15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Berømthedskure – hvad er hemmeligheden bag en slank figur

cindy crowford perfekt outfit i alle alders sand

Berømthedskure Jessica Alba, Cindy Crawford og Heidi Klum giver kvinder mulighed for at ændre deres tidligere spisevaner og opnå en perfekt figur.

Tre berømthedskure tilbyder tre metoder til skønhed

Jessica Alba smukt perfekt til at få to børn

Alle tre er mødre og har stadig perfekte figurer. Du er rig og kan gennemgå et hvilket som helst antal vægttabsprocedurer, du kan forestille dig. Men Jessica Alba, Cindy Crawford og Heidi Klum sværger ved sund kost og hård træning. Deres hemmelighed ligger i at få nok motion og spise sundt. Takket være deres disciplin og ihærdighed kan de nyde fantastiske figurer. Hvis du vil vide hvordan, kan du læse om det her Berømthedskure efter. Jessica Alba – hun er 1,67 m høj og vejer 57 kilo. Selv efter hendes anden fødsel omkring 2011 kom hun hurtigt i form igen. Hun skylder sin flotte figur tilstrækkelig motion og en let kostplan baseret på 3-2-1-princippet: 3 hovedmåltider, 2 snacks og mindst 1 liter vand om dagen.

Berømthedskure er baseret på motion og sund kost

Heidi Klum har en fantastisk havstrand

Uanset om det er 20 eller 47 år, har Cindy Crowford ikke ændret sig en smule, når det kommer til karakter. Dens hemmelighed er “Zone” -kosten, der opdeler det daglige madindtag i følgende proportioner: 40% protein, 30% kulhydrater, 30% fedtstoffer. Heidi Klum – den velkendte fitness -træner David Kirsch var den tak, som Heidi var i stand til at deltage i Victoria’s Secret -showet i 2005 kun få uger efter hendes søn Henrys fødsel. Ifølge People magazine består deres kost af en proteinshake til morgenmad, broccoli, kylling og salat til frokost, flydende mad til aftensmad og et par mandler til mellem måltiderne. Så den har genvundet sin form og forbliver i form. det Berømthedskure tjene som inspiration og motivation for mange kvinder fra hele verden.

kost af stjernerne motivation stor figur får

jessica alba yngre ser fejlfri ud og dyrker sport

Heidi Klum er verdenskendt og entusiastisk

Previous Post
Kost uden kulhydrater – tab dig hurtigt og effektivt
Next Post
Mænds brysttræning derhjemme – opbygning af muskler under corona -krisen