15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luksus herreure med tradition – 20 af de fineste urmærker til mænd

tyndt schweizisk piaget ur med fine dele og smykker

Hvilke er de mest eftertragtede luksus herreure i verden? Blandt hundredvis af dyre urmærker, der findes, kan vi fremhæve 20 virkelig luksuriøse. Typisk har disse mærker fremstillet fine og håndlavede ure i over hundredvis af år og gør det stadig med succes i dag. For eksempel blev det legendariske urmærke Audemars Piguet grundlagt i 1875, Jaeger-LeCoultre i 1833 og Vacheron Constantin har produceret deres luksusure siden 1755. For at fordybe dig i stilens og finmekanikkens verden har vi sammensat et udvalg af luksus herreure. Så disse top 20 luksusurmærker kan være enestående valg for mænd.

De dyreste luksus herreure

cartier rotonde mystisk time skelet gennemsigtigt herreur med romertal

Dem, der tidligere troede, at forbedring af teknologien var overflødig for klassiske ure, vil overbevise om noget andet. Luksusure er stadig eftertragtede stykker for entusiastiske velhavende mennesker. Her tager vi et kig på de 25 mest luksuriøse urmærker til mænd.

astronomia jacob & amp; co luksus herreure med traditionelle ædle urmærker til mænd

Et ur er intet mindre end et kunstværk, især da de fleste er samlet i hånden. Ligesom opfindelsen af ​​kameraet ikke gjorde renæssancens malerier mindre værdifulde, viser dette tilbehør kun, hvor langt mennesker har udviklet sig fra de antikke solur og timeglas.

Rolex herreur – siden 1905

rolex luksusur fremstillet af rustfrit stål sporty urkronograf ur sort og hvid

Dette formodes at være det mest berømte luksusuremærke, så for de uindviede er det “det” luksusuremærke. På Forbes -listerne over verdens bedst fungerende mærker vises deres britiske oprindelse regelmæssigt i klassiske designs. Med 2.000 håndlavede ure om dagen er Rolex fortsat det største enkeltmærke til luksusure. I årenes løb har vi set et par modeller i utallige klassiske film, hvilket gør navnet til et kendt navn for sine tidløse stykker. Justin Timberlake, David Beckham og Kanye West er nogle af de berømtheder, der er stolte ejere af Rolex luksus herreure. Vi vil også gerne nævne et særligt værdifuldt stykke fra Rolex: The Rolex Daytona af Paul Newman blev solgt for $ 17.752.500, hvilket gør det til det dyreste armbåndsur i verden, der nogensinde er blevet solgt.

Audemars Piguet – Siden 1875

audemars piguet luksus herreur med et sporty design grønt militær lysebrunt brugt

Audemars Piguet blev grundlagt i 1875 af schweizerne Jules-Louis Audemars og Edward-Auguste Piguet og ejes stadig af disse stiftende familier. Med 36.000 ure om året er dette mærke så perfekt, at selv Tiffany & Co og Bulgari bruger deres træk. Det har stået som Royal Oak siden 1972 og skabte det første overdimensionerede ur med navnet Royal Oak Offshore i 1993. Innovationen var et varemærke tilhørende urproducenten, der også producerede verdens første luksus sportsur fremstillet af stål.

anbefaling om at købe luksus sportsure audemars piguet royal eg keramisk etui

Den første springende andenhånd og det tyndeste ur fra Piguet blev også skabt. Tom Cruise og Usher er nogle af de berømtheder, der ejer Audemars Piguet ure. For $ 869.000 er Royal Oak Complication på listen over de dyreste ure og er et af mærkets mest luksuriøse ure.

Vacheron Constantin – siden 1755

luksusmærke vacheron constantin métiers dArt villaer lumières paris farvet urskive

Navnet Jean-Marc Vacheron stammer fra Genève allerede i 1755 og er en af ​​de ældste producenter af luksus herreure. Mærket er nu en del af Richemont Group. Blandt de mange berømte bærere er Napoleon Bonaparte, Harry Truman og pave Pius IX. “Les Univers Infinis” -kollektionen fra Metiers d’Art 2012 med sine sammenhængende former var fantastisk. “Reference 57260”, et ur med 57 komplikationer, kom på markedet i 2015. Det tog tre urmagere otte år at skabe mesterværket, og det er nok det mest komplicerede mekaniske værk i verden. Det mest luksuriøse Vacheron Constantin -ur blev oprettet i 1979 og sat med diamanter. Vacheron Constantin Kalista, til en værdi af 11 millioner dollars, er mærkeets dyreste produkt.

Patek Philippe – Siden 1839

horologi patek philippe guldfarvet luksusur med ornamenter og evig kalender

Et team af konkurrerende mærker forsøger i øjeblikket at redesigne den verdensberømte komplicerede mekanik fra denne producent. Processen har stået på i 200 år og har samlet nogle strålende sind med unikke færdigheder. Siden det blev grundlagt i 1851, har de fantastiske Patek Philippe -bevægelser med traditionel stil gjort sig bemærket i førsteklassen. En berømt bærer var dronning Victoria. I dag bærer Robert Downey Jr. og Nicholas Sarkozy smykket. Et sjældent armbåndsur i rustfrit stål fra Patek Philippe Reference 1518 solgt for over $ 11 millioner på en Phillips -auktion i 2016.

Chopard – luksus herreure siden 1860

chopard luksus herreur med sort læderrem og minimalistisk urskive

Selvom det begyndte at fremstille dameure i 1860, bæres dette urmærke nu af skuespillere som Michael Fassbender og Colin Firth. Den schweiziske urmager er også den officielle partner for Cannes Film Festival og det historiske Monaco Grand Prix. Et Chopard -ur er kendetegnet ved opmærksomhed på detaljer og det klassiske look.

automatisk chopard luksus herreur med brun læderrem og romertal

I 2013 var mærket med til at promovere produkter fremstillet med etisk bæredygtigt guld. Den anslåede pris på det ekstremt luksuriøse Chopard 201 Carat Watch er $ 25 millioner, hvilket gør det til det dyreste ur af mærket.

Jaeger -LeCoultre – siden 1833

jaeger le coultre ædel urmærke med rene linjer model med guldkasse og hvid urskive

De betragtes ofte som pionerer inden for urfremstilling på grund af de mange innovationer, de har foretaget inden for urteknologi. Siden starten har det Vallee de Joux-baserede mærke produceret mindst tusind bevægelser. Med verdens mindste urkaliber har det taget finesserets ry til et andet niveau. Reverseo Tourbillo, der har et foldbart rektangulært etui, er upåklageligt elegant. Jaeger LeCoultre gav dronning Elizabeth II det betagende luksusur Jaeger LeCoultre Joaillerie 101 Manchette i anledning af hendes 60. regeringsår. Uret har 576 diamanter, ligner et armbånd og er uvurderligt.

Piaget – siden 1874

top luksus mærkeur fra piaget med guldkasse og automatisk urværk

Berømt for filigran og emaljerede dele tildelte The Luxurious Institute Piaget og urmagerne det 6. mest prestigefyldte smykkemærke i 2008. Dette begyndte i 1874 som producent af urværk og sluttede sig derefter til sin egen linje i 1900’erne. Mærkets dyreste ur er det luksuriøse Piaget Emperador Temple Watch, der er værdiansat til 3,3 millioner dollars.

Cartier ure – siden 1847

Cartier med læderremskompleks ur med mange detaljer

Hvilken højere anbefaling kan et mærke have end at blive omtalt af kong Edward VII af England selv som “kongernes juveler og juvelerkonge”? Dette parisiske smykke- og urfirma blev også foretrukket af John F. Kennedy, Sofia Vergara og Angelina Jolie. Kendetegnene er deres typiske romertal. The Secret Phoenix Decor Watch anses for at være Cartiers dyreste armbåndsur. Den er prydet med 3.010 diamanter, og prisen er 2,76 millioner dollars.

Hublot – siden 1980

luksuriøst hublot herreur med diamant elastik og mekanisme fra Genève

Hublot blev grundlagt i 1980 og er nu en del af LVMH -gruppen. De blev berømte med udgivelsen af ​​Big Bang Red Gold -uret og har været en favorit blandt mænd lige siden, især på sportsområdet. Vi så deres typisk maskuline smykker på Jay Z og Kobe Bryants håndled. I 2010 blev de kåret som den officielle urmager i Formel 1. Hublots dyreste luksusur er også kendt som Hublot og koster hele 5 millioner dollars.

Omega – siden 1848

sort dykkerur fra omega med kronograf og sporty design

Det berømte Omega -mærke har gjort sportsluksus til en absolut videnskab, og urene er regelmæssigt med i James Bond -film eller på håndledene af olympiske mestre rundt om i verden. Mærket står ikke kun for luksus, men tager også lang levetid meget alvorligt. Det bæres af de “hurtigste” mennesker på jorden. Takket være Edwin Aldrin er det også det første luksusur, der skal bæres på månen. Omega Tourbillon 301 i rustfrit stål blev solgt for 1.428.500 schweiziske franc i Phillips Geneva Six. Dette gør det til et af de dyreste luksus herreure fra Omega, der nogensinde er blevet solgt på auktion.

Tag Heuer – siden 1860

monolitisk tag heuer 10000 mikrokorn med kronometer

TAG står for ‘Techniques d’Avant Garde og minder om deres oprindelige tendens til at være avantgarde. Siden 1840 er den nu endnu mere pålidelig end avantgarde. Luksusure er funktionelle, meget populære og designet til kraftig brug. Lovet levetid har også gjort uret til en pålidelig partner til nogle af de største sportsbegivenheder. Virksomheden har nu også udvidet til fremstilling af mobiltelefoner, briller og tilbehør. TAG Heuer annoncerede det nye Connected Modular Smartwatch med et hvidguldbånd og næsten to dusin karat diamanter. Uret koster 190.000 schweiziske franc, eller cirka 197.000 amerikanske dollars.

Montblanc – siden 1906

montblanc ur i retrostil med automatisk funktion og klassisk design

Skaberne af det, der nok er de smukkeste kuglepenne i verden, mangler heller ikke stil i urafdelingen. Mærket blev grundlagt i 1906 af en Hamburg -bankmand og en Berlin -ingeniør og har produceret nogle imponerende ure i løbet af det sidste århundrede. Den seneste innovation er 2015 E-rem med et mini-elektronisk display, der forbindes til remmen på dit traditionelle traditionelle ur. Montblancs dyreste ur er imidlertid Regulateur Nautique Chronograph Watch, prissat til $ 388.600.

Breitling – siden 1884

Ædelt ur fra Breitling -mærket siden 1884 med mange funktioner og et detaljeret design

I årenes løb har disse schweiziske urproducenter gjort sig populære blandt piloter og dykkere. Hvert af deres ure har enten en B01- eller B04 -kaliber. De andre særpræg er en letlæselig urskive og en strengt mekanisk viklingsmekanisme. Nummer 1 blandt de dyreste og luksuriøse Breitling -ure er Grande Complication -lommeuret til en svimlende 280.700 dollar.

IWC Schaffhausen – siden 1856

iwc portugisisk rattrapante edition boutique milano luksusur

Dette mærke blev grundlagt i Schweiz af en amerikansk urmager. IWC står for International Watch Company og dens motto er fortsat “Godt, solidt håndværk fra Schaffhausen”. I dag er det den eneste tilbageværende store schweiziske fabrik i det østlige Schweiz. Deres pilot- og dykkerure er legendariske. De er kendetegnet ved en kombination af præcisionsteknologi og eksklusive, klassiske designs. IWC udtrykte for nylig socialt ansvar ved at forsøge at forbedre sine standarder og metoder som reaktion på de voksende udfordringer i miljøet. Siderale Scafusia er et af de mest komplicerede ure produceret af IWC. Den har en evig kalender og et astronomisk display. Prisen for dette mirakel er $ 750.000.

Zenith – luksus herreure siden 1865

Zenith luksusur til mænd med mekanisk bevægelse fra Schweiz

Mens de fleste schweiziske mærker begyndte allerede i midten af ​​1800-tallet, tog det cirka et århundrede for Zenith at trænge ind i luksusurets verden. Dette skete med udgivelsen af ​​’El Primero’. Det er et automatisk og præcist kronografur, som mange stadig anser for at være den ultimative standard. Mærket ejes nu af LVMH. Urene vil fortsat blive fremstillet internt, og El Primero vil fortsat blive opdateret efter behov. Det luksuriøse Zenith Academy Tourbillon Quantieme Perpetual Black Tie er nutidens mest moderne og lige så dyre Zenith -ur til en værdi af $ 400.000.

Richard Mille – Siden 1999

designer ur richard mille med farvet urskive i kombination med sort

Efter at urproducenten kom i spil i 1999, udviklede det sig hurtigt til et stort luksusmærke. Hemmeligheden er, at han gennem innovative og ukonventionelle designs har skabt sig et sted blandt de unge. Tourbillon RM 008 er en af ​​de bedste modeller, og den har så avancerede funktioner, at bærere stadig har svært ved at håndtere dem. Det ekstraordinære og luksuriøse Richard Mille Tourbillon RM 56-02 Safirur er prissat til $ 2 millioner.

Hen ad & Sønner – siden 1845

en. lang & amp; sønner kronograf ur evig tourbillon

Dette tyske mærke har udsat schweiziske mærker for hård konkurrence i løbet af det sidste århundrede for at blive en af ​​de bedste teknologiske succeser. Med undtagelse af et par begrænsede udgaver kører hvert af disse luksus herreure en stor mekanisk urværk, der blev skabt internt.

lang & amp; sons luksus herreur med et stilfuldt design til elegante mænd

De fleste sager er lavet af platin eller forskellige nuancer af guld, hvor designene har en stærk teutonisk effekt. The Grand Complication ur fra Lange & Sons blev lanceret i 2013 og er i øjeblikket brandets dyreste luksusur til 2,5 millioner dollars.

klokke & Ross – luksus herreure siden 1992

klokke & amp; ross model fra urmager med farverig etui og mange detaljer

Denne model, der blev introduceret i 1992, er en af ​​de nye tilføjelser, men har allerede gjort et stort indtryk med sine sportslige og ekstremt holdbare ure. De har specialiseret sig i at bringe udvalgte demografier og erhverv i overensstemmelse med nutidens smag. Anført af franskmanden Bruno Belamich og Carlos A. Rosillo er mærket varemærke den firkantede form, der rammer de fleste stykker. Luxruy Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire, prissat til $ 495.000, er langt det dyreste ur, mærket nogensinde har lavet.

Maurice Lacroix – Siden 1975

maurice lacroix pontos modeller med armbånd lavet af stof og metal

Maurice Lacroix blev grundlagt i 1975 og udviklede sig til et fremtrædende luksusmærke med Les Mécaniques -linjen fra 1990’erne. I dag er denne serie kendt som Masterpiece Collection og indeholder nogle af de bedste og mest populære ure fra producenten. Succesen med denne linje gav også mærket mulighed for at oprette sin egen produktionsenhed. Deres begrænsede udgaver er et særligt krav og opretholder deres standard ved at harmonisere traditionel schweizisk mekanik med kvaliteten af ​​deres egen produktion. $ 29.263 er prisen på et enestående Maurice Lacroix Masterpiece Roue Carree Seconde, luksusmærkets dyreste ur.

Seiko – luksus herreure siden 1881

grand seiko automatisk ur lavet af rustfrit stål med sort urskive

Kan Japan være langt bagud? Dette luksusuremærke blev grundlagt i Tokyo i 1881 og har bevaret sin funktion og stil lige siden. Det producerer både kvarts og mekaniske ure. På det seneste har de ekspanderet til smykker og glas. Grand Seiko ændrede for altid den måde, verden så mærket på.

seiko presage urushi byakudan nuri limited edition

En Seiko var mangeårig ledsager af NASAs flydirektør Gene Kranz. En af de dyreste modeller er Seiko Spring Drive 8-Days Power Reserve til en beskeden sum af $ 55.000.

Previous Post
Et fotoshoot med Rihanna, Naomi Campbell og Iman
Next Post
Ferie på Mosel: Seværdigheder og tips til din perfekte sommerferie!