15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

50+ billeder til brudekjolen i gul – talrige nuancer og kombinationer er mulige!

Brudekjole i gult til bruden med havfrueeffekt og masser af tyl

Mange fremtidige brud vælger en farvet brudekjole for at bryde alle traditioner og tiltrække opmærksomhed. Og farvede brudekjoler er også virkelig imponerende. Især den solgule er en stor favorit og kan vælges i stærke nuancer såvel som i en pastelfarve eller bare som en accent i en hvid kjole. Selvom udvalget af kjoler i gult eller i farven generelt ikke er nær så stort som med hvide modeller eller champagne, kan man sige, at det er stort nok. Ikke desto mindre anbefaler vi, at du starter din søgning i god tid, hvis du vil vælge brudekjolen i gult. I dag vil vi vise dig nogle attraktive modeller for at overbevise dig om ideen. Tag et kig på de forskellige muligheder for modeller og nuancer, og lær, hvordan du kombinerer den gule brudekjole med andre farver.

Brudekjole i gult – farvens betydning

Brudekjole i gult til boho bryllup med brudebuket i efterårsfarver

Gul er glad, gul er munter, gul er afslappet. De mange positive egenskaber ved denne skygge er allerede beskrevet af Goethe. Og den glade stemning, som brudekjolen i gule emmer af, garanteres ikke kun for dig, men også for alle tilstedeværende gæster. Det er endnu en grund til at vælge denne kjolefarve. Ikke desto mindre er der også påstande om, at den gule farve har en temmelig negativ effekt på det fremtidige ægteskab, hvis den vælges til brudekjolen. Ægteskabet bør da kun vare 6 år og være præget af talrige argumenter og tårer. Uanset om du tror, ​​det er din beslutning. Men vi mener, at en så stor farve hverken kan være negativ eller påvirke et forhold.

Brudekjole i gul – nuancer og kombinationer

Original, gul brudekjole med tog og ærmer, røde sko og en rød brudebuket

Som med alle andre farver har gul en bred vifte af nuancer. Derfor tilbydes brudekjolen i gult også i en lang række nuancer. Hvilken der er den rigtige afhænger blandt andet af bryllupstemaet generelt, men også af den effekt du ønsker at opnå. En dejlig fordel ved farven gul til brudekjolen er, at den får huden til at skinne og fremhæve. Dette har naturligvis også en positiv effekt på bryllupsbillederne. I det følgende har vi samlet et par varianter til dig.

Trendfarven sennepsgul til brudekjolen med korte ærmer eller blonder

Kraftig gul

Selvom gul ikke egentlig er en aggressiv eller påtrængende farve i sig selv, er det få brude, der leder efter en brudekjole i gult, der tør bruge denne noget dristigere farve. Det er særligt velegnet, når ikke kun bryllupsfesten, men også brudekjolen skal være pompøs. Gul som et alternativ til klassisk hvid er allerede et blikfang, men med en stærk nuance som f.eks. Solgul, citrongul eller sennepsgul, vil gæsterne med garanti blive overrasket.

Delikat vanilje til en gul brudekjole med et stropløst design og en sløjfe

Blegne gule

Hvis forskellen til klassisk hvid ikke er så stor, skal du vælge pastellgul. Også her er der naturligvis forskellige varianter, fordi en bleg skygge måske er en smule stærkere. Vanilje er for eksempel meget populær til brudekjolen i gult, men kan også vælges som accent for en lysegul kjole. Bleg gul er generelt mere sart og feminin, næsten piget og meget romantisk.

Brudekjole i gult med guldskimmer til en elegant brud

Gylden gul

En gylden gul brudekjole emmer af et strejf af elegance. Det er en stærk nuance mod mørk gul. Denne farve fungerer særligt godt, når der også bruges et skinnende stof til brudekjolen. Du understreger elegancen ved at vælge brudekjolen figur-krammer. Men selv med store modeller ser farven ekstremt attraktiv ud. Føl dig som en dronning på din bryllupsdag! Ud over elegance udstråler guld og gylden gul også en vis modenhed og ser damelignende ud.

Neongul til hele kjolen eller som accent for modige brude

Neongul

For de meget modige blandt jer er den glødende neongul velegnet. Ganske vist er det ikke for alle, men nogle brude ønsker at gå helt ud og bryde alle reglerne. Så er neon det helt rigtige valg. Hele brudekjolen kan vælges i gul neon. Men denne lyse nuance fungerer også meget godt som en accent midt i en enklere farve. Med hårtilbehør i samme farve kan du tilføje prikken over i’et til brudelooket.

Vera Wang brudekjoler i beige og creme med gule accenter og masser af tyl

Gul som accent

Vi har allerede nævnt, at gul kun kan bruges som accent til brudekjolen i gult. For eksempel kan kun kjolens kant være gul, eller du kan vælge en klassisk brudekjole i hvidt og binde en gul sløjfe eller bælte omkring din talje. Ombre -effekten er også meget chic, hvor hvid gradvist falmer til gult. Et godt eksempel på brudekjoler med farven gul som accent er modellerne fra Vera Wang, hvor den gule tone blev kombineret med et beige eller cremefarvet stof.

Gul, sort og hvid som farvekombination og en frisure i vestlig stil

Ideer til at kombinere med andre farver

Stærk gul kan fantastisk kombineres med vanilje. Alle gule toner passer til gengæld godt med guld, så en brudekjole i gult kan godt modstå gyldent broderi og andre udsmykninger. Selvfølgelig kan kontraster også vælges for at skabe et interessant outfit. For eksempel er rød og gul en fantastisk kombination, hvor rødt kan vælges til brudebuketten eller til skoene. Men gul og lilla ser også attraktive ud. Brun og gul går også sammen, ligesom andre nuancer af farven brun, som det er tilfældet med Vera Wangs tøj. Alle de nævnte farver kan både være en accent og hovedfarven for accentfarven gul, eller de kan bruges som en anden farve til den gule tone.

Strandbryllup med en tætsiddende brudekjole og bolero i gult

Brudgommen kan bære en blå, brun eller sort dragt, hvis du vælger en gul brudekjole. Blågrå er også velegnet og repræsenterer ligesom blå en interessant kontrast til brudens outfit, mens brun eller beige ligger mod den gule kjole. Sort er en neutral farve og derfor en god mulighed for at få den gule kjole frem endnu bedre.

Brudekjole i gult i billedgalleriet

Fløjl i gylden gul skaber en smuk glans og ser meget ædel ud

For endelig at overbevise dig igen om magien i denne brudekjole farve, har vi et galleri til dig i det følgende, hvor du kan finde forskellige modeller. Uanset om du vil bruge den gule kjole til registret eller til den officielle fest, vil en attraktiv model i denne farve med garanti efterlade et positivt indtryk og lade gæsterne tale om det i uger efter brylluppet.

Brudekjole i gult med pyntede skuldre og en bred nederdel

I stedet for en brudekjole i gult kan du også vælge en todelt model, hvor et korset eller en anden top er kombineret med en elegant nederdel. På denne måde har du mulighed for at kombinere to forskellige gule nuancer eller skabe kontraster. Så hvis du ikke vil undvære gul, men bare ikke kan finde den rigtige gule brudekjole, er dette et vidunderligt alternativ. Nederdelen kan også have ethvert snit og dermed være bred, tætsiddende, kort, lang eller mellemlang, samt enkel eller pompøs dekoreret.

Disse brudekjoler i stærk og lysegul er enkle og attraktive på samme tid

Off -shoulder fe brudekjole i gul og hvid

Tyl og broderi i gul og hvid for ombre effekt

Sennepsgul hæklet brudekjole og lysegul retro brudekjole med matchende frisure

Lysegul nederdel og sennepsgul top til et todelt outfit til bruden til brylluppet

Brudekjole i gul i forskellige nuancer - solsikkegul, neongul og pastelgel

Brudekjole i gult med tørklæde og rød brudebuket som kombination til kjolen

Løst hår til bruden i en sennepsgul boho -brudekjole med ærmer og et subtilt tog

Eventyrlig brudekjole i gul med roser og stropløs til en åben brudefrisure

A-kjole med blonde ærmer kombineret med gult hårtilbehør

Brudekjole i gul med flæser og i lysegul til et eventyrlig bryllup

Lysegul kjole til brylluppet med en dyb halsudskæring, blonde og glitrende pailletter

Lysegule brudekjoler i prinsesselook eller med A-linje og broderi som dekoration

Gylden gul til brudekjolen skaber et ædelt udseende som for en dronning

Gul som accent i den hvide brudekjole til ombre -effekten eller til sømmen

Lagdelt nederdel til en kjole i en fed nuance af gul og med sort broderi

Elegant, skinnende brudekjole i silke med en dyb spaltning

Blegne gule ser feminine og sarte ud og kan kombineres med hvidt

Spaghetti stropper og en lys nuance af gul til en A-line brudekjole

Gatsby brudekjole i gul og enkel model på catwalken

Brudekjole i gul som accent eller anden farve til hvid

Brudekjole i gul med A-linje, blonder eller almindelige stoffer uden pynt

Pompøse brudekjoler i gult med tyl, flæser og samlet uden stropper

Pastell gul kjole og overdådigt dekoreret nederdel med sølvbroderi

Vælg et gult brudekjole til et strandbryllup i boho-stil

Bustier med rhinestones og uden stropper og ærmer og en enkel, løs nederdel

Flæser til en romantisk gul kjole med en matchende hovedbeklædning til en updo

Brudekjole med glans og enkelt stof uden pynt

Boho -stil med luftige og løse stoffer til brudekjolen i gult

Previous Post
Blomsterhårtilbehør – fantastiske overdimensionerede blomster i dit hår
Next Post
Håndværk med sugerør – Julepynt med papirstrå og ideer til juletræspynt