15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Club Of Gents designer elegant mode til den moderne herre

business-look-suit-moderne-mand-plaid-mønster

Det er ikke så svært at være en herre i vores moderne verden. Den moderne herre har smag, de bedste manerer og kjoler elegant. Han har mindst en jakkesæt i sit skab og kan binde sit eget slips. Han virker altid selvsikker og kompetent. Undersøgelser viser, at tøj kan påvirke ens egen adfærd og selvopfattelse. Og mode fra CG – Club of Gents er ideel til et repræsentativt udseende med en sikker note. Uanset om det er til forretning, fritid eller til særlige lejligheder – efterlader sig med CG den moderne herre et varigt indtryk.

aften-outfit-elegant-skjorte-mørke-blå-jakkesæt

Frisk og sofistikeret, CG – Club Of Gents er et modemærke med en kærlighed til moderne dragter. Etiketten imponerer med en vellykket kombination af traditionel skræddersyning, maskuline snit og tekstiler med moderne detaljer og tilbyder jakkesæt, jakker og andre eksklusive beklædningsgenstande, der ikke bør mangle i garderoben hos den modebevidste mand. Med henblik på de aktuelle modetrends har modemærket til formål at udvikle stilfulde kollektioner med en genkendelig æstetik, der er fuld af dynamik og livsglæde og alligevel har en tidløs appel.

mode-moderne-herre-jakkesæt-slim-fit-vest

Fokus er på dragter, der er kendetegnet ved klassisk elegance, men med et moderne twist. De er som et frisk pust i verden af ​​mænds mode. det Club Of Gents dragter er forsynet med et væld af luksuriøse detaljer. Udførlige sømme, flaplommer, ekstravagante lommefirkanter, smarte albue lapper osv. Har en forfriskende livlig effekt. De forskellige pasformer – slim fit, ekstra slim fit, moderne pasform og skræddersyet pasform – er baseret på de forskellige behov og figurtyper.

smart-casual-look-bukser-shirts-moderne

Ud over velskårne dragter imponerer modemærket med en række forskellige tøj og tilbehør i altid trendy look. Fra moderigtigt strik til smarte bukser og luksuriøse frakker – den stilbevidste moderne mand finder alt, hvad han har brug for til en aktiv og stilfuld livsstil hos CG – Club von Gents. Forskellige nuancer af blå, grå og sort får livlige designs og blomsterprint til at skille sig ud.

smart-casual-outfit-jakker-jeans-slips

CG – Club of Gents er en del af Création Gross GmbH & Co. KG, der blev grundlagt i Bayern i 1925. Det er stadig en familievirksomhed den dag i dag. Til ære for det originale mærke og med virksomhedens initialer – Carl Gross (CG) – blev det nye modemærke lanceret i 2011 som CG – Club of Gents.

Hos Club of Gents går stil og førsteklasses kvalitet hånd i hånd. Mærket arbejder med kendte vævere og bruger stoffer af høj kvalitet som ren uld, bomuld, kashmir, viskose, silke og hør til sine samlinger. Særlige farveteknikker, unikke 3D -strukturer og knapper af forskellige materialer giver beklædningsgenstanden prikken over i’et og giver dem endnu mere karakter. Tag et kig på deres samlinger og se selv.

smart-afslappet-blå-jakke-hvid-skjorte-lomme lommetørklæde-sporty-elegant

Previous Post
Inspiration til sort og hvidt badeværelsesdesign
Next Post
Fitness mod depression – hvordan øvelser forbedrer vores humør