15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Slid og stil shorts – hvilke modeller smigrer din figur?

shorts bærer kort blomstermønster sommermodel

Shorts er en af ​​de mest populære dele i de varme sommermåneder. Uanset om det er varme bukser, Bermuda -shorts eller denimshorts – der er en passende model til enhver figur, til enhver lejlighed – et passende snit til hver sæson – et passende stof. Under alle omstændigheder gør det store udvalg af designs valget svært – det er svært at afgøre, hvilke modeller der passer til din egen stil og krop. Vi hjælper dig og forklarer de forskellige kropstyper. Lær, hvordan du bærer og styler de trendy shorts!

Brug shorts – længden og snittet spiller en afgørende rolle

shorts bære outfit sommerfest t-shirt

Ganske vist – stylinger med shorts ser super søde og ekstremt praktiske ud i magasinerne – men i virkeligheden virker udseendet sjældent. Selv fashionistas har svært ved at finde den rigtige. Det vigtigste her er at kunne vurdere din egen kropstype korrekt og vælge en model i overensstemmelse hermed. Visse snit ser ikke godt ud på selv slanke kvinder, så du bør ikke blive guidet af de nyeste trends. Der er også spørgsmålet – hvor er bukserne slidt? Bermudaer lavet af tekstiler af høj kvalitet er faktisk højdepunktet i sommeroutfittet til kontoret. De har en subtil længde og kan styles på mange forskellige måder. Jeansshorts med manchet har derimod et sporty look og kan bæres med en T-shirt til stranden, udflugt eller hvorfor ikke shoppe i byen. De varme bukser med bølgede kanter med blonder og blomsterprint afslutter sommerens festoutfit. Snittet og længden spiller derfor en afgørende rolle.

Iført mellemlange shorts – den seneste trend fra USA smigrer alle kropstyper

shorts bærer striber mellemlang længde bred linned stof trend

Vi starter med et alsidigt talent: de mellemlange shorts bæres nu af stjerner som Bella Hadid, Kim Kardashian og Kendall Jenner. Deres største fordel – de passer til alle kropstyper, strækker benene, indsnævrer lårene og smigrer figuren. Det handler om den rigtige længde – shortsene når op til 7-8 cm over knæene og har et løst snit, der ligner paperbagbukserne med en høj linning, læg og sidelommer. Når det kommer til tekstiler, kan trendsættere vælge mellem hørblandinger, chino twill og denim. Jeans er velegnet til daglig brug og kan kombineres med en T-shirt og bomberjakke. Sneakers fuldender det sporty outfit. De luftige bukser med stribede mønstre i linned er moderne og elegante – de kan bruges med bluser, trøjer og skjorter.

Brug shorts i knæ og skjul stærke lår

Brug shorts i knælængde for at skjule lårene

Når kvinder vil skjule deres lår, begår de normalt to store fejl – de køber brede og knælange shorts. Til sidst fremstår benene kortere og stærkere. I stedet vælger du bukser med lige knæ – snittet er løst, åndbart og perfekt til kontoret. For at længden ikke visuelt forkorter benene, tilbyder de professionelle to tricks – brug høje sandaler og køb bukser i nøgen nuancer. Hvad angår mønstrene, får striber lårene til at se smallere og smallere ud, men du bør undgå blomsterprint og andre store motiver. Shorts i ensfarvede farver er en absolut klassiker – udover nøgen nuancer ser mørkeblå også godt ud om sommeren. Stoffer – satin, viskose, chiffon. Style med: bluse med blonder og blazer til festlook og skjorte i bomuld og kiler til et hverdagens ensemble.

 Brug shorts – hotpants forlænger visuelt korte ben

shorts bærer blomstermønster bånd af skulderbluse

Hotpants er den populære model kaldet shorts, som har en skridtlængde på op til 6 cm. På den ene side tillader dette en vis bevægelsesfrihed, på den anden side forlænges benene optisk af de korte shorts. Slanke kvinder kan vælge sweatshorts med fast benmanchet, kvinder med lidt tykkere lår foretrækker et snit med brede bukseben, høj talje og snor som et bælte. Volante kanter og dekorative blondekanter afleder opmærksomheden. Med hensyn til udskrifterne ser mønstrede stoffer særligt smarte ud. Selv store mønstre er tilladt her, forudsat at baggrunden er lys. Duoen – shorts med blomstermønstre og en stropløs bluse ser særligt attraktiv ud.

Brug shorts – figurflatterende Bermuda -shorts til plusstørrelser

shorts bærer bermudas kontoroutfit

På grund af kedelige – damer med plus -size figurer behøver ikke længere at blive afskrækket fra shorts – tilbyder Bermuda -shorts et alternativ til nederdele og kjoler i de varme sommermåneder. Shortsene med folder kan endda bruges med pumper. Almindelige bunde med en høj talje og subtile læg i kombination med stribede bluser ser elegant og elegant ud. De rigtige smykker løsner looket. Det bedste ved ensemblet er, at det kan bruges til forskellige lejligheder. Nøgleordet i styling er “tilbehør” – halskæder, øreringe og brocher fuldender outfittet. Håndtasken og skoene skal derimod holdes enkle.

Manchet-ben shorts til slanke kvinder

shorts bærer benfoldede jeans korte

Slanke kvinder siges at være heldige nok til at kunne bære alle modellerne på billedet ovenfor. Under alle omstændigheder får shorts med manchetter figuren til at se mere feminin og krøllet ud. Disse har en anden fordel – nemlig at den ønskede benlængde kan reguleres. Jeans er klassikere her, men de kan supplere det sportslige og elegante look sammen med en bluse og blazer. Denim med brugte detaljer er i øvrigt stadig trendy. Shortsen tilbyder mange stylingmuligheder, men for at outfittet understreger figuren og skjuler mave og lår på samme tid, skal der overholdes et par grundlæggende regler.

shorts bærer skulderbluse med bluse

  • Længden og snittet spiller en afgørende rolle. Korte shorts er velegnede som festtøj eller strandtøj, mellemlange bukser er velegnede til daglig brug og Bermudaer er velegnede til kontoret, forudsat at de er lavet af passende stoffer og har et løst snit.
  • Mellemlange shorts kan bæres af alle kvinder.
  • Knælange shorts skjuler perfekt stærke lår.
  • Hot bukser er perfekte til kvinder med korte ben.
  • Bermudas smigrer figuren af ​​plus-size kvinder.
  • Slanke kvinder er forkælet med valg – alle ovenstående modeller er tilgængelige for dem. Modeller med benmanchet ser særligt feminine ud.

shorts bærer sommeroutfit med høj talje i løkken

Se fotogalleriet herunder for flere eksempler på styling med shorts. lad dig inspirere!

bære shorts fest sommer outfit

shorts bærer mix match stoffer

shorts bærer mellemlange knapper maritim stil

shorts bærer mellemlange mørkeblå skjorte striber

shorts bærer jeans pink skjorte høje hæle

shorts bærer jeansbluse spidse ærmer skulder

shorts iført hotpants plaid skjorte

shorts slid falde outit sweater

shorts har ankelmanchetter i jeansbukser

shorts bærer bermudas crop top crop top outfit

shorts bærer bermudas t-shirt rød og hvid

shorts bærer blomstermønster høj talje

Previous Post
Valg af de rigtige solbriller – hvad er vigtigt at vide?
Next Post
Julegaver – spiselige og håndlavede ideer