15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nyttige tips til matchende farvekombinationer til tøj

 abstrakte farver blander smukke nuancer af pink

Har du travlt om morgenen og ved ikke engang, hvad du skal have på i dag? Eller måske har du en vigtig dato og vil se super cool ud. Hvad skal du vælge – i hvilke farver og hvilke Farvekombination, så du ser charmerende og attraktiv ud? For at gøre det lettere for dig at finde et svar på disse spørgsmål, vil vi gerne hjælpe dig med et par tips i dag.

Vigtige regler for, hvordan du vælger den rigtige farvekombination i dit outfit

chik moderne look lang top nederdel tilbehør

Det er der fire hovedregler for Farvekombination, som enhver kvinde skal kende godt. Sort er naturligvis alle tiders evige farve. Sort er faktisk alsidigt og elegant, selvom det fremstår reserveret og ensformigt. Vores råd til dig er: pas på med farverne, ikke alle kan lege med farver, og det kan endda vise sig at være en “fælde” for din stil. Men for at du skal få succes i dette spil, ligner du ikke cirkusartister! Brug ikke mere end tre farver i dit outfit på samme tid! Nå, jeg må sige med det samme, vi vil ikke diskutere de farverige udskrifter og mønstre her, så lad os lade dem være til side! Stylister anbefaler at blande maksimalt tre farver i et outfit. Den første farve skal dominere og dominere hele visionen, den anden skal bare understrege udseendet, og den tredje skal fremhæve fordelene og skjule eventuelle mangler i outfittet. Som med enhver regel er der en undtagelse her, nemlig med farverne hvid, sort og grå, da de i modsætning til de andre farver ikke har nogen nuancer, med disse farver taler vi kun om nuancer af mætning. Så lige her er du fri og kan altid tilføje en fjerde farve til enhver kombination. Det ser altid super fedt ud!

Vigtigt for farvekombinationer – aldrig i én farve, det er for kedeligt!

farver blander to toner kombinerer sko accent

Modeeksperterne synes, det er for kedeligt at klæde sig i bare en farve. Det er dog præcis det, der sker på modeuger. Men jeg må indrømme, at nogle af gæsterne gør det med vilje for at blive bemærket i den endeløse parade af mode. Sådanne forsøg er imidlertid ikke altid fejlfrie og kan ikke tjene som et eksempel. Eksempel: en sort kjole med sko i nuværende hudfarve og lignende muligheder kan lave uendelige kombinationer. I de senere år menes en kombination af taske, sko og hat i samme farve at være et tegn på dårlig smag. Og det er i sig selv et forsøg på at eksperimentere, det er modefrihed. Det er bedst at kombinere forskellige nuancer af en farve i dit outfit! Dette er nogle gange ikke en let opgave, selvom det ved første øjekast virker simpelt. Modehusene tager ofte en farve som et grundlag, der dominerer og tilføjer udvalgte nuancer til den. “Klingende” designertilbehør er også i stor efterspørgsel, opnået ved at bruge mørkere eller lysere nuancer som den dominerende tone. Reglen er, at fokus falder på den samme familie af farver – som okker og gul, orange og fersken. Vores tip: Lad dig selv være på Farvekombination ikke forvirre.

Lyse farver er uadskillelige fra moderne farvekombinationer!

interessant look lyse toner fejlfri blandetaske tilbehør

Uden dem er livet kedeligt, det er et utvivlsomt faktum! Designere forstår dette meget godt. Denne vinter glæder Diane von Fürstenberg fans af sit mærke med masser af lyserød, hindbær, gul, okker og andre stærke, lyse farver. Designerne indrømmer, at “sameksistensen” mellem stærke farver og dæmpede toner er mulig. Kølige og lyse farver foretrækkes af de fleste af de berømte mennesker i modeindustrien, selvom de dygtigt kombinerer dem med tilbehør. Vores tip: vi kan skændes lidt om det, men anbefaler stylisterne Farvekombination som brun og sort, grøn og blå, rød og lyserød hellere ikke, men selvfølgelig er det et spørgsmål om smag og personlig præference.

Fremhæv lyse farver

lys stærk moderne slående moderne lyserød gul

Sort -hvide grundalger og nuværende fersken 

passende farvekombination til tøj nyttige tips

Skab en forårsstemning med dit tøj

Den rigtige farvekombination bringer forfriskende mønstre til foråret

Nyttige tips til matchende farvekombinationer til tøj – tilbehør er vigtigt

armbånd læder jakke bukser motiver sort guld elementer

Shopping gør dig altid glad

blond kvinde smilende forsigtigt mild karisma masser af indkøbsposer

Tag en fed tilgang og vælg stærke farver!

ensformig stærk lys slående mode sko hudfarve

Modeeksperter anbefaler nuancer i tøj

Kombiner korrekt nuancer med hinanden blå bluser underwire

Previous Post
Smarte hårtilbehør som tilbehør til håret
Next Post
Design en parasol – pift den gamle solbeskyttelse op