15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

TOP 10 bryllupsfarver, der bliver trendy i 2019

Bryllupsfarver 2019 smaragdgrøn natur motto beige rosenbrun

Det er på tide, at nyforlovede par begynder at planlægge deres bryllup i 2019. Det forventes, at lysere, rigere og dristigere farver som orange, pink, gul og rød vil dominere i år. Der er i øjeblikket mange fantastiske bryllupsfarver, men vi har kun sammensat top 10 og også givet ideer til nogle perfekte kombinationsmuligheder. Kunne du tænke dig lidt farveinspiration til din store dag i 2019? Tjek de 10 smukke bryllupsfarver for 2019!

Bryllupsfarver 2019: grøn med et gråt skær

Bryllupsfarver 2019 salvie grøn grå grøn hvid

I 2019 vil uigennemsigtige grønne toner som salviegrøn, jadegrøn og mosgrøn være alt raseri. Disse kan kombineres perfekt med andre neutrale jordfarver som taupe, due grå, beige og cappuccino. Hvis du vil have et bryllup med et “natur” tema, er salviegrønt perfekt. Farven er inspireret af den almindelige salvie (Salvia officinalis), som blev betragtet som en hellig urt af romerne. Skyggen ser elegant og naturlig ud, hvilket gør den til et ideelt valg til et bryllup i skoven.

Bryllupsfarver 2019: dæmpet pink / støvet pink

Bryllupsfarver 2019 forår pulverrosa dæmpet lysegrå

Dusty pink er en enkel, dæmpet og sofistikeret nuance af pink. En perfekt bryllupsfarve til enhver bryllupsstil og til alle årstider. De mulige farvekombinationer er talrige: støvet pink og æblegrøn, støvet pink og marineblå / marineblå, støvet pink og babyblå, støvet pink og grå, støvet pink og guld, støvet pink og pulver.

Marineblå og dæmpet pink, for eksempel, finder den perfekte balance mellem maskulinitet og femininitet. Farveduoen passer perfekt til forskellige stilarter som vintage, romantisk, rustik-chic eller moderne og ser tidløst elegant overordnet ud.

Bryllupsfarver 2019 gammel pink beige mørkeblå

3. Dampet appelsin

Bryllupsfarver 2019 orange efterår lysegrå beige

I modsætning til de traditionelle efterårsfarver ser disse dæmpede orange toner meget mere elegante ud. Denne farvekombination kan integreres i bryllupsdekorationen på meget forskellige måder på grund af de mange blomster og tekstiler som f.eks. Hør. Støvet orange og creme repræsenterer den perfekte farvepalet til et efterårsbryllup. Det ser varmt, behageligt ud og giver et positivt humør.

4. Sol gul

Bryllupsfarver 2019 gul salvie grøn vin rød sommer efterår

Solgul vil være den bedste farve til et bryllup i sommeren 2019. Det ser glad, omgængeligt, energisk ud og er et absolut blikfang. Så dens effekt er afbalanceret, bør solgul bedst kombineres med kølige farver som hvid og blågrå.

5. Bær pink

Bryllupsfarver 2019 forårssommer bær pink blå

Berry pink kan ses som en friskere version af bordeauxrød. Denne farve passer til hver sæson. Denne friske nuance af lyserød ser også godt ud på alle hudtyper, og selvom den plejer at være lidt mere lyserød, ser den stadig meget elegant og sofistikeret ud. Ligesom Dusty Rose er farveindstillingerne uendelige, når det kommer til blomster og dekorationer. For at fortolke denne farvepalet på en anden måde skal du vælge hindbær som ingrediens i en salat eller i desserter og servere bærvin.

6. Dæmpet blå

Bryllupsfarver 2019 pastelblå blå grå salvie grøn hvid

Blågrå har været stigende siden 2018 og forbliver også trendy i 2019. Det er en fin blå nuance og passer godt til andre blå nuancer som marineblå og skiferblå. Da valget af blomster i blå nuancer er begrænset, kan du bruge farven som en accent i borddekorationer og tøj.

7. Magiske lilla toner

Bryllupsfarver 2019 lilla toner romantisk magisk

Lilac, lavendel og violette toner er mere populære end nogensinde i 2019. Uanset om de er bløde eller stærke, udstråler de smukke og nuancerede lilla toner varme og elegance. Familien af ​​lilla nuancer er nok den letteste at arbejde med, fordi den passer godt til alle farver. Mange typer blomster skinner i dybe lilla toner og er et smukt blikfang i hver sæson.

Bryllupsfarver 2019 sommer lilla lavendelgrå

8. Champagneguld

Bryllupsfarver 2019 guldgrå sølv hvid

Denne farve bør bestemt ikke mangle ved et glamourbryllup i 2019! Champagneguld er bestemt forskelligt fra “guld”. Den konventionelle farve guld har en gul støbning, der er stærkt dæmpet med champagneguld. Denne farve er ekstremt elegant og passer godt til andre metalliske farver som sølv og kobber. Eller du kan kombinere dette med en kølig farve efter eget valg for at understrege dens strålende effekt!

Champagne bringer også trendy, dybe burgunderfarver godt frem. Et vovet, men fantastisk valg til brudepigekjoler. Disse varme farver passer godt til det kølige efterårsvejr og ser også godt ud med creme og grå. De kan også let kombineres med efterårets naturlige brune og grønne, så naturen let kan integreres i indretningen.

9. Smaragdgrøn

Smaragdgrønt guld perfekt til formelle bryllupper

Smaragdgrøn tilføjer øjeblikkeligt et strejf af raffinement til bryllupsdekorationer, som ingen anden grøn kan tilbyde. Det er en fed farve, der er både klassisk og elegant! Det ser betagende elegant og ganske dyrebart ud. Til formelle bryllupper er smaragdgrøn ideel.

10. Bourgogne, vinrød

Bryllupsfarver 2019 blå-grå vin rød hvid

Vinrød er den perfekte farve til et efterårs- eller vinterbryllup og har den slanke, klassiske charme. Rød fungerer altid med grønt og blåt, men der er også mange muligheder for usædvanlige farvekombinationer. Rosé og vinrød repræsenterer for eksempel en så smuk balance i den lyserøde familie.Bourgogne rød kombinerer fortid og moderne, mens rosé formidler en frisk note. Denne farveduo byder på uendelige muligheder og kan fantastisk kombineres med sølv, guld eller bronze.

Bryllupsfarver 2019 rosa grå vinrødt træ

Previous Post
Nul spild på rejser – tips til en bæredygtig ferie!
Next Post
Byg et honningkagehus af shortbread cookies – klassikeren med en forskel uden bagning