar dine ideer. Hans erfaring hjælper dig med at træffe det rigtige valg. I dag foretrækker nogle mennesker små tærter i stedet for en stor. Så du kan også dekorere cupcakes eller muffins til brylluppet ved hjælp af geometriske accenter.

Ovenfor kan du se en smuk kagemodel, hvor underetagen er klassisk rund, mens anden sal er sekskantet. Marmoreffekten og den gyldne metalliske farve er også blevet smukt kombineret igen.

Dekorer brylluppet med attraktive skilte

Lerredekoration gifte sig med lanterner roseglas

Sådanne skilte er ikke kun nyttige til dekorative formål, selvom de selvfølgelig også skal gøre et godt indtryk. Deres hovedfunktion er imidlertid at forsikre gæsterne om, at de er ankommet det rigtige sted og byde dem velkommen. Især ved et udendørs bryllup er de enkelte områder som bryllupsalter, dansegulv, gavebord og bryllupsalter ofte relativt langt væk fra hinanden, og så ingen går tabt, men alle kan finde deres sted så hurtigt som muligt, sådanne skilte kan også bruges som vejvisere. Meget enkle ting kan bruges til dette, såsom tøjstativer eller stativer til lærreder og lignende.

velkomststand bryllup blomst dekoration træ metal

Om det er lavet af træ, metal eller glas er irrelevant. Formen spiller en større rolle, når du bruger disse elementer og dekorerer et geometrisk bryllup. Dekorer skiltene med blomsterarrangementer, men subtile nok til ikke at skjule den geometriske form. Som du kan se, kan du igen bruge lanterner eller terrarier til at designe skilte.

Alternativ til ringpuden

Bryllup dekorere geometriske vielsesringe æske terrarium

Hvis du er en af ​​dem, der gerne vil overveje noget andet i stedet for de klassiske elementer, så er denne idé velegnet til dig. Det har ikke kun sin praktiske side, men også en dekorativ side. Forestil dig bare, hvor attraktivt dette terrarium med vielsesringene ved siden af ​​alteret vil se ud. Du kan også bruge det til at dekorere brylluppet efter brylluppet. Find bare et dejligt sted, det være sig på dessertbordet eller et andet sidebord eller endda på bordet til de nygifte.

Bryllup dekorere geometriske romantiske deco ideer

Du kan enten fylde terrariet med en lille pude, som ringene er placeret på, eller du kan gøre det som i disse to eksempler og bruge planter, blomster samt jord, sand eller grus. Så dette tilbehør kan også være pænt dekoreret til brylluppet. Lidt vat kan også være med til at støtte ringene godt, så du ikke farer vild midt i planterne, og det giver også arrangementet en vis romantisk stil. Vi vil gerne endnu en gang understrege, at ringene skal være stabile, så du ikke pludselig skal lede efter dem under vielsen. Det ville kun gøre det allerede nervøse par mere nervøst. Om nødvendigt kan du også binde ringene, som det normalt gøres med en klassisk ringpude.

Hængende dekorationer med geometriske former

hængende dekorationer gifte sig med blomsterpotter idé

Sådanne hængende tilbehør er også meget velegnede til et bryllupsdekoration i vintage stil. Du kan også overveje at lave dekorationer til brylluppet selv. Bare tag fat i figurerne, og bind bånd, snor eller tynde tråde til dem. Med deres hjælp bliver de derefter fastgjort til loftet. Hvis du pynter salen til brylluppet med hængende elementer, har dette den fordel, at du medtager flere niveauer i dekorationen. Dette skaber en endnu hyggeligere atmosfære, og de geometriske figurer og elementer kan findes overalt. Det er bedst at hænge dem op i små eller større grupper. Områderne over bordene, bryllupsalteret eller brudeparrets bord er velegnede. Måske har du også et særligt fotohjørne, hvor alle gæster kan få taget deres billeder? Også dette kan prydes med sådanne hængende dekorationer med planter og blomster.

LED snorelys dekorerer hængende blomsterarrangement

Da sådanne figurer har et relativt subtilt design, kan de hurtigt gå tabt deroppe visuelt. For at forhindre, at dette sker, kan du designe dem yderligere. Et par blomster hist og her eller endda en række lys er fantastisk velegnede til dette formål. Især lys skaber en dejlig atmosfære. Tag en stribe LED -lys og vikl det rundt om figurernes rammer. Terrarier anbefales ikke til denne type dekoration, da risikoen for skader er for høj. Det kan hurtigt ske, at et terrarium falder ned, og glasset går i stykker.

Ideer til receptionen og andre sideborde

Glaskasse geometri moderne vintage guld

Receptionen er bordet nær indgangen, som alle gæster passerer. Derfor bør det gives nok opmærksomhed, når det kommer til at dekorere brylluppet. Det er normalt her gæstebogen er placeret, som der er mange forskellige varianter for i dag. En af dem kan også ses ovenfor. En glaskasse i en geometrisk form er beregnet til at opbevare gæsterne lykønskningskort. En rigtig god idé, ikke sandt? Men andre sideborde kan også få sidste hånd med geometriske accenter. Der blev valgt en original hylde til dessertbordet ovenfor, hvor ikke kun blomsterdekorationer, men også desserter i små størrelser vises. Original, ikke sandt?

Previous Post
Nul spild på rejser – tips til en bæredygtig ferie!
Next Post
Byg et honningkagehus af shortbread cookies – klassikeren med en forskel uden bagning