15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Wellness hjemme og tips til egenomsorg for at føle dig godt og slappe af!

Arbejde hjemmefra og kun forlade lejligheden i nødstilfælde – dette er vores hverdag i mere end 1 måned. Det er hårde tider, vi skal igennem, og den manglende kontrol over den nuværende situation samt forvirringen er blandt de største stressfaktorer. Men for at modvirke frygt og stress er det særligt vigtigt, at vi gør noget godt for os selv. Så hvorfor ikke prøve at bruge karantæneperioden med omtanke, give os tid til os selv og genoplade vores batterier? I vores artikel vil vi fortælle dig, hvad du har brug for til et wellness-hjem samt talrige tips til selvpleje og ideer til at føle dig godt!

Wellness Home Idéer Tips til selvpleje Meditation Fordele

Uanset om det var under coronavirus -krisen eller ej – den stressende hverdag har betydet, at vores behov og ønsker på en eller anden måde ofte går tabt et eller andet sted. Selvomsorg kommer fra engelsk og står for egenomsorg og egenkærlighed. Det vigtigste er at tage en lille pause og genoplade batterierne. Det kan selvfølgelig se anderledes ud for alle. Mens nogle mennesker nyder at lave en anstrengende hjemmetræning, foretrækker andre at blive i sengen med en god bog. Du bør beslutte dig og vide, hvad der fungerer bedst for dig.

Wellness hjem ideer

Hudpleje tips til wellness -ideer til hjemmet

 • Find tidspunkter – For wellness derhjemme bør du først finde et tidsvindue kun til dig selv. Dette burde ikke være et problem for alle, der bor alene. Situationen er imidlertid en anden for børnefamilier. Uanset om det er et par timer eller en hel dag – det er op til dig.
 • Sund morgenmad – Når det kommer til egenomsorg derhjemme, er stress absolut tabu. Det er bedst at hvile sig godt og starte dagen med en lækker og nærende morgenmad.
 • Sluk telefonen – Det er videnskabeligt bevist, at det hele tiden forårsager stress at kontrollere nyheder og sociale medier. En digital detox reducerer angst og har en afslappende effekt – den perfekte måde at genoplade batterierne på og gøre noget godt for din krop i processen.

Disse tips til egenomsorg sikrer ren afslapning

Lav dit eget wellness derhjemme. Badkugleeffekt

 • Et varmt bad, vidunderligt duftende stearinlys og din yndlingsmusik skabe en beroligende atmosfære og lette stemningen. Desuden stimulerer aromaerne produktionen af ​​lykkehormonerne dopamin og serotonin. Hvad med et mælkebad, for eksempel? Mælken blødgør og fugter huden og kan også hjælpe med eksem. Drys et par kronblade ovenpå, så du kan føle, at du er på en luksusferie. Det er bedst at vælge blomster, der har en beroligende virkning, såsom roser, orkideer, mælkebøtter og jasmin.
 • Hjemmelavede ansigtsmasker og body scrubs – Selvom SPA Studio i øjeblikket er lukket, betyder det ikke, at du skal undvære en rigelig hudplejerutine. Hjemmelavede ansigtsmasker er hurtige at lave og indeholder for det meste naturlige ingredienser, som du allerede har i dit skab. Regelmæssig afskalning af kroppen fjerner døde hudceller og bør ikke mangle i nogen hudplejerutine.

Wellness -ideer til hjemmet gør ansigtsmaske selv til at skrælle kroppen

 • Beroligende musik er en anden vidunderlig måde at forbedre stemningen derhjemme. Specielt klassisk musik siges at hjælpe med at forbedre søvn, sænke blodtrykket og lindre angst og smerte.
 • Bestil på din yndlingsrestaurant – God fornøjelse og bestil noget lækkert at spise. Især nu i corona -krisen har mange lokale restauranter og caféer improviseret og oprettet leveringstjenester uden videre. Tilføj et glas vin, og du har den perfekte wellness derhjemme.

Meditere og træne hjemme

Yogaøvelser Fordele Wellness Home Ideas

 • Der findes næppe en bedre metode end Meditere, at slukke alle bekymringer og tanker. Meditation og yoga øvelser sikrer, at vi slipper stress og føler os mere afslappede og lettere.
 • Hjemmetræning – For meget stress og mangel på motion fører til spændinger i musklerne. Fitnessøvelser er ikke kun egnede til at tabe sig, men stimulerer også produktionen af ​​endorfiner og hjælper med depression og angst. Derfor er det meget vigtigt at forblive fysisk aktiv og regelmæssigt lave fitnessøvelser derhjemme.

Selvpleje derhjemme – flere nyttige tips og ideer

Tips til egenomsorg Wellness-ideer til hjemmet

Som allerede nævnt ser det perfekte wellness -hjem anderledes ud for alle. Det vigtigste er, at du føler dig glad og afslappet bagefter. Her er nogle flere interessante ideer til egenomsorg:

 • Læs din yndlingsbog eller se en hel sæson af dine yndlingsserier.
 • Sid på balkonen og nyd udsigten. Tag atmosfæren fra den lokale café ind i dit hjem ved at bytte den kedelige sorte kaffe til en lækker cappuccino med mælk.
 • Opret et album med familiebilleder og dine bedste minder.
 • Giv din lejlighed en forfriskende atmosfære, og prøv selv at lave forskellige boligindretninger.
 • Har du altid ønsket at male, strikke, sy eller lære noget lignende? Der er næppe et mere passende tidspunkt at prøve en ny hobby.

Wellness Hjem Self Care Tips Læs bog

 • Gør noget, der gjorde dig glad som barn. Genoptagelse af en hobby eller aktivitet, som du plejede at elske, skaber en følelse af lethed og ubekymret. For eksempel sværger mange mennesker ved de positive virkninger af malebøger til voksne.
 • Skriv hver dag en lille liste over ting, der fik dig til at smile og hvorfor. Sådanne ting kunne blive glemt og fundet penge i lommen eller et overraskende telefonopkald fra en gammel ven. Dette vil hjælpe dig med at fokusere mere på det positive i livet.

Wellness Hjem Idéer Morgenmad i sengen Self Care Tips

Previous Post
Jogging i stedet for fitness? Fordelene ved at løbe på et øjeblik
Next Post
Hængende fotos: Masser af kreative ideer til, hvordan man designer en billedvæg!