15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luksusuret MP-05 LaFerrari fra Hublot som tilbehør til luksusbilen

armbåndsur Luksusur-MP 05 LaFerrari-Hublot LaFerrari tilbehør til luksusbiltilbehør

Hvad nogle måske ser som dagligdags, er hvad luksusbilkøbere forventer som tilbehør. For luksusure, der matchede bilmærket, valgte Bugatti Parmigiani Fleurier som partner, Aston Martin – Jaeger -LeCoultre, til Bentley er de designet af Breitling, McLaren valgte TAG Heuer, Pagani – Cvstos og Koenigsegg – Quinting. Ferrari har derimod allerede haft flere partnerskaber med producenter af luksusure. Blandt dem, for at nævne nogle få, Girard-Perregaux, Officine Panerai og Cabestan. Den italienske bilproducent stoler i øjeblikket på Hublot. Og for at fejre udgivelsen af ​​den nye LaFerrari har de to producenter MP-05 LaFerrari fra Hublot frigivet.

Luksusur MP-05 LaFerrari fra Hublot til ære for LaFerrari

luksus armbåndsur MP 05 LaFerrari-von Hublot tourbillon mekanisme

Det meget komplicerede ur der MP-05 LaFerrari fra Hublot består af en tourbillon -mekanisme og 637 individuelle dele, der er indrammet på siden af ​​den centrale søjle. Timen og minutvisningen er i øverste højre hjørne. Øverst til venstre viser batterireserven, som starter med 50 dage tilbage. Det betyder, at det manuelt vindbare ur sjældent oplades. Urværk er i et PVD titanium etui, vinduet er lavet af safirglas og armbåndet er lavet af gummi.

Topmoderne biltilbehør

luksusbiltilbehør luksusur-MP 05-Hublot design armbåndsur

det MP-05 LaFerrari fra Hublot blev fremstillet som tilbehør til den luksusbil, der blev udgivet i Maranello. Producentens første hybridbil imponerer med en 6,3-liters V12-elmotor og 949 hk og et drejningsmoment på 899 Nm. Det går fra 0 til 100 på under 3 sekunder. Dens topfart er over 350 km / t.

Designer ur med en tourbillon -mekanisme

luksus serie armbåndsur leferrari-mp 05-hublot mekanisme

Mens der kun blev lavet 499 af denne fantastiske model, blev kun 50 af MP-05 LaFerrari fra Hublot fremstillet som supplement. Det betyder, at mindre end hver tiende stolte LaFerrari -ejer kan nyde et ur som dette. Dette privilegium kræver også en ekstra $ 300.000 oven på bilprisen på over $ 1 million.

Armbåndsur til rigtige Ferrari -fans

armbåndsur MP 05 LaFerrari-Hublot tilbehør til luksusbilen

Luksus armbåndsur Hublot-La Ferrari fra tilbehør i titanium-luksusbil

armbåndsur til mænd ferrari-elskere Hublot-La Ferrari

Previous Post
10 bunddækkeplanter som et alternativ til græsplæner
Next Post
Fantastiske yogaøvelser til dig og din baby tone hele kroppen