15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Smykketrends 2020: en oversigt over top 4 af de hotteste smykker i år!

Smukt tilbehør kan forvandle ethvert outfit, uanset hvor enkelt det er, til et rigtigt blikfang og give vores look et moderne, frisk strejf. Statement halskæder, armbånd eller iøjnefaldende øreringe er blevet en integreret del af modeverdenen. Udover vores egen smag spiller tendenser også en afgørende rolle og påvirker vores stil. Hvad er de nyeste smykketrends for 2020, og hvordan kombinerer du dem bedst? Vi fortæller dig det i vores artikel!

Smykker Trends Farverige ædelstene Halskæder

Med hensyn til smykker og tilbehør har dette år allerede meget at byde på. Mottoet for smykketrends 2020 er absolut “Jo større og mere iøjnefaldende, jo bedre!”. I de varme sommermåneder kan vi alle lide at vise lidt mere hud, og det gør, at vores smykker kan præsenteres endnu bedre. Store halskæder, farverige ædelstene eller XXL -øreringe giver et dristigt udsagn, men føles stadig cool og moderne. Uanset om det er til stranden eller for at krydre sommeroutfittet til kontoret – de trendy stykker pynter hvert look og giver det prikken over i’et.

Smykketrends 2020: Chunky link -kæder er i søgelyset i år

XXL link halskæder kombinerer sommer outfits ideer smykker trends

Hvis du kan lide at henlede opmærksomheden på dig selv, så er denne smykketrend noget for dig! Link kæder i sølv, guld og rose har været en af ​​de største smykketrends siden sidste år, men for denne sæson er de trendstykker endnu større, både billedligt og bogstaveligt. De chunky link-kæder var særlig populære i hip-hop-scenen i slutningen af ​​1990’erne, men er for nylig blevet absolut velegnede til daglig brug. Det er ligegyldigt om du vælger en stor statement halskæde eller kombinerer flere små i et lagdelt look – linkkæderne er ganske imponerende. De forskellige længder skaber et harmonisk billede og er den perfekte tilføjelse til ethvert look.

Halskæder Trends 2020 XXL link kæder kombinerer tilbehørstendenser

Da linkkæderne allerede er iøjnefaldende og store nok, kommer de til sin ret især med enkle outfits. Jeansshorts og en almindelig t-shirt eller top er de perfekte ledsagere til weekenden. Skab en spændende og sej pause i stilen ved at kombinere de grove smykker med romantiske bluser eller legende skjortekjoler. Trenden tager dog lidt tilvænning, og hvis du foretrækker langsomt at nærme dig det, så er fine link -armbånd den rigtige løsning for dig.

Perlesmykker til et elegant og sofistikeret look

Perlehalskæde Smykker Trends Farverige ædelstene

Tidløst, elegant og utroligt smukt – perlesmykker er en klassiker, der aldrig går af mode. De smukke dele var imidlertid forsvundet fra scenen i de seneste år og blev betragtet som gammeldags og indelukket. Men i tide til de nyeste smykketrends 2020 får perlerne en sej opgradering og ser mere ekstravagante ud end nogensinde. Trenden har dog ikke længere noget at gøre med de smykker, som du stadig kender fra din bedstemor – i år kommer perleøreringe og halskæder i ekstravagante og spændende former og størrelser og er rigtige blikkfang. De moderne designs giver hvert outfit et spændende og legende præg. I denne sæson foretrækker vi at bruge ujævne perler med uperfekte overflader (de såkaldte barokperler) og kombinere dem med andre smykker i guld.

I år kan det glitre og gnistre igen – farverige ædelstene er særligt populære!

Smykketrends 2020 statement øreringe med ædelsten

Smykketrends for denne sæson går uden tvivl mod farverige designs og usædvanlige former. Farverige smykker og tilbehør er den perfekte måde at byde de solrige dage velkommen og give vores look lidt glæde og friskhed. Uanset om halskæder, øreringe eller armbånd – farverige ædelstene findes i samlingerne af mange modedesignere. De små farve accenter er smarte og elegante på samme tid og giver et fashion statement. Udvikl din kreativitet, og vær ikke bange for at lege med former og farver – alt hvad du kan lide er tilladt! Men for at dit outfit ikke ser for rodet ud, bør du holde resten enkelt og diskret.

XL -øreringene oplever et fantastisk mode -comeback 

Øreringstendenser sommer XXL hoop øreringe kombinerer øreringe

Lad dine fine øreringe blive i skuffen, og invester i et par store øreringe i år! Vi kan roligt sige, at øreringe er en klassiker, der vil vare evigt. Øreringene, der minder os om 90’erne, får nu en stilfuld og spændende opdatering og er helt sikkert blandt de smukkeste smykketrends i 2020. Modepåvirkere og stjerner som Jennifer Lopez er også forelsket i trenden og viser os, hvor egnet den er til daglig brug er. Mindre modeller er perfekte til kontoret, mens de store XXL -øreringe kan pynte vores ører i weekenden.

Smykketrends 2020 – flere inspirationer og ser ud til at re -style

Choker halskæde outfit ideer smykker trends 2020

Selv en lille, farverig ædelsten får dit look til at skinne

Farverige ædelsten halskæder tendenser

Kombiner chunky link -kæder med en blazer til et spændende stilbrud

Link kæder halskæder trends forretningstøj til sommeren

Med en XXL link kæde bliver dit outfit straks meget mere stilfuldt og moderne 

Link kæder smykker trends retro solbriller sommer modetrends

Uden tvivl er smykketrends 2020 gode og et rigtigt blikfang

Tilbehørstendenser 2020 XXL link halskæder kombineres

Øreringe går solo denne sæson. Nøglen til dette look? Gå efter en ørering, der er iøjnefaldende og meningsfuld nok til at stå på egen hånd

Brug ørering individuelt Tips Smykker Trends Blazer i et overdimensioneret look

Halskæder og øreringe med farvede og store ædelstene tilføjer værdi til ethvert look på et øjeblik

Smykker Trends 2020 Farverige ædelstene halskæde

Elegant og frisk – vi er ikke overraskede over, at individuelle øreringe er blevet stadig mere populære på det seneste

Smykketrends 2020 øreringe bærer individuelt outfitidéer

Mindre øreringe kan bruges til enhver lejlighed

Smykketrends 2020 øreringe tilbehør til sommeren

Blå hoop øreringe er den perfekte ledsager til sommerferien

Smykker trends øreringe kombinerer frisurer med crunchies

Perler i alle tænkelige former og størrelser er i stor brug i år

Smykker Trends Perleøreringe Barok Perle Trend

Uanset om det er øreringe eller halskæder – perler er smykker, der skal have i denne sæson

Solbriller Halskæder Tilbehør Trends Statement Halskæder

En enkelt ørering gør et rigtigt udsagn og er en af ​​de fedeste og mest uventede smykketrends i 2020

Statement øreringe kombinerer smykketrends 2020

Previous Post
Et fotoshoot med Rihanna, Naomi Campbell og Iman
Next Post
Ferie på Mosel: Seværdigheder og tips til din perfekte sommerferie!