15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Damemode 2014/2015 efterår / vinter trends

Farverig-kjole-med-blomstermønster

Den nye, kolde årstid nærmer sig, og derfor vil vi gerne bringe dig den kommende i dag Damemode 2014/2015 indføre. Kollektionerne til efterår og vinter 2014/2015 er meget lovende, for der er noget for enhver smag. Kunne du tænke dig noget mere sart, eventyrligt? Så er eventyrkjolerne lige noget for dig. Men der er også sporty outfits, samt frække leopardprints. Tag et kig på de imponerende eksempler fra samlingerne af de førende mærker, og lad dig styre af trenderne inden for damemode 2014/2015:

Damemode 2014/2015 – sæsonens magi 

grå-stof-med-udskrifter-og-patchwork-sommerfugle-kappe

Disse vidunderlige kjoler lavet af sarte stoffer og kapper med broderi, der minder om feer, er perfekte til elskere af eventyr. Fordi disse drømmeagtige modeller fra Damemode 2014/2015 blev inspireret af eventyr som Snehvide, Tornerose og Rødhætte. Især med Dolce efterår / vinter kollektioner & Gabbana, Alexander McQueen, Valentino og Elie Saab støder på en række af disse modeller.

Damemode 2014/2015 – guld

Gyldne accenter-frakke-og-glitter-sko

Disse modeller fra Damemode 2014/2015 er perfekte til festdyrene blandt jer. Efter alt er lidt glans og glans altid efterspurgt i sådanne situationer. Og hvad kunne gøre et bedre indtryk end farven guld? Denne fortryllende farve er særlig vigtig i samlingerne af mærkerne Moschino, Prada, Saint Laurent og Chloé.

Shimmer-og-guld-lang-bluse-med-sorte bukser

Fløjl-tekstil-stof-i-sort

fløjl

Gode ​​nyheder for alle, der elsker blødt fløjl, er, at det vil være meget på trend i den kommende sæson. Så vælg en lang sort eller mørkerød kjole til nytårsfesten, og sørg for at vende hovedet med denne modetrend.

Kjole-lavet-af-fløjl-stof-kvinder-mode-efterår-2014

Jakkesæt-i-grå-til-kvinder

maskulinitet

Vær attraktiv i en formidabel maskulin dragt. På den måde forbliver du moderne, selv i den kolde vinter.

åben spaltningsgrå jakkesæt

Strik-med-bukser-i-brun-og-lang bluse

Strikkede modeller

I tråd med vinteren inkluderer trenderne inden for damemode 2014/2015 også strikkede modeller, der holder dig dejlig varm i denne kolde årstid. Disse bløde tøj i neutrale farver er ikke bare hyggelige. Det vil også få dig til at se ekstremt moderne ud. Det perfekte valg til vinteren!

Strik-nederdel-og-bluse-med-shimmer-tråd-platform-sko

Sportstøj-kort-nederdel-quiltet

Atletisk tøj

Farverne blå, rød, sort, grøn og grå spiller en stor rolle her. Og af hvem kunne disse modeller af efterår / vinter kollektionen blive inspireret, men af ​​de store atleter. Et must i den kommende sæson!

Jeans-tøj-mode-efterår-vinter-2014-hat-pels-jakke

sort-hvid-tøj-frakke-og bukser

Sort og hvid

Vær opdateret i efteråret og vinteren med disse tendenser inden for damemode 2014/2015 bestående af sort-hvide outfits i geometriske former. De stilfulde og elegante former skaber optiske illusioner og er ekstremt fascinerende og bør ikke mangle i din garderobe.

sort-hvid-tøj-pels-med-mønster

Retro mønster og figur kjole

Tresserne

Du kan hente inspiration til disse 2014/2015 damemodetrends fra samlingerne Louis Vuitton, Saint Laurent, Ralph Lauren og Valentino. Hendes kollektioner indeholder alle mulige modeller, der minder om 1960’erne, herunder silkekjoler, vintage mønstre, miniskørter og pastelfarver. Gør dig klar til en tur tilbage i tiden.

60'erne-med-orange-blazer

Strik-poncho-med-hat-dame-mode-2014

Ponchoen

Der er forskellige versioner af ponchoen i kollektionerne og trenderne inden for damemode 2014/2015, så der er noget, der passer til enhver elsker af denne beklædningsgenstand og for enhver smag. Vælg i efterår / vintersæsonen enten en sort og hvid poncho med hætte eller en, der er dekoreret med læder og pels. Hvorfor ikke vælge en elegant poncho, der er så blød som et tæppe?

Poncho-med-mønster-i-sort-grå-farver

Poncho-lavet-pels-bukser-med-mønster

Jakker lavet af pels

Er du en af ​​de modige og eventyrlystne damer? Så er disse farvestrålende pelsjakker lige noget for dig! Med denne klassiske vintermodel får du et ekstravagant og fedt look.

kort jakke-lavet-pels-i-gul

Kjole-med-leopard-mønster

Leopard look

Følg Giorgio Armani, Céline og Givenchy samt andre mærker, og stol på denne stil fra trenderne inden for damemode 2014/2015, som er et symbol på kvindelig sensualitet, i efteråret og vinteren.

lang nederdel-med-leopard-mønster

Previous Post
Håndværksideer til børn – smukke julekort til familien
Next Post
Frisurer til hatte – 25 ideer til smukke frisurer