15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Magisk smykketilbehør til enhver lejlighed

forgyldte ringe cocktailring

At have din egen smykkesamling er ikke svært, forudsat at du holder dig til de grundlæggende stilarter, du ikke kan undvære. Find ud af hvilken her Smykker tilbehør bør ikke mangle i din smykkeskrin for at være forberedt til enhver lejlighed. Når du har mestret det grundlæggende i din smykkeskrin, er der altid masser af tid til at tilføje lignende smykker, som du kan lide. Men du bør på ingen måde ignorere følgende alsidige smykker, som er grundlæggende nødvendige. I dag vil vi vise dig, hvilke smykker til kvinder du helt sikkert bør eje for at være forberedt på enhver stil, lige fra den smart afslappede stil og garderoben til kontoret til mere elegante outfits.

Smykketilbehør nummer et: ørestikkerne

Hvid-chiffon-kjole-studs-små-perler

Det grundlæggende udstyr med hensyn til Smykker tilbehør Hver dames ørestikker må ikke mangle. Guld og sølv er et godt valg, fordi de er ædle metaller, der næsten aldrig forårsager allergi. Deres alsidighed gør dem også perfekte til mange outfits. Du kan også overveje diamanter, hvis hovedparten af ​​dit tøj er elegant.

Erklæringskæde som smykketilbehør

Smykker-tilbehør-halskæde-sten-metal-sølv-sommertrend

Inden du begynder at tænke på andre typer øreringe, bør du fokusere på statement -halskæden. For det er også vigtigt Smykker tilbehør til kvinder, og bør ikke mangle i din smykkeskrin. Men da det kan være en større investering, skal du vælge en, der afspejler din stil og passer til de fleste af dine outfits. Uanset om du vælger et ret enkelt stykke eller et mere usædvanligt stykke, skal du sørge for, at du virkelig kan lide kæden, og at du føler dig godt tilpas med den.

Smykker til kvinder – hoop øreringe

Damer-smykker-trend-ideer-sommer-guldbøjle øreringe

Hvis du har håret fastgjort i en bolle eller hestehale, skal du overveje disse enkle øreringe som Valg af smykketilbehør. De er gode til et afslappet outfit, men kan også give et lidt glamourøst look. Vælg tynde øreringe, der ikke er for tunge, og se ud. Hvis du har en mere farverig stil, skal du ikke være bange for at bruge øreringene som en farvet accent, der får dig til at skille sig ud.

En kort halskæde

Kvinders smykker-lilla-sten-kort-kæde

Som et enkelt smykke, som du kan bære uafhængigt, med et vedhæng eller i kombination med et armbånd, er den korte halskæde en vigtig del af din samling af smykketilbehør til kvinder, som ikke bør mangle. Sørg for at vælge et ædelmetal, der ikke pletter din hud, hvis du bærer halskæden hver dag. Men vælg ikke en chocker. Den korte halskæde skal nå dit kraveben.

Smykker til kvinder – det brede armbånd

Læder-metal-armbånd-bred håndtaske

Metalarmbånd er måske ikke gode til enhver lejlighed, men de hjælper dig med at finde din indre gudinde. Gør det stort og iøjnefaldende, og vælg enten et eller to af samme slags. Bare sørg for, at resten af ​​smykketilbehøret, du har på, er mere iøjnefaldende end armringerne. De passer perfekt til cocktailkjoler, men også med et todelt outfit, for eksempel en blyantskørt og en tætsiddende top.

En lang halskæde

Smykker-tilbehør-sort-bandeau-kjole-lang-kæde

Da du kan bære den lange halskæde enten i sin originale længde eller to gange om din hals, kan den normalt bæres med hverdagsoutfits såvel som med aftentøj. Den lange halskæde er helt sikkert et af de smykketilbehør, som du absolut bør have, og den passer til alt fra kjoler til coltricks.

Et ur inspireret af herremode

Sølv-sort-rose-guld-farver-smykker-tilbehør

Til kontoroutfittet er uret inspireret af herremode, der tilføjer dit look et vist sofistikeret udtryk. Vælg ikke en sart, men en med en større bevægelse. Men det er lige meget, om du foretrækker en metal- eller læderrem. Et sådant ur er ideelt som tilbehør til kontortøj, som du ikke bør bære for mange smykker med.

Cocktailring

forgyldt-forsølvet-rhodium-belagt-ædelstene-krystalsten

Ingen samling af smykketilbehør til kvinder er perfekt, hvis cocktailringen stadig mangler. Det spiller en vigtig rolle blandt alle dine smykker, fordi det virkelig kan få enhver cocktail til at se meget speciel ud. Men vælg ikke en neutral farve. Sørg for, at han virkelig skiller sig ud, hvis du vil få mest muligt ud af dette smukke smykke.

Tennisarmbåndet som smykke tilbehør

Smykker-tilbehør-flerfarvede-sten-metal-forkromet

Tennisarmbåndet er perfekt som tilføjelse til dine øreringe og ser lige så stilfuldt ud, når du bærer det med dit herremode-inspirerede ur. Så før du vælger et armbånd, skal du sørge for ikke at gå glip af dette smykke, der også kan bruges som et charme armbånd.

Øreringe

Blondekjole-lange øreringe-smykker-tilbehør

Mange kvinder er af den opfattelse, at øreringene ikke er til Smykker til kvinder hører til, som alle burde eje, men går kun med perlekæderne, som kan tilføjes til kollektionen som en mulighed. Dette smykke, der er så undervurderet, kan give en masse elegance og raffinement, især ved særlige lejligheder, når du bærer en updo. Men sørg for, at du ikke vælger øreringe, der er for tunge.

Aftencocktailen kan komme

Cocktailring smykker tilbehør

Månesten Øreringe Guld 333 Smykker

Tennis-armbånd-guld-555-med-blomster

Øreringe-rhodineret-sort-hvid-zirconia-smykker-tilbehør

hvid-bluse-kjole-Rihanna-halskæde-lang

De nyeste smykketrends til sommeren 2014

Previous Post
Jump reb -øvelser – fordele, variationer og træningsplan et overblik!
Next Post
4 nyttige yoga -asanas til kvinder – lette øvelser for begyndere