15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bliv hurtigere brun: Geniale tips og tricks til den perfekte brunfarve!

Sommeren er endelig her, og vi kan tage vores feminine nederdele, shorts og sandaler af igen. Men senest når vi tager vores yndlingskjole på for første gang, bemærker vi, at vores hud er blevet ganske bleg hen over vinteren. En gylden hud får os virkelig til at skinne, og lyst tøj ser også meget bedre ud med solbrun hud. Nogle gange ligger vi i solen hele dagen, kun for at finde ud af om aftenen, at det var for ingenting og vores hud stadig er snehvid – lyder dette scenario bekendt for dig? Mange undervurderer kraften i solens stråler og får solskoldning i stedet for en dejlig glans. Selvom det kan synes at være det letteste at stege i timevis i den brændende varme, er det ikke en god idé, og solcreme er et absolut must om sommeren! Okay, hvordan kan vi blive solbrune så sundt og så hurtigt som muligt? Vi har gjort os selv kloge for dig og afslører de bedste tips og tricks for at sikre en smuk brunfarve!

Hvorfor bliver jeg ikke brun??

hvordan man hurtigt bliver brun uden solskoldning Solbeskyttelse på stranden

Især kvinder ønsker en gylden hud om sommeren. Men mens nogle af os kun behøver at se solen for at blive solbrune, for andre sker der ingenting, selv efter timers solbadning. Hvorfor er det, og hvad kan du gøre ved det? Solbruningen er faktisk en slags “selvforsvar” af vores krop mod de skadelige UV-stråler. Når UV-lyset rammer det øverste liderlige lag, tykner det og danner de såkaldte light calluses. Og hvis UV -strålerne trænger dybere ind i huden, dannes pigmentet melanin – dette viser sig som en brunlig farve. Hvor brun vi bliver, afhænger hovedsageligt af antallet af pigmentceller i huden – jo flere af dem der er, og jo finere cellerne er, desto mere intens er brunfarven.

hvor lang tid at blive på stranden få en solbrun hurtigere Tips

Antallet og fordelingen af ​​pigmentceller afhænger af hudtypen. Hvis du har en lys hud så er du sandsynligvis meget lav på melaninceller, og du bør ikke lægge for meget solbadning på din hud. Så du taner hurtigere, ville det være mere effektivt, hvis du lå i solen i 10-15 minutter ad gangen. Kvinder med en mørk hud på den anden side får de næsten aldrig eller sjældent solskoldning og 30-40 minutters solbadning uden solbeskyttelse er stadig i det sunde område.

Bliv solbrun hurtigere: glem ikke din solcreme!

Bliv solbrændt hurtigere med solcreme som at undgå solskoldning

Mange mennesker falder i den misforståelse, at ikke at bruge solcreme er den bedste måde at blive solbrun hurtigere. Men det er helt forkert, og en solcreme er et absolut must for alle! Når alt kommer til alt, vil du ikke skade din hud, du vil gerne få den til at gløde, ikke? Selvom du ikke let bliver forbrændt, skal du stadig bruge solcreme. Undervurder ikke UV -stråles magt, fordi de får huden til at ældes for tidligt og i værste fald endda kan føre til hudkræft. Solbeskyttelsesfaktoren forlænger faktisk kun hudens egen beskyttelsestid med den faktor, der er angivet på emballagen. Hvis du f.eks. Kan ligge i solen i 10 minutter ubeskyttet, forlænger en SPF 30 denne tid til 300 minutter (10 minutter x 30) – forudsat at du har påført en masse creme.

Hjemmemedicin til kropskalning om sommeren bliver hurtigere solbrun

Derudover stimulerer solcremer melaninproduktion, hvilket igen sikrer en mørkere og hurtigere brunfarve. Så hvis du ikke har brugt solbeskyttelse før nu, kan vi berolige dig: garvning med creme er ikke kun sundere, det holder længere og ser simpelthen bedre ud. Cirka 30 til 40 minutter før solbadning er det vigtigt at anvende den passende beskyttelse på kroppen. Det er dog vigtigt at bruge den rigtige creme til din hudtype. Og glem ikke at påføre en læbepomade med en solbeskyttelsesfaktor – vores læber bliver også sprøde og tørre af solen. Og et lille insider -tip fra os: Så du bliver beundret for din gyldne hud uger efter din ferie, er det bedre at sætte din liggestol i skyggen. Shadow tan er faktisk mere jævn og holder længere. Derudover blænder solen os ikke så meget i skyggen, så vi kan slappe af i fred og nyde en iskold cocktail.

Selvbruner til en smuk og sund hud

Påfør selvbruner Få en solbrun hurtigere derhjemme

Strandferien blev aflyst i år, eller er den næste sommertur stadig langt væk? Bare rolig – også du kan blive solbrun hurtigere og fra dit eget hjem! Det magiske ord: selvbruner. Produkterne er en absolut gave til alle, der ønsker en smuk hud uden at skulle sætte foden i solen. Derudover er de et hurtigt og frem for alt sundere alternativ til solariet. Vi skylder stoffet dihydroxyaceton (DHA), den indeholder, denne effekt. Det er en simpel kulhydrat, der forekommer naturligt i vores krop. DHA reagerer med aminosyrer og proteiner i hudcellerne på hudens øverste lag og stimulerer hudens naturlige melaninproduktion. Dette skaber tan, som varierer i intensitet afhængigt af produktet og DHA -koncentrationen.

Bliv garvet trods solcreme Tips til at undgå solskoldning

Det tager normalt mellem 3 og 12 timer at opnå den sidste brunfarve. Så vær tålmodig! Den sværeste del ved at bruge selvbruner er at få produktet jævnt på tværs af din hud, ellers kan der forekomme små pletter. For at opnå dette anbefaler vi, at du bruger en speciel garvhandske til påføring, og at du påfører fugtighedscreme på stærkt berørte områder som albuer og knæ på forhånd. Fokuser på områder, der er svære at nå, eller bede om hjælp, hvis det er nødvendigt. Fra lotioner til cremer til spray – udvalget af selvbrunere er nu enormt, så du finder garanteret det perfekte produkt. Men pas på: Selvbruner beskytter ikke huden mod UV-stråler, og solbeskyttelse er stadig nødvendig!

Bliver hurtigere brun med den rigtige kost

Fødevarer med betakarotenliste Browning Hurtigere tips

Ja du har læst rigtigt! Den mad, vi spiser, kan også hjælpe os med at garve hurtigere. Med de rigtige midler er kroppen ikke kun bedre forberedt til solen, men begynder også at brune huden indefra uden UV -stråler. Videnskabelige undersøgelser har allerede bekræftet, at regelmæssigt indtag af fødevarer, der er rige på beta-caroten og lycopen, stimulerer cellernes melaninproduktion og beskytter huden mod frie radikaler. Hvis du indtager omkring 30 mg beta-caroten dagligt over en længere periode, solbrænder huden synligt, og pigmentet fungerer også som en naturlig solcreme.

hvordan man hurtigere bliver brun uden solfoder med betacarotenliste

For at du kan brunere hurtigere gennem din kost, bør du medtage følgende fødevarer i din kost 3 til 4 uger i forvejen. Og hvis du ikke er en stor fan af grøntsager, så kan betacaroten kapsler bruges.

  • Gulerødder og søde kartofler tag en masse beta-caroten med, som kan genkendes af den lyse orange farve. De har også en antiinflammatorisk virkning og sikrer en smuk og strålende hud.
  • Appelsiner, abrikoser, jordbær, honningdugmeloner og mangoer De scorer også med et højt beta-carotenindhold og indeholder masser af vitamin A. Og som smoothie er de særligt forfriskende om sommeren.
  • Også urter, som f.eks Brøndkarse, fennikel og persille hjælpe med at opnå en sund og naturlig hudfarve.

Forkæl dig selv med en skrælning

Body peeling om sommeren, hvordan man solbrænder hurtigere

For at kunne garve hurtigere er den rigtige forberedelse vigtig.Du kan kun få en smuk og jævn teint, hvis din hud er pæn og glat. En blid kropsskalning er ideel til fjernelse af alle døde hudceller. Dette gør huden dog lidt mere følsom og udsat for solskoldning. Af denne grund anbefaler vi, at du gør skrællen 3 til 4 dage før solbadning. Uanset om du bruger apoteksprodukter eller skal skrælle din egen krop, er det helt op til dig. Hvis du har sensitiv hud og ikke ønsker at bruge eksfoliering, kan du bruge en blid eksfolierende handske eller svamp.

Kom i vandet for en fantastisk brunfarve!

Hjemmemedicin solcreme bliver solbrun hurtigere om sommeren

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor vandsportsentusiaster altid har en så smuk hud? Det skyldes, at vand også afspejler solens stråler. Så du bliver solbrun hurtigere, bør du hoppe i vandet imellem eller fugte din hud lidt. Eller hvad med hvis du lader dig flyde på en luftmadras? Det lyder ret fristende, ikke sandt? Bemærk dog, at solens stråler er særligt intense i vandet, og risikoen for solskoldning øges. Derfor er det vigtigt at være forsigtig og bruge vandtæt solbeskyttelse.

Bliv hurtigere brun med træning

Træn sundt på stranden og få en solbrun hurtigere

Okay, vi indrømmer – vi har en tendens til at forbinde stranden med afslapning og rekreation frem for træning. Det er imidlertid videnskabeligt bevist, at træning og motion kan hjælpe os med at blive garvet hurtigere. I øvrigt gør du også noget godt for din figur! Sportsaktiviteter stimulerer blodcirkulationen og holder huden fugtig, hvilket igen sikrer en smuk, gylden tan. En lang gåtur, en hurtig træning eller spille beachvolley med venner – mulighederne er næsten uendelige, og du kan vælge, hvad du bedst kan lide.

Undgå solskoldning, da du solbrænder hurtigere

Previous Post
Et fotoshoot med Rihanna, Naomi Campbell og Iman
Next Post
Ferie på Mosel: Seværdigheder og tips til din perfekte sommerferie!