15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tabe dig efter graviditet – træningstips og tricks fra professionelle

Tabe dig efter graviditetstips Hjælpsom morbarn

Hvordan skal vi hurtigt komme i form og have en permanent Tabe sig efter graviditet skab? Et meget aktuelt spørgsmål … men mange ved ikke præcis, hvad de skal gøre, og desperationen overvælder dem meget hurtigt. hoveder op!

Tabe dig efter graviditet – et par tip

Forbrænd fedt efter graviditetstip mor barn laver øvelser

Fødsel er et af de bedste øjeblikke i en kvindes liv. Det har dog ikke så god effekt på vores krop, som udsættes for meget store ændringer i løbet af denne tid. Frem for alt bør vi tænke mere positivt og ikke nødvendigvis gå på svær kost og plage os selv og blive deprimerede. Uanset hvor meget du har vundet, skal du huske, at alt er korrekt. Det vigtigste for dig ville være at føle dig glad, fordi din stress også let vil påvirke dit barn.

Jeg vil prøve at dele nogle nyttige aktiviteter, der hjalp mig meget hurtigt efter min anden fødsel.

Prøv at tage din lille en tur hver dag. Turen er meget gavnlig for både dig og dit barn. De er forbundet med at forbrænde kalorier, især de lange. Den friske luft er også meget sund for dig.

Gør noget shoppingterapi. Det belaster dig med gode følelser og koster dig også kalorier. Køb mere tilbehør, hvis du stadig er sprudlende efter fødslen.

For en hurtig Tabe sig efter graviditet du skal helt sikkert lave øvelser. Hvis du kan, skal du gå til fitnessrummet. Start med lette øvelser, der ikke vil belaste dig meget. Det er ligegyldigt, hvilke øvelser du laver, det er vigtigere at lave dem! Jeg laver selv flere maveknuser og benøvelser. Jeg gør dette hver dag hjemme, mens baby sover. Jeg besøger også fitnessrummet en gang om ugen.

Tabe dig efter graviditeten – lad dig forkæle!

tabe sig efter graviditeten spise sundt stimulere stofskiftet

En gang om måneden, hvis det er muligt, går du selvfølgelig til kosmetologen eller massøren. Dette har en meget positiv indvirkning på dig og får dig til at glemme dine rutinemæssige forpligtelser.

Søvn er også meget vigtig for det Tabe sig efter graviditet. Du skal få nok søvn, så du kan passe godt på din baby. Hvis du ikke kan få nok søvn om natten, skal du slukke telefonen og sove, mens din baby også sover.

Spis sundt! Pas på din menu. Det er meget vigtigt, især hvis du ammer, at genvinde alle de kropsdele, du har mistet. På den måde får du heller ikke hårtab.

De tilfredsstiller! Dette er sundt for dit barn såvel som for dig. Du vil dermed tabe mange kalorier og beskytte din baby mod mange sygdomme og øge hans immunitet. Hvis du stadig ikke kan gøre dette, skal du ikke bekymre dig, vær glad, og dit barn vil mærke det.

Tabe dig efter graviditeten – Vær aktiv!

tabe sig efter graviditeten forbrænde fedt motion sjovt

Bliv ved med at studere eller tag et kursus. De sociale kontakter hjælper dig med ikke at tænke på dine kilo og tabe dig efter graviditeten, du får ikke depression og vil gøre noget nyttigt for dig selv. Kommuniker med dine kolleger, arbejd lejlighedsvis. Dette hjælper dig med hurtigere at tilpasse dig arbejdsprocessen efter graviditeten.

Hvis du undrer dig over, hvordan du finder tid nok til at gøre alt dette, skal du huske – du kan altid gøre det, hvis du har planlagt det hele godt. Inkluder alle pårørende i at bekymre sig om barnet. Bedstemødre, tanter og alle du kan stole på – på denne måde har du en time ekstra kun til dig!

De ting du har brug for så? Komfortable sko, en interessant bog, en baby i klapvogn og et smil. Meget sjovt endnu!

Previous Post
Boksning – Til god kondition og hurtige reflekser
Next Post
Lav dit eget myglys til udendørs – aromakombinationer og instruktioner