15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvad skal jeg have på i dag – tøj i efteråret

plaid-tørklæde-uld-nederdel-rød-håndtaske

Hver kvinde stiller sig selv spørgsmålet “hvad skal jeg have på i dag?“Og begynder at se på hendes tøj, ideerne svinger, hovedet ryger af tanker og forestillede billeder af det mulige outfit. Vær ikke bange, damer, for vi har valgt et par forslag til dig og håber, at du finder den rigtige applikation. Afhængig af trenderne i denne sæson, som også er taget i betragtning, vil du have et meget aktuelt og trendy outfit dagen efter.

Hvad skal jeg have på i dag – aktuelle efterårstrends

Alderssvarende-og-til-lejligheden tøj

Kvinder elsker at shoppe og få et glimt af de trendy modetrends, mens de søger i indkøbscentre og arkader. Lange bluser, skjorter og kjoler med et leopardlook er også meget trendy denne sæson. De rødbrune toner samt sorte og hvide farver foretrækkes igen. Hvis din arbejdsmiljø ikke tillader pragt af efterårsfarver, og du står over for dilemmaet “hvad skal jeg have på i dag?”Sort tøj er helt sikkert det rigtige valg. Sorte bukser og en sort bluse eller sweater er krydret med lange moderigtige halskæder, farvede håndtasker og sko. En stilfuld nederdel i brunt og en sweater med mindre blomstermotiver er også et velegnet valg til en vellykket arbejdsdag på arbejdspladsen.

Hvad skal jeg have på i dag – mulige kombinationer

Fur Fall Fashion 2014 Forslag Ægskal Farvekjole

Symmetriske og asymmetriske linjer og motiver i sort og hvid ses mest på nederdele og kjoler. Retro design vil fortsat falde sammen i denne sæson og omlægge modeverdenens retning. Strikkede veste er prydet med naturlig eller kunstig pels, tiden for de mellemlange frakker lavet af pels, som dem, der bæres med glans og pomp i 80’erne og 90’erne, giver efteråret en meget hyggelig følelse. Ternede mønstre i brunt er et must-have på denne tid af året, især på tørklæder og andet moderigtigt dametilbehør. Så, damer, om spørgsmålet “hvad skal jeg have på i dag?”I dag er der 20 eksempler på mulige kombinationer, der hjælper dig med at vælge dit tøj.

Leopard-look-print-plaid-tørklæde-brun-bukser

Leopardlooket er trendy

symmetriske-striber-i-sort-hvid

Symmetriske mønstre i monokrome toner

sort-tøj-med-kostume-smykker

sort-strømpebukser-læder-nederdel-med-lys-pink-bluse

Pragt-af-farver-og-blomster-om efteråret

rød-eller-brun-accenter-i-efteråret

rød-jakke-stribet-skjorte-sort-hvid

klassisk-outfit-hvad-at-have-kjole-med-et-blomstermønster

orange-og-brun-accenter-i-efteråret

lange bluser eller trøjer

Blomstermotiver-hvad-skal-jeg-have-på i dag

Dekorer efterårsjakken med brocher

Business look efterårsbrune bukser

Previous Post
Håndværksideer til børn – smukke julekort til familien
Next Post
Frisurer til hatte – 25 ideer til smukke frisurer