15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Cocktailkjoler til særlige lejligheder – traditionen bag den fashionable klassiker

Hvis du leder efter en traditionel og festlig kjole, så er der ingen vej udenom en cocktailkjole. Som navnet antyder, er disse kjoler selvfølgelig også velegnede til cocktailfester. Denne type aftenkjole kan dog bruges til enhver lejlighed. Men du bør tage højde for, at der findes cocktailkjoler i forskellige variationer på markedet og selvfølgelig også i forskellige farver. For hver type er der en anden anbefaling vedrørende valg af farve.

Hvad er cocktailkjoler?

En vidunderlig cocktailkjole med mousserende applikationer på toppen

Cocktailkjoler er ideelle sommerkjoler, da de ikke når mere end kalvene. Som allerede nævnt kan farven på cocktailkjolerne koordineres til enhver lejlighed. De traditionelle kjoler er dog mere tilbøjelige til at findes i en nuance af sort eller i en mørkerød. Du kan imponere med den lille sorte helt bestemt.

Generelt er pastel nuancer i stor efterspørgsel i disse dage. Fokus bør dog ikke kun være på farven, men også på snittet. Der er mange varianter her. Hvis cocktailkjolen bæres til en fest, så anbefales mere vovede udskæringer. Der skulle bruges en mere elegant kjole til balden.

Klassisk til alle lejligheder

pink cocktailkjole kombineret med sandaler, håndtaske og smykker

Cocktailkjoler er normalt figur-krammende og temmelig tætsiddende, hvilket resulterer i det feminine look. Disse kjoler er dog ikke provokerende, fordi det kropskrammende snit elimineres ved en subtil spaltning.

Uanset om det er ungdommens indvielse, konfirmation, bryllup, fest eller eksamen. En cocktailkjole er velegnet til næsten enhver lejlighed. Selv lyse farver med skingrende mønstre er mulige – men ikke for enhver anmodning.

Disse cocktailkjoler er trendy

Cocktailkjoler med blonder og udskæringer er trendy

Det almindelige mønster af en cocktailkjole er altid på mode. Men som med alle stykker er der andre modeller, og disse kommer og går. For at undgå faux pas vedrørende dette bør man være bekymret for mode.

Cocktailkjoler med blomstermønster

Om sommeren er cocktailkjoler med blomstermønster ganske velegnede. De er også velegnede til fødselsdagsfester, griller eller endda bryllupper (afhængigt af påklædningskoden). Kjolen kan kombineres med pumps eller sandaler. Skoene skal farvekoordineres i overensstemmelse hermed.

Cocktailkjoler med blonder

De vil sandsynligvis aldrig gå af mode Cocktailkjoler med blonder komme. De ser ekstremt ædle ud og kan varmt anbefales til alvorlige bekymringer. Blondercocktailkjolen bør ikke bæres med en blonderjakke – det kan se for legende ud eller simpelthen “for meget”.

Cocktailkjoler med udskæring

Cocktailkjoler med udskæring er for særligt modige brugere, fordi der er vist mere hud her end normalt er med disse kjoler. Diskrete smykker og enkle sko, som skal være farvekoordinerede, er særligt velegnede her.

hvid elegant cocktailkjole med off-shoulder og bælte

Cocktailkjoler uden skulder

Altid en modetrend til fester: cocktailkjoler uden skulder. Anbefales især om sommeren, fordi de ser elegante og luftige ud. Kravebenet og ryggen er udsatte og ser derfor meget elegante ud. Ideelt set bæres også diskrete smykker og pumper eller chokers.

Farverig eller sort og hvid?

Som det ofte er tilfældet, bør farvevalget tilpasses lejligheden. For farverigt kan helt sikkert være en ulempe – men sort og hvid kan være det samme. Farverige cocktailkjoler er et iøjnefaldende ved fester af næsten alle slags Du kan også bære iøjnefaldende smykker.

Hvilke smykker kan bæres med det?

rød stropløs cocktailkjole med halsudskæring og strass

Smukke korte cocktailkjoler kombineret med de rigtige smykker går aldrig af mode. Med hensyn til dette bør man dog også være opmærksom på den korrekte farve. Hvide smykker passer ikke til enhver kvinde. Hårfarven spiller også en rolle, forudsat at den passer perfekt sammen.

Et stort udvalg af smykker, der egner sig til cocktailkjoler, kan findes i specialbutikker eller i online butikker. Men smykker skal ikke altid bæres, dette er et særligt træk ved disse kjoler. Her er mindre – mest – mere. Rhinsten og beskedne smykker af træ er stadig særligt populære.

Tilbehør er fortsat et must-have

Skinnende høje hæle og en håndtaske prydet med perler og rhinestones

Sammen med et elegant bælte kan en cocktailkjole (f.eks. Som en ballkjole eller gallakjole) fremstå meget mere glamourøs og tidløs. Generelt opnås et individuelt design gennem tilbehør, som kan forbedres yderligere med yderligere tilbehør.

Generelt gælder dog mottoet “Vær opmærksom på de blødgjorte detaljer”. Dette ordsprog er særligt værdifuldt som aftenkjole. Især når det kommer til valg af den rigtige håndtaske og sko. Dette tilbehør kan tilpasses kjolen ved at vælge farven.

En slank hals kan understreges ved at hænge øreringe og diamantøreringe – forudsat at de er subtile nok – sikre et seriøst udseende. Du skal også være opmærksom på, om det er en V-udskæring eller rund udskæring. Afhængigt af situationen er det ikke alle tilbehør, der er egnede.

Når det kommer til en rund udskæring, er de typiske isede halskæder (også i flere rækker) velegnede. Med V-halsen er fokus generelt på midten. Her er perlekæder, som også er V-formede, ideelle.

En asymmetrisk halskæde anbefales normalt til cocktailkjoler uden skulder. Dette bør dog på ingen måde være for filigran og kan være så længe din egen smag ønsker det. Den populære vandfaldsudskæring kan normalt også ses i disse kjoler. Her skal halskæden altid forblive subtil – så ret iøjnefaldende. Om guld, sølv, blå nuance eller lignende afgøres efter materialet.

Kvinde bærer stropløs, lang cocktailkjole til julefest

Previous Post
50 eksempler på professionelt designede køkkener med ø
Next Post
Lav Fluffy Slime selv – 3 opskriftsideer med kunstig sne og svamp i enhjørningsfarver