15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sammensæt det rigtige outfit med dameshorts med disse sommertrends 2019

Kvinders shorts trends til sommeren 2019 og outfit -ideer

Hvis der er en tid på året, der bare er perfekt til shorts og skrig efter shorts, er det selvfølgelig sommer. Det stilfulde tøj er tilbage i trend i år. Og nu varierer de i forskellige længder og stilarter og kan bestå af ethvert materiale. På denne måde kan du se feminin, sporty, elegant eller afslappet, officiel og moderigtig ud, afhængigt af din præference og nødvendighed. Vi vil gerne introducere dig til kvinders shorts -tendenser til sommeren 2019. Lær, hvilke typer shorts der er populære, og hvordan du bedst kombinerer dem for at skabe den perfekte stil.

Dameshorts i den rigtige længde

Hvid bluse til slips og jeans med en kort snit

Faktisk er der ikke noget rigtigt eller forkert, når det kommer til længde. Selvom de kortest mulige shorts til kvinder blev valgt indtil for nylig, kan længderne nu variere, hvilket gør dem mere varierede og interessante. Så prøv at udstyre dig selv med shorts i forskellige længder for at ændre dit outfit, som du vil, og til at matche resten af ​​din outfit -stil.

Bermuda shorts til kvinder

Bermuda shorts lavet af denim i sarte pastelfarver til sommeroutfittet

Når det kommer til længde, er Bermuda -shorts til kvinder et absolut must. Disse er shorts, der slutter lige over knæet og kan enten være stramme eller løse. Denne type shorts er længe blevet betragtet som kedelig og demodé. Nu er det dog en del af dametrends i sommeren 2019, og lad os hurtigt glemme disse meninger. Bermudaer er simpelthen fantastiske og kombineres bedst med en sommertop, en feminin og løs bluse eller en luftig blazer. Det afhænger bare af hvilken stil du sigter efter og i hvilken anledning dit outfit skal bruges.

Gule sko med brede Bermuda -shorts og en tynd trøje i gråt

Stofftypen kan variere i overensstemmelse hermed: jeans, stof, nålestriber eller ruskind. Bermuda -shorts, der er knælange og til kvinder, bryder alle forældede regler og skaber et moderne og stilfuldt look. Hæle er det bedste valg for denne kontroversielle længde. Da Bermudaerne som kvinders shorts visuelt kan forkorte benene, er høje hæle den perfekte balance. Filigran sandaler er også et godt valg. Slanke og høje kvinder kan også turde gå med flade sko og kombinere Bermudaer med f.eks. Sneakers eller chucks.

Materialer og modeller til shorts til kvinder

Stilfuldt og elegant outfit i blå og med røde sko som accent

Ikke kun længden på shortsene kan variere. Stoftyperne og udskæringer af kvinders shorts kan også være forskellige til sommeren og påvirke outfittet på denne måde. Og valget kan være bredere, end du måske tror. Prøv gerne noget nyt og vær modig!

Jeansshorts til kvinder

Bluse uden spaltning og jeansshorts med høj talje

Jeansene er utvivlsomt en klassiker. Uanset om den er kort eller lang, er den en konstant ledsager i hverdagen såvel som i arbejdslivet og til fester. Denim shorts til kvinder er særligt populære i år i form af Bermuda shorts. Og selv da er denim velegnet til enhver lejlighed ved blot at kombinere den med en matchende top. Jeansshorts i kæreste -stil til kvinder er også værd at nævne. Hvad der har været tendensen for lange jeans i et stykke tid, kan også vælges til de korte dameshorts.

Casual outfit med korte jeans og en stribet cardigan

Bluser, tanktoppe, bomberjakker, cardigans, cardigans og simple T-shirts, blazere eller off-the-shoulder toppe, jeansshorts kan bogstaveligt talt kombineres med alt. De stilfulde seler ser godt ud over den sportyere top. Det samme gælder sko: høje hæle, sandaler, sneakers, chuck, pumps eller ankelstøvler til sommeren. Jeans -shortsene til kvinder som trends til sommeren 2019 gør alt muligt! Men hvis denimshortsen til kvinder eller i det mindste denne type stof er for kedelig for dig, kan du blot vælge en af ​​følgende modeller:

Læder shorts til kvinder

Brede lædershorts med strømpebukser og en sweater

Læder er ikke det bedste valg til sommershorts til kvinder, men det kan stadig bruges på køligere og overskyede sommerdage og holde dig dejlig varm. Læder er elegant og usædvanligt i kvinders shorts og bør ikke mangle i nogen garderobe. Det gælder også den elegante ruskind. Lædershortsene kan også variere i længde og bruges i form af Bermudas eller særligt korte og have en lav såvel som høj talje. For at læderlooket ikke skal ligne for meget af det gode, anbefales en blanding af materialer, når du sammensætter dit outfit. Læder kan kombineres med strik eller klassisk denim samt med elegant fløjl eller med silke. Det er dit valg!

Sort, korte læderbukser og bluse i sennepsgult med en matchende håndtaske

Det er også vigtigt, at du vælger det rigtige snit til kvinders lædershorts. Bukser, der er for stramme, kan hurtigt se lidt billige ud. For at undgå dette er det tilrådeligt at vælge et bredere eller løst snit. Dette gør også bukserne lidt mere behagelige at have på varmere dage, da de er mere luftige. De trendy muldyr er de perfekte sko til et attraktivt og elegant look.

Cargo shorts til kvinder

Cargoshorts i khaki med boho -top

Disse stoffeshorts til kvinder er meget sporty. Cargoshorts i khaki er det store hit og kan smigre din figur, især med en høj talje. I modsætning til de lange versioner er shortsene ikke udstyret med utallige lommer, men er enklere og derfor et strejf mere elegante. Udseendet bliver virkelig sporty og elegant, når du kombinerer disse dameshorts med en elegant top. Så kan de endda bruges med glitrende hæle sandaler. Det er endnu mere iøjnefaldende, hvis du vælger last med et camouflagemønster. Dog skal der udvises forsigtighed med en sådan model. Det iøjnefaldende mønster tager ikke for meget pep i resten af ​​outfittet. Så brug mønstre, motiver og farver mere sparsomt.

Surfer shorts

Fantastisk kombination af kvinders shorts med blomstermønster og en bred top i laksefarve

Surfermodellerne er den perfekte mulighed, hvis du leder efter badeshorts til kvinder. De er kendetegnet ved farverige print, tropiske mønstre og et afslappet snit. Så det er perfekt til sommeren. Disse shorts til kvinder til sommeren 2019 kan også kombineres på mange måder. Enkle skjorter samt tanktoppe, jeans eller hæklede varer passer godt til de farverige modeller og giver en positiv feriefølelse generelt. Ikke desto mindre er surfershortsene ikke kun velegnede til ferie eller strand, de gør også hverdagstøj meget mere interessant.

Hæklede shorts til kvinder og med blonder

Dameshorts i blonder kombineret med en denimskjorte

Hæklede shorts giver også den feriefølelse om sommeren. Hvis du vil have det til at være virkelig feminint og piget, skal du vælge en hæklet model og skabe et romantisk look. Især hvis du allerede har en behagelig brunfarve, kan sådanne kvinders shorts i hvidt være et godt valg. Så skiller din teint og dine bukser sig ud mod hinanden. Hæklede shorts til kvinder i sort ser mere elegant ud. Du kan forbedre strandlooket ved at bære matchende solbriller og en feminin halmhat. En bluse med flæse og kiler er perfekte som kombination, mens du har et større udvalg af sko: sneakers, chuck, sandaler og endda flip-flops er mulige.

Hagesmæk til kvinder

De korte sokker er feminine og legende og er velegnede til hverdag

Korte dungarees ser meget legende ud. De bringer også pigen ud af dig og forvandler outfittet med dameshorts til et rigtigt blikfang. Nedenunder kan bukserne kombineres med både en skjorte og en crop top, som kun kan ses diskret på siderne. Det samme gælder sko som for denim: Du kan vælge både sporty modeller og elegante høje hæle eller sandaler. Afslut sommerlooket med en matchende fedora hat og solbriller, hvis du vil.

Cyklist shorts

Biker shorts til et elegant outfit på catwalken

Ganske vist er denne variant til dameshorts, som vi kender fra cyklister, fordi de er ekstremt behagelige at have på, ikke for alle. Men igen i år vil de ikke kun blive brugt som sports shorts til kvinder, men kan også findes, når du spadserer gennem byen. Stjerner som Kim Kardashian, Emily Ratajkowski og Bella Hadid viser, hvordan det gøres og viser stolt deres feminine kroppe frem med disse tætsiddende modeller. Udseendet kan endda være elegant, hvis du har en blazer på og pumps med cykelshorts. Uanset hvad, så er tøjet med cykelshorts stadig en modig affære.

Radler leggings i stedet for shorts og blazere i sort med hvide sneakers

Elegant outfit med damejeansshorts og en blazer

Elegant og ekstravagant med shorts og blazere i hvidt og lilla

Dameshorts med blomstermotiver til et sommerlook

Dameshorts i hvid med en løs top i orange-brun til sommeren

Kombiner lyse farver med jeans med en genvej

Stilfulde outfitideer til kvinder med shorts, høje hæle og en overdimensioneret bluse

Hverdagsoutfit med sorte shorts og top og denimjakke

Professionelt outfit i en elegant stil med Bermuda -shorts og bluse lavet af luftige stoffer til sommeren

Strandoutfit med blonderbikini og shorts med flæse

Kombiner shorts til kvinder med strik og støvler

Linneshorts og hvid blondetop

Sort blonder til shorts, støvler og denimskjorte til kolde sommerdage

Smukt outfit til sommeren med cargoshorts og hvid top

Højtaljede ternede shorts og enkel t-shirt

Knælange Bermuda-shorts i sort denim med en tyk turtleneck til kølige sommerdage

Kombiner et tørklæde med korte dungarees og en T-shirt

Brug korte læderbukser med blazer og skjorte

Lang blazer i mørkeblå, korte jeans og hvid skjorte

Læder dameshorts med løs bluse og pumps

Outfit i brunt med dameshorts, chuck og hat

Oversized T-shirts passer perfekt til stramme og brede shorts

Ternede dameshorts, blå skjorte og ankelstøvler

Denimskjorte og shorts med blåt blomstermønster til flade sko

Jeans Bermudas og sandaler med skjorte i koral

Idé med sorte shorts og vest og gul håndtaske som tilbehør

Grønne shorts og blå plaidskjorte med sandaler og hat

Grå blazer, cykelshorts og sneakers som dameshorts til sommeren

Kombiner en fedora hat og grå denim shorts med en lyserød skjorte

Hæklede elementer på denimshortsen og matchende skjorte

Tætsiddende Bermuda-leggings eller Bermuda-cykelshorts understreger figuren

Previous Post
Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern
Next Post
Enkle og velsmagende starteropskrifter til enhver lejlighed