15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bachelorette fest – megahastighed til Corona forventet

På grund af corona -pandemien og de tilknyttede kontaktrestriktioner har de fleste forlovede par besluttet at udsætte deres bryllup. Derfor var der ikke flere hjorte- og hønsefester, som normalt holdes i større grupper. På grund af den lovende udvikling i de sidste par uger ser det videre forløb dog meget positivt ud. Et højt rush i dette område kan derfor forventes snart.

Fejring af polterabend i forbindelse med corona -pandemien

Sådan fejres en polterabend efter Corona

I mellemtiden er både vaccinerede og genoprettede mennesker fritaget for de tidligere gældende kontaktrestriktioner. Desuden er Forekomststal stabil og viser en håbefuld nedadgående tendens. Derfor bringer mange par deres bryllupsplaner tilbage til livet og ønsker at holde en hjortedyr før hvert bryllup. I de fleste byer er sådanne gruppesammensætninger mulige i en overskuelig fremtid, hvis der træffes passende beskyttelsesforanstaltninger. I den forbindelse kan gæster, der allerede er vaccineret eller er kommet sig, deltage direkte i festlighederne, mens de andre skal vise en negativ test. Da rejsebegrænsningerne også delvist er blevet ophævet, vil polterabend for eksempel foregå i en europæisk storby eller et populært feriemål. Disse kan omfatte følgende mål:

  • Prag
  • Budapest
  • Paris
  • Mallorca
  • Ibiza

Takket være de usædvanlige steder er polterabend garanteret en uforglemmelig oplevelse.

Planlæg og organiser et polterabend

Hønsefestdekoration med balloner udendørs

Omfattende planlægning og grundig organisering er af stor betydning for at sikre, at alt går problemfrit til polterabend på trods af Corona. Hvis en tur er planlagt, skal arrangørerne sørge for ankomst og afgang inklusive de nødvendige tests samt indkvarteringen. Derudover skal det ønskede program med de forskellige arrangementer bookes. En rundvisning i forskellige barer og klubber i byen, som er forud for en middag sammen, er udbredt.

Hønsefest fester på båd

Der tilbydes også flodture på festbåde, så festlighederne og måltiderne kan begynde der. Båden tager derefter virksomheden til de valgte steder. Alternativt kan man komme rundt på en sjov ølcykel eller en elegant limousine. Det tilgængelige budget spiller en afgørende rolle i udvælgelsen. Normalt divideres dette beløb med deltagerne, og bruden eller gommen inviteres til polterabend.

Udstyret til polterabend

Bachelorfester fejrer i henhold til Corona -ideer

I mellemtiden er det blevet almindelig praksis, at deltagerne ved polterabendene bærer det samme outfit. Farverige t-shirts, der er trykt med seje eller frække slogans, er meget klassiske. Både gommen og bruden bærer imidlertid et bryllupstøj, som fungerer som et fremtrædende træk. For bruden kan dette være et slør og en hvid blondekjole, mens brudgommen bærer en tophue med sløjfe.

Konklusion

Bachelor fest tilladt igen efter Corona

Efterhånden som restriktionerne for Corona løsner mere og mere, ønsker mange par endelig at blive gift. I optakten er polterabendene traditionelt på programmet for at sige farvel til singlelivet med meget sjov og med dine nærmeste venner.

Ideer til hønsefesten efter Corona

Previous Post
Sådan har Jennifer Lawrence -frisuren ændret sig i løbet af de sidste 10 år
Next Post
Syre-base-balance i balance: de bedste detox-tip til “afsyring” af kroppen